O as noriu pasakyti apie sampana. Nezinau ar cia sutapimas ar kaip. Bet vakare su vyru isgerem sampano o ryte man prasidejo saremiai. Pagimdziau likus dviem dienom iki nustatyto termino.
Tai dabar vis galvoju ar sampanas paskatino ar taip lelius jau norejo pasauli pamatyt
QUOTE(Taniu @ 2010 06 16, 14:05)
O as noriu pasakyti apie sampana. Nezinau ar cia sutapimas ar kaip. Bet vakare su vyru isgerem sampano o ryte man prasidejo saremiai. Pagimdziau likus dviem dienom iki nustatyto termino.
Tai dabar vis galvoju ar sampanas paskatino ar taip lelius jau norejo pasauli pamatyt
mes jau ir po termino tai sexsiukas nepadeda nei paruosiamuju nieko nors jau 1,5 cm kaklelis prasiveres ir gine vaisiaus dangalus atsluoksniavo reiks si vakara sampaniuko pabandyt gal suveiks
Kazkaip mums taip pat tie naturalus budai nepadeda...
Na as irgi kazkaip netikejau jokiais naturaliais skatinimais, nes isvaiksciojau po termino dar savaite ir 5 d. bet va gryzau is ligonines namo atsipalaidavau dar vyra pakibinau ir po kokiu 3 valandu vandenys nubego tai vat net nzn kas cia man taip padejo
QUOTE(triusiene @ 2010 06 20, 10:47)
Na as irgi kazkaip netikejau jokiais naturaliais skatinimais, nes isvaiksciojau po termino dar savaite ir 5 d. bet va gryzau is ligonines namo atsipalaidavau dar vyra pakibinau ir po kokiu 3 valandu vandenys nubego tai vat net nzn kas cia man taip padejo
O man tai kibink nekibinus siandien terminas, sutvarkiau visus namus, bet nieko nevyksta...
Namu tvarkymasis, sampanas ir isdykavimai su vyru mums neveikia Reik bandyt toliau, langus issivalyt tai kazkaip dar tingisi, o ir siaip gal negerai rankas aukstai kilnot, tai va nors laiptais uzlipau.. mes 12 aukste gyvenam
QUOTE(Frosted @ 2010 06 20, 13:11)
O man tai kibink nekibinus siandien terminas, sutvarkiau visus namus, bet nieko nevyksta...
patikek ko as tk nedariau... jau net po termino ploviau langus, i penkta auksta begom 3 kart per diena begau, nuejau gal kokius kelis km pasivaiskciodama, vyra kibinau... nu ir va nk... tie skatinimai padeda kai jau ir taip pabaiga buna, tik gal kokia para patrumpina laika
dar liaudiskas receptas gimdymo pradziai pagreitinti- isgerti ricinos aliejaus 30-100g, ricina sukelia zarnyno spazmus, kurie privercia spazmuoti ir gimda, nezinau kiek cia tiesos bent jau zarnynas issivalys
QUOTE(Chloe @ 2007 08 09, 08:19)
Teko skaityti apie natūralius gimdymo pradžios skatinimo būdus. Ar kas išbandė ir kiek tai buvo efektyvu?
pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis"
seksas
spenelių dirginimas
nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav.
bėgiojimas laiptais
Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu
pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis"
seksas
spenelių dirginimas
nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav.
bėgiojimas laiptais
Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu
man labai padejo speneliu dirginimas, ar masazas - taip delnu is virsaus i apacia juos trynem. Vakare pora valandu masazuojau, nuejau miegot, o jau 6 ryto saremiai kas 13 minuciu kartojosi! Ir po to, jau gimdykloje, akusere patare masazuot - tai is tikruju is karto pilvukas sukieteja, gimda pradeda susitraukinet.
QUOTE(tagir @ 2010 06 23, 19:37)
reiketu ir man sampano isgert niekas kolkas nepadejo, bet aisku man dar terminas neatejo, bet man jau sake laikas, nes ir i ligonine sius tik 2dienas po termino
o kiek to sampano galima isgerti kazin?
QUOTE(traske @ 2010 06 28, 13:11)
dar liaudiskas receptas gimdymo pradziai pagreitinti- isgerti ricinos aliejaus 30-100g, ricina sukelia zarnyno spazmus, kurie privercia spazmuoti ir gimda, nezinau kiek cia tiesos bent jau zarnynas issivalys
ricina vartoti grieztai draudziama . nes ricina laisvina vidurius. todel vaikiukas dar isciose gali pasitustinti, o tai yra tikrai pavojinga, nejuokaukit.
ir is vis geriausiai nieko niekaip neskatinti. as besiskatindama atsiduriau ligoninej del per auksto kraujospudzio, kas galejo baigtis ir liudniaau .