QUOTE(Natka @ 2009 07 14, 16:52)
Skaiciau, skaiciau ir pasidare juokinga, kai pamatau ta lemtinga, kada vaikiukui reikia, tada jis ateis ir jo neiskrapstysi.....
Bet kiek kartu gydytojai pavelavo isgelbeti tokius nenorincius.....
Nepasakosiu tu baisiu istoriju, tiesiog manau laukti galima tik grieztai priziurint tokias nestukes. Pati esu savo dukrele pernesiojus 9 dienas, ji buvo gana didele ir vaisiaus vandenu buvo laaaabai mazai, aciu gydytojui, kuris nusprende nebekankinti manes. Esu smulkute o pernesiota dukryte jau buvo 4 kg ir 56 cm.
Kai man nuleido vandenukus, jie buvo jau zali ir mano atzalele buvo jau i juos padarius gamtinius reikalus. Minejo kad kelios dienos ir ji galejo uzdusti. Taip kad nevisada tas laukimas i nauda
Bet kiek kartu gydytojai pavelavo isgelbeti tokius nenorincius.....
Nepasakosiu tu baisiu istoriju, tiesiog manau laukti galima tik grieztai priziurint tokias nestukes. Pati esu savo dukrele pernesiojus 9 dienas, ji buvo gana didele ir vaisiaus vandenu buvo laaaabai mazai, aciu gydytojui, kuris nusprende nebekankinti manes. Esu smulkute o pernesiota dukryte jau buvo 4 kg ir 56 cm.
Kai man nuleido vandenukus, jie buvo jau zali ir mano atzalele buvo jau i juos padarius gamtinius reikalus. Minejo kad kelios dienos ir ji galejo uzdusti. Taip kad nevisada tas laukimas i nauda
tai as irgi ta pati manau. o dar kai mano atveju terminai neaisku kaip nustatyti, tai jau ir panikuoti pradedu. dar prisideda, kad leliukas juda visai kitaip, nei iki siol , o gydytojai nereaguoja, kai ta sakau. bet zodziu, ananasai ir sampanai neveikia . lelius nenori kraustytis ir neiskrapstysi tu jo. va cia jau turi isikisti medicina