Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

Kai paskaitau, ka jus cia rasot, tai gerai prisimenu, kaip ir as laukiau ir bandziau ivairius budus, niekas nepadejo. O jums visoms patarciau neskubinti ivykius, pailsekite daugiau, pamiegokite, nes bus greit labai sunku biggrin.gif
Linkiu jums lengvo gimdymo ir sveiku mazyliu!
Atsakyti
Man atrodo, jei kokia priemone ir veikia, tai buna tik SUTAPIMAS, KURIUO PATIKIM. vaikiukas ateina tada, kada buna laikas.

Nors labai smagu paskaityti "pagalbiniu priemoniu meniu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levandike: 12 kovo 2010 - 13:28
QUOTE(levandike @ 2010 03 12, 13:27)
Man atrodo, jei kokia priemone ir veikia, tai buna tik SUTAPIMAS, KURIUO PATIKIM. vaikiukas ateina tada, kada buna laikas.
Nors labai smagu paskaityti "pagalbiniu priemoniu meniu" 4u.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku drinks_cheers.gif

Man iki termino dar 2 dienos, bet bijodama pernesiojimo jau isbandziau visus pasiulymus isskyrus ricina smile.gif ir nieko.. cool.gif
Atsakyti
Smagu paskaityti tradicinių priemonių sąrašėlį smile.gif Prieš kelis mėnesius aš taip pat maniau, kad reiktų ką nors pabandyti lotuliukas.gif Pasirinkau ananasą, jis man pasirodė nepavojingas, beto pats procesas yra malonesnis nei šveisti grindis biggrin.gif Ir ką tik suvalgiau pora gabaliukų ananaso ir pajutau sąrėmius! Gal ir patikėčiau, kad toj vietoj man ananasas padėjo, jei nežinočiau, kad matuojant vaikiuko sirdeles toniukus, medikai pastebejo kas kiek laiko besikartojančius sąrėmius, kurių aš pati nejutau.
Taigi visiškai pritariu tai nuomonei, kad tai tik sutapimas.

Norėčiau pasidalint žiniom apie žemuogių lapų arbatą. Mano ginekologė minėjo, kad ji skystina kraują, todėl gimdymo metu galimas nukraujavimas. Mergaitės nepersistenkit.
Atsakyti
Aš ir gi ko tik nebandžiau bigsmile.gif ir šampanas, ir karšta vonia kas vakarą ir lipdavau laiptais į 11 aukštą......... o baigėsi su skatinamaisiais lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar kiek girdejau padeda spiruokliavimas atsisedus ant gimnastikos kamuolio (tikslaiai nzn kaip vadinas, toks didelis kamuolys mankstai) taip spiruokliuojant vaikelio svoris stumia zemyn ir skatina gimdymo veikla.
Atsakyti
niekas nepadejo doh.gif iskrapste tik su skatinamaisiai tai prisiminus plaukai siausias doh.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nezinau ar tai man paskatino gimdyma, bet 26 diena suvalgiau visa ananasa isgeriau 100g sampano, kita diena prasidejo gimdymas. Dar girdejau jog padeda naturali avieciu arbata ir laipiojimas laiptais bei sex
Atsakyti
Man padejo smileysex.gif ir dar ta pacia diena pries vaziuojant i GN sampano butelis biggrin.gif O antra karta nieko nereikejo, pats issoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 03 28, 16:21)
Sveikutes. Nezinau ar tai man paskatino gimdyma, bet 26 diena suvalgiau visa ananasa isgeriau 100g sampano, kita diena prasidejo gimdymas.  Dar girdejau jog padeda naturali avieciu arbata ir laipiojimas laiptais bei sex

Man nepadėjo: ir visą zoologijos sodą išmaišėm, ir po kernavės piliakalnius palaipiojom, o ir smileysex.gif mėgavomės kiekvieną dieną- vis tiek pernešiojau savaitėlę ir teko gimdyt su skatinamaisiais.
Na aš pati nebandžiau, bet mano pažįstamai aviečių arbata irgi nepadėjo schmoll.gif
Manau, jei jau mūsų kūdikėliams patinka pilvely gyvent- tai jie ir neskuba niekur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2007 08 14, 17:22)
Taip ir yra kad niekas nepadeda,ir psichologiškai kažkaip sunku.,per visą dieną 10skambučių,10žinučių ar jau sveikint.,ar jau mama  doh.gif .,o aš vis laukiu kada pradės kas nors darytis .,ir nieko  4u.gif

sitas variantas yra ziauiausias ,kai neduoda kiti ramybes ,o paciai jau stogas ciuozia kaip noris kad greiciau .... uzjauciu as tokias merginas ... 4u.gif
Atsakyti
Taip sutapo, kad nestumo pabaigoje as labai pradejau "myleti" vyra biggrin.gif , daug vaiksciojau, bet manau, kad labiausiai prie paskatinimo prisidejo sedejimas, sokinejimas ant to didelio guminio kamuolio thumbup.gif kai papasakojau daktarei, tai sake, kas tikrai geras dalykas ir netgi pataria nesciosioms ant ju pasedeti. Sunelis gime 2 dienos po termino 4u.gif
Atsakyti