Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

o man nepadejo nei smileysex.gif nei ananasas, nei sampanas, o itakos gimdymo pradziai turejo ilgas pasivaiksciojimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 06 01, 09:30)
as tas gudrybes jau nuo 39sav dariau, bet nepadejo doh.gif pagimdziau abi mergaites 2 dienom veliau tongue.gif

gerai, kad tik 2 dienom, as jauciu man ilgiau uzsites g.gif
Atsakyti
vienintelis kas tikrai gali paskatinti gimdyma nuo mazdaug 36 sav, tai yra seksas, bet ne pats uzsiemimas, o sperma, kuri palikta moters makstyje minkstina aplinkinius audinius (gimdos kakleli) tas vyksta del spermoje esancio hormono.
Atsakyti
as ir negaliu isivaizduoti kaip dar ilgiau iskesti,viska bandau ir sampana su ananasu ir tvarkymasi ir vaiksciojima ir smileysex.gif bet deja nieko niekas nepadeda,lauksiu toliau ir melsiuosi kad tik kuo greiciau tas mazylis ateitu,nes nakti ji tik ir sapnuoju o diena apie ji galvoju tai manau tuo mano umn.gif umn.gif
Atsakyti
su vyru pasiskatinom viena vakara ir paryciais pradejau saremiaut, o buvo jau 6d po termino bigsmile.gif
Atsakyti
Nei smileysex.gif nei sampanas, nei vonia man nepadeda verysad.gif o jau 4d po termino unsure.gif
Atsakyti
sveikos..mamytes..

as visiskoj nevilty... Man jau 5 dienos po termino, o niekas nevyksta..baisiausia, kad pries savaite gydytoja gulde galva, jog praeitos savaites pabaigoj pagimdysiu..o dabar sako, kad iki sios savaites pabaigos GAL...tai as visiskai pasimetusi..suirzusi ir apatiska pasidariau..
Isbandziau viska (beje su akusheres patarimu) ; krienai, ananasai, ilgi pasivaiksciojimai, silta vonia.. ir netgi lytiniai santykia... Skausmeliai kazkokie jauciasi..bet taip jau sakyciau..kokia antra savaite..
Jau taip sunku buti ta "dramble"..vis atakuoja zinutemis..ir patarimais..

Bet faktas yra tas, kad NIEKAS NEVEIKIA...matyt jau tokia "kietaode" nepalenkiama esu

Gal dar kas turit kokiu ideju ???? padekit prasau...
Atsakyti
QUOTE(Snape Lape @ 2008 11 24, 12:03)
kaip dabar keista skaityti savo anksciau rasyta komentara wub.gif
nes jau turiu savo stebukleli  bigsmile.gif

vis tik manau kad vaikutis pats ateina, ir niekaip jo neiskrapstysi jei dar ne laikas smile.gif

thumbup.gif Ir as taip manau
Atsakyti
QUOTE(ELE77 @ 2009 07 13, 16:54)
sveikos..mamytes..

as visiskoj nevilty... Man jau 5 dienos po termino, o niekas nevyksta..baisiausia, kad pries savaite gydytoja gulde galva, jog praeitos savaites pabaigoj pagimdysiu..o dabar sako, kad iki sios savaites pabaigos GAL...tai as visiskai pasimetusi..suirzusi ir apatiska pasidariau..
Isbandziau viska (beje su akusheres patarimu) ; krienai, ananasai, ilgi pasivaiksciojimai, silta vonia.. ir netgi lytiniai santykia... Skausmeliai kazkokie jauciasi..bet taip jau sakyciau..kokia antra savaite..
Jau taip sunku buti ta "dramble"..vis atakuoja zinutemis..ir patarimais..

Bet faktas yra tas, kad NIEKAS NEVEIKIA...matyt jau tokia "kietaode" nepalenkiama esu

Gal dar kas turit kokiu ideju ???? padekit prasau...

mitas tie skatinimai, niekas nepadeda, isbandziau viska. man liepos pirma diena sake, kad rytoj gimdysi...kiek laiko praejo kas diena laukiant, jau nebeskaiciuoju. jau nusokau nuo proto ir apeme visiska apatija, nes atrodo, kad liksiu amzinai nescia.
vaikas atsiras kai jam reikes, o ne uzsiimant tais neveiksmingais skatinimais. o jei ir suveiks, tai manau tik sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 14, 09:45)
mitas tie skatinimai, niekas nepadeda, isbandziau viska. man liepos pirma diena sake, kad rytoj gimdysi...kiek laiko praejo kas diena laukiant, jau nebeskaiciuoju. jau nusokau nuo proto ir apeme visiska apatija, nes atrodo, kad liksiu amzinai nescia.
vaikas atsiras kai jam reikes, o ne uzsiimant tais neveiksmingais skatinimais. o jei ir suveiks, tai manau tik sutapimas.

ir as manaum, kad mitas skatinimo priemones..naturalios.. Tai tik sutapimai.. Tai ir sedziu kaip po lapais va jau visa savaite..gerai, kad kas antra diena vaziuoju pas gydytoja, tai nors kokios vilties suteikia, kada kazkox progresas vyksta..Suprantu, kad gydytoja negali nustatyti taip tiksliai gimdymo datos..bet kai paziuri echo ir pagal pozymius sako, kad jau jau,,o po savaites sako..nu gal dar po savaites tai ir ima siutas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ELE77 @ 2009 07 14, 11:57)
ir as manaum, kad mitas skatinimo priemones..naturalios.. Tai tik sutapimai.. Tai ir sedziu kaip po lapais va jau visa savaite..gerai, kad kas antra diena vaziuoju pas gydytoja, tai nors kokios vilties suteikia, kada kazkox progresas vyksta..Suprantu, kad gydytoja negali nustatyti taip tiksliai gimdymo datos..bet kai paziuri echo ir pagal pozymius sako, kad jau jau,,o po savaites sako..nu gal dar po savaites tai ir ima siutas  schmoll.gif

suprantu visiskai. as jau pries puse menesio turejau buti pagimdziusi, tai irgi nervai istampyti iki negalejimo. na ka, sedim ir laukiam smile.gif
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau ir pasidare juokinga, kai pamatau ta lemtinga, kada vaikiukui reikia, tada jis ateis ir jo neiskrapstysi.....
Bet kiek kartu gydytojai pavelavo isgelbeti tokius nenorincius.....
Nepasakosiu tu baisiu istoriju, tiesiog manau laukti galima tik grieztai priziurint tokias nestukes. Pati esu savo dukrele pernesiojus 9 dienas, ji buvo gana didele ir vaisiaus vandenu buvo laaaabai mazai, aciu gydytojui, kuris nusprende nebekankinti manes. Esu smulkute o pernesiota dukryte jau buvo 4 kg ir 56 cm.
Kai man nuleido vandenukus, jie buvo jau zali ir mano atzalele buvo jau i juos padarius gamtinius reikalus. Minejo kad kelios dienos ir ji galejo uzdusti. Taip kad nevisada tas laukimas i nauda ax.gif

Atsakyti