Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

O as noriu pasakyti apie sampana. Nezinau ar cia sutapimas ar kaip. Bet vakare su vyru isgerem sampano o ryte man prasidejo saremiai. Pagimdziau likus dviem dienom iki nustatyto termino.
Tai dabar vis galvoju ar sampanas paskatino ar taip lelius jau norejo pasauli pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2010 06 16, 14:05)
O as noriu pasakyti apie sampana. Nezinau ar cia sutapimas ar kaip. Bet vakare su vyru isgerem sampano o ryte man prasidejo saremiai. Pagimdziau likus dviem dienom iki nustatyto termino.
Tai dabar vis galvoju ar sampanas paskatino ar taip lelius jau norejo pasauli pamatyt smile.gif

mes jau ir po termino tai sexsiukas nepadeda nei paruosiamuju nieko doh.gif nors jau 1,5 cm kaklelis prasiveres ir gine vaisiaus dangalus atsluoksniavo verysad.gif reiks si vakara sampaniuko pabandyt gal suveiks biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip mums taip pat tie naturalus budai nepadeda... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na as irgi kazkaip netikejau jokiais naturaliais skatinimais, nes isvaiksciojau po termino dar savaite ir 5 d. bet va gryzau is ligonines namo atsipalaidavau dar vyra pakibinau rolleyes.gif ir po kokiu 3 valandu vandenys nubego lotuliukas.gif thumbup.gif tai vat net nzn kas cia man taip padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triusiene @ 2010 06 20, 10:47)
Na as irgi kazkaip netikejau jokiais naturaliais skatinimais, nes isvaiksciojau po termino dar savaite ir 5 d. bet va gryzau is ligonines namo atsipalaidavau dar vyra pakibinau  rolleyes.gif  ir po kokiu 3 valandu vandenys nubego  lotuliukas.gif  thumbup.gif  tai vat net nzn kas cia man taip padejo  smile.gif

O man tai kibink nekibinus dry.gif siandien terminas, sutvarkiau visus namus, bet nieko nevyksta... doh.gif
Atsakyti
Namu tvarkymasis, sampanas ir isdykavimai su vyru mums neveikia schmoll.gif Reik bandyt toliau, langus issivalyt tai kazkaip dar tingisi, o ir siaip gal negerai rankas aukstai kilnot, tai va nors laiptais uzlipau.. mes 12 aukste gyvenam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 06 20, 13:11)
O man tai kibink nekibinus dry.gif siandien terminas, sutvarkiau visus namus, bet nieko nevyksta...  doh.gif

patikek ko as tk nedariau... jau net po termino ploviau langus, i penkta auksta begom 3 kart per diena begau, nuejau gal kokius kelis km pasivaiskciodama, vyra kibinau... nu ir va nk... tie skatinimai padeda kai jau ir taip pabaiga buna, tik gal kokia para patrumpina laika verysad.gif
Atsakyti
reiketu ir man sampano isgert biggrin.gif niekas kolkas nepadejo, bet aisku man dar terminas neatejo, bet man jau sake laikas, nes ir i ligonine sius tik 2dienas po termino unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tagir: 23 birželio 2010 - 18:37
dar liaudiskas receptas gimdymo pradziai pagreitinti- isgerti ricinos aliejaus 30-100g, ricina sukelia zarnyno spazmus, kurie privercia spazmuoti ir gimda, nezinau kiek cia tiesos bent jau zarnynas issivalys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 09, 08:19)
Teko skaityti apie natūralius gimdymo pradžios skatinimo būdus. Ar kas išbandė ir kiek tai buvo efektyvu?

pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis"
seksas
spenelių dirginimas
nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav.
bėgiojimas laiptais

Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu  bigsmile.gif

man labai padejo speneliu dirginimas, ar masazas - taip delnu is virsaus i apacia juos trynem. Vakare pora valandu masazuojau, nuejau miegot, o jau 6 ryto saremiai kas 13 minuciu kartojosi! Ir po to, jau gimdykloje, akusere patare masazuot - tai is tikruju is karto pilvukas sukieteja, gimda pradeda susitraukinet.
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 06 23, 19:37)
reiketu ir man sampano isgert biggrin.gif  niekas kolkas nepadejo, bet aisku man dar terminas neatejo, bet man jau sake laikas, nes ir i ligonine sius tik 2dienas po termino unsure.gif

o kiek to sampano galima isgerti kazin? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2010 06 28, 13:11)
dar liaudiskas receptas gimdymo pradziai pagreitinti- isgerti ricinos aliejaus 30-100g, ricina sukelia zarnyno spazmus, kurie privercia spazmuoti ir gimda, nezinau kiek cia tiesos bent jau zarnynas issivalys biggrin.gif

ricina vartoti grieztai draudziama 4u.gif . nes ricina laisvina vidurius. todel vaikiukas dar isciose gali pasitustinti, o tai yra tikrai pavojinga, nejuokaukit.
ir is vis geriausiai nieko niekaip neskatinti. as besiskatindama atsiduriau ligoninej del per auksto kraujospudzio, kas galejo baigtis ir liudniaau mirksiukas.gif .
Atsakyti