Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

QUOTE(Natka @ 2009 07 14, 16:52)
Skaiciau, skaiciau ir pasidare juokinga, kai pamatau ta lemtinga, kada vaikiukui reikia, tada jis ateis ir jo neiskrapstysi.....
Bet kiek kartu gydytojai pavelavo isgelbeti tokius nenorincius.....
Nepasakosiu tu baisiu istoriju, tiesiog manau laukti galima tik grieztai priziurint tokias nestukes. Pati esu savo dukrele pernesiojus 9 dienas, ji buvo gana didele ir vaisiaus vandenu buvo laaaabai mazai, aciu gydytojui, kuris nusprende nebekankinti manes. Esu smulkute o pernesiota dukryte jau buvo 4 kg ir 56 cm.
Kai man nuleido vandenukus, jie buvo jau zali ir mano atzalele buvo jau i juos padarius gamtinius reikalus. Minejo kad kelios dienos ir ji galejo uzdusti. Taip kad nevisada tas laukimas i nauda  ax.gif

tai as irgi ta pati manau. o dar kai mano atveju terminai neaisku kaip nustatyti, tai jau ir panikuoti pradedu. dar prisideda, kad leliukas juda visai kitaip, nei iki siol doh.gif , o gydytojai nereaguoja, kai ta sakau. bet zodziu, ananasai ir sampanai neveikia schmoll.gif . lelius nenori kraustytis ir neiskrapstysi tu jo. va cia jau turi isikisti medicina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 14 liepos 2009 - 15:20
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 14, 16:19)
tai as irgi ta pati manau. o dar kai mano atveju terminai neaisku kaip nustatyti, tai jau ir panikuoti pradedu. dar prisideda, kad leliukas juda visai kitaip, nei iki siol doh.gif , o gydytojai nereaguoja, kai ta sakau. bet zodziu, ananasai ir sampanai neveikia schmoll.gif . lelius nenori kraustytis ir neiskrapstysi tu jo. va cia jau turi isikisti medicina

Na pagal viska, tai zinau kad kai jau 40 savaiciu, tai tikrai (bent jau mano gydytoja man taip sake ir siulo) kas 3 dienas tikrina kaip vaisiaus sirdies tonai ir jei menkiausias itarimas, skubiai i ligonine g.gif
o jei dar uzsiminciau kad pakito judesiukai, tai jau fear.gif fear.gif fear.gif
manau kad reikia reikalauti kad patikrintu vaisiaus sirdies tonus, kad butu ramu.

Paciai ir niekas su pirmaja nepadejo, nei sampas, nei baldu nesiojimas, nei pasivaiksciojimai, nei daznas smileysex.gif smile.gif
ziuresim kaip dabar bus ax.gif

P.S. Linkiu kuo greitesnio pasimatymo su savo 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 14 liepos 2009 - 16:58
QUOTE(Natka @ 2009 07 14, 14:52)
Skaiciau, skaiciau ir pasidare juokinga, kai pamatau ta lemtinga, kada vaikiukui reikia, tada jis ateis ir jo neiskrapstysi.....
Bet kiek kartu gydytojai pavelavo isgelbeti tokius nenorincius.....
Nepasakosiu tu baisiu istoriju, tiesiog manau laukti galima tik grieztai priziurint tokias nestukes. Pati esu savo dukrele pernesiojus 9 dienas, ji buvo gana didele ir vaisiaus vandenu buvo laaaabai mazai, aciu gydytojui, kuris nusprende nebekankinti manes. Esu smulkute o pernesiota dukryte jau buvo 4 kg ir 56 cm.
Kai man nuleido vandenukus, jie buvo jau zali ir mano atzalele buvo jau i juos padarius gamtinius reikalus. Minejo kad kelios dienos ir ji galejo uzdusti. Taip kad nevisada tas laukimas i nauda  ax.gif

oj, perskaiciau ir issigandau unsure.gif kad tik leliukas ateitu laiku nestuke.gif smile.gif
as pati kiekviena vakara pliuskenuosi karstoj vonioj ir su vyru smileysex.gif bet kazkaip tyla ramybe doh.gif biggrin.gif o jau taip norisi greiciau 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruzele***: 14 liepos 2009 - 17:22
kazkaip nusiraminau..kad bent jau ne viena tokia laukianti-nesulaukianti esu..
Laukimas laukimu, o juk nenerimaujam be reikalo.. nesinori, kad paskui sakytu, jog pacios kaltos, kad laukem..Ypac jei gydytojai mato, jog vaikelis issivystes..kaip ir pasiruoses.. tai kam cia delsti. As pati uz naturaluma..bet kai jau visa savaite lauki..ir dar matai gydytojos dvejones del vandenu kiekio..tai tik ir norisi i viska spjauti ir vaziuoti i gimdymo namus pagalbos ieskoti..

pasizadejau sau, kad laukiu iki penktadienio..tada bus 9 dienos virs termino..ir vaziuoju prasyti skatinimo...

laikykites !!
Atsakyti
Ot nenorejau gasdinti, bet ziuriu visai ne taip isejo blush2.gif

kuo puikiausiai suprantu ir uzjauciu visas nekantraujancias, nes pati ta patyriau.

Tik to posakio visiskai nesuprantu schmoll.gif nes kaip sako tikek, bet situacija stebek ir tikrink wink.gif nereikia jau taip aklai pasiklaiuti "vaikucio pasirinkimu"

Visom nestuke.gif linkiu lengvo nesiojimo ir greitesnio susitikimo su savo stebukleliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
svarbiausia nepergyventi labai tokioj situacijoj ir nesinervuoti. as savo pirmagime pernesiojau dvi savaites, teko vaziuot i ligonine skatinti, ir gime visai nediduke, be jokiu pernesiojimo pozymiu. man atrodo man neteisingai datas buvo paskaiciave, o gal siaip dar norejo pas mamyte patupet dukryte.

o del naturaliu skatinimu, viska dariau ka buvo imanoma, ir kas is to. siaip mediciniskai sako geras smileysex.gif turetu veikti, nes orgazmo metu issiskiria kazkoks tai hormonas, nebepamenu kaip vadinasi, kuris skatina ir vyro sperpoj esantis lygtais prostaglandinas (tiksliai nezinau ar taip lietuviskai vadinasi) irgi skatina. beja, su prostaglandino zvakutem mane ir skatino. dar sako labai daug vaikscioti reikia... sekmes visoms laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2009 06 20, 06:40)
smileysex.gif  tai tik tuo atveju sako padeda jai orgazma patiri, o kuo didesnis nestumo laikas, tuo sunkiau patirti, o seip as valiau ir langus ir vonioje kas vakara karstoje gulejau, daug vaisciojau ir takeliu ir laiptais pavaisscioti tekdavo, uzuolaidas rankom ploviau ir ko tik nedariau, niekas nepadejo schmoll.gif  jau 40 savaiciu ir kelios dienos, o leliukas dar pilvelyje gyvena ir ne nesiruose ateiti verysad.gif

nu kazin kaip ten del to orgazmo kai nuejau pas gydytoja ji ten patikrino ta kaleli orgazmo tikrai nepajutau schmoll.gif ,bet va gleiviu k. pradejo po biski eiti blush2.gif
Atsakyti
Pasikalbejau as cia su drauge, kuri gyvena Norvegijoj..tai vel nerimas uzejo. bent jau pas juos tokiu pernesiojimu netoleruoja.. Vos kiek veluoja, iskrato skatina gimdymus.. Ypac jei bent kokie rodmenys (vaisiaus vandenys,.placenta)..kelia nerima.
Siandien vel eilinis.. (kox 6 per 2 savaites) vizitas pas gydytoja.. Kaip cia susikaupt ir paprasyti..kad duotu siuntima i klinikas...
Gal jau man cia stogas vaziuoja..bet manau, kad mano kantrybe laikys max iki 5dienio..
Atsakyti
Laikykis 4u.gif

Keista kad pas mus toks didelis terminas su pernesiojimu leidziamas, visos mano pazystamos kurios pernesiojo savo leliukus, sako kad taip ir nesulauke kad vaikiukas pats panoretu gimti, tai joms skatino medikamentais. Ir man taip buvo, ziauriai dabar to nenoriu, nes ir skausmas visai kitoks, taug intensivesnis verysad.gif
bet bijau rizikuoti, su pirmaja, tai praktiskai visa laika mane stebejo patologiniame skyriuje, tai visgi ramiau, o jei buciau namie, nuproteciau.

Si karta bandysiu ta zemuogiu lapu arbata nuo anksciau gert, gal pades blush2.gif
Atsakyti
Ot blin, ne zemuogiu, o avieciu lotuliukas.gif
Atsakyti
pamirsau parasyt, kad dar refleksologija sako labai padeda. sito nezinojau pries pirma gimdyma, tai ant saves neisbandziau, bet is keliu girdejau, kad tikrai padeda. si karta ir as bandysiu, aju uzsirasiau vizitui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2009 07 16, 17:16)
pamirsau parasyt, kad dar refleksologija sako labai padeda. sito nezinojau pries pirma gimdyma, tai ant saves neisbandziau, bet is keliu girdejau, kad tikrai padeda. si karta ir as bandysiu, aju uzsirasiau vizitui ax.gif

o kur galima uzsirasyt tokiam vizitui? masazo salone ko gero ne kiekvienam daro... g.gif
Atsakyti