Man tai nei ricinos aliejus nepadėjo (o nuryti be žaiugčiojimų be šansų , bet net 4 šaukštus susivariau), dar bandžiau karštas vonias ir aišku , bet niekas nepadėjo Tai sūnų gimdžiau po gero gimdos kaklelio masažo. O dukrą privertėme išlysti tik nuleidus vandenis
oi prijuokinot pabandysiu as ne ricinos bet gutalax lasiukus irgi vidurius paleidzia o siaip jau viska isbandziau nieks nepadeda siaip tik gal nuo sekso siek tiek saremiai atsiranda bet neilgam, nuo speneliu dirginimo tai tik tam kartui bet baigiu ir vel nieko sampas neveikia rankos iskeltos irgi....nebeismanau ka daryt o jau taip norisi o mano puzikas jau dvi savaites kaip isistates ir jau ruosiasi ir net gydytoja sako stektis judeti kuo aktyviau...bet is tiesu ir nesedziu
Is tiesu isbandziau viska langus issivaliau- nieko, veidrodines spintos duris nublizginau- nieko, namus is pagrindu iskuopiau- nieko. Vakar visa komplekta atlikom: pavalgem astraus maisto, po to , po to sampano isgerem, po to erotine knyga dar paskaitinejau ir nieko...... nebezinau ka dar pabandyt. Kaip visi tik ir aiskina: sampano jau kai tik isgersi tai tiesiai i gimdykla vaziuosi, tai kiek to sampano reikia kiba kibira isgert kad suveiktu, nes 200 gr anei jokio poveikio, vienas gerumas bamblyte uzmigo nakti ir dave man pasnausti
Jungiuos prie tu, kurioms niekas neveikia, va jau beveik savaite virs termino Viska isbandziau, namie neber ka tvarkyt Kasdien vaikstau suni vadziot po du kartus per diena, jau ir pritupimus dariau, jokiu tikruju saremiu. Beje, avieciu lapu arbata geriu mazdaug nuo 36 savaites, tai tikiuosi, kad bent audinius suminkstino per tiek laiko, nes kad gimdyma skatintu, nepastebejau
Sveikos laukiančios ir nesulaukiančios.mano leliukas vėluoja 5dienas,bet liepė rytoj važiuot į ligoninę,nors as tik vakarais silpnus skausmelius jaučiu,kaklelis irgi tik 1,5cm.bijau,kad nepaguldytų ir per prievartą vaikelio neišvarytų,nes teko patirt skatinamųjų skonį- baisiai skaaaaaaauda!Pirmąjį prieš 6metus išvarėpo 9 dienų.kaip ir daugumai nepadėjo,nei seksas,nei namų tvarkymas,nei ilgas vaikščiojimas ir pan.(tiesa ricinos nebandžiau).
Sveikos laukiančios ir nesulaukiančios.mano leliukas vėluoja 5dienas,bet liepė rytoj važiuot į ligoninę,nors as tik vakarais silpnus skausmelius jaučiu,kaklelis irgi tik 1,5cm.bijau,kad nepaguldytų ir per prievartą vaikelio neišvarytų,nes teko patirt skatinamųjų skonį- baisiai skaaaaaaauda!Pirmąjį prieš 6metus išvarėpo 9 dienų.kaip ir daugumai nepadėjo,nei seksas,nei namų tvarkymas,nei ilgas vaikščiojimas ir pan.(tiesa ricinos nebandžiau).
nu mamytes kaip ir sakiau isgeriau 15 gutalax laseliu, pasimylejau su vyru , beje del orgazmo tai klitorinis buvo stovejau iskelus rankas kokia 20 min pasileidus muzika sokau spenelius dirginau ,..rezultatas kad isejo kamstis pradejo begti priespienis, nuvaziavau pas gydytoja sake reikia laukti tik saremiu kaaklelis issitiesines sutrumpejas tureciau per tris dienas pagimdyti.beje ir pati pradejau jausti artejancia pabaiga valio ir kitoms linkiu kuo greiciau
Man ir terminas praejo.. Gydytojai sake nors isnesiok iki 38sav tai vat kaip - jau ir 40sav atejo Bandem maziuka ivairiais budais krapstyti bet kaip neina taip neina..Buna paruosiamieji saremiai, isejes gleiviu kamstis, gydytoja per apziura ir kakleli pamaige ir vis tiek gimdymas neprasideda
Jau nuotaika kokia prasta, ziauriai nervinuosi kad maziukas neiseina - ir pati zinau kad tai nieko nepades bet kartais jau asaru sulaikyti negaliu
Man ir terminas praejo.. Gydytojai sake nors isnesiok iki 38sav tai vat kaip - jau ir 40sav atejo Bandem maziuka ivairiais budais krapstyti bet kaip neina taip neina..Buna paruosiamieji saremiai, isejes gleiviu kamstis, gydytoja per apziura ir kakleli pamaige ir vis tiek gimdymas neprasideda
Jau nuotaika kokia prasta, ziauriai nervinuosi kad maziukas neiseina - ir pati zinau kad tai nieko nepades bet kartais jau asaru sulaikyti negaliu
mažius pats planuoja kada ateit į šį pasauly, mes irgi skatinom , bet nepadėjo. tikiu, kad aplinkiniai ypač užknisa, bet lelius gali bet kuria minute pasibelst
mažius pats planuoja kada ateit į šį pasauly, mes irgi skatinom , bet nepadėjo. tikiu, kad aplinkiniai ypač užknisa, bet lelius gali bet kuria minute pasibelst