Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai

QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 02 24, 12:21)
Sveikos,gimdima skatina seksas su orgazmu,karstas karis ir ricinos aliejus bei speneliu ciulpimas. blush2.gif 

tas spenelių masažavimas tai man didelis klaustukas g.gif mb tai jau tikrai nė už ką neprisiliestų pamatęs (aš jam ir nerodau...) - panašu, kad pieno upės vėl plauks. tai nebent pačiaii, bet kažkaip nei šis, nei tas blush2.gif reiks kitus būdus bandyti. pavasaris, reik langus išsivalyti prieš velykas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,noriu paklausti,rasot kad skatina gymdyma karsta vonia,ant kiek karsta ji turi buti ir ar ji nekenkia vaikui??????Nes as ir taip visa laika maudausi tik gana siltam vandieni,nes nemegstu salcio,ir dar kiek laiko joje reikia maudytys kad ji bent kiek suaktivintu gymdyma?????
Atsakyti
Sveikute, as irgi noriu suzinoti del tos karstos vonios, as tik ja ir naudojuosi vos ne kasdien, nieko malonesnio nezinau uz karsta burbuline putota vonia...Bet, kol kas vis dar laukiame, labai norime susitikti su savo maziuku.... smile.gif
Atsakyti
as tai vonios vengiu, lendu po dusu, nes bijau praziopsot vandenu nutekejima g.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2009 03 10, 22:09)
as tai vonios vengiu, lendu po dusu, nes bijau praziopsot vandenu nutekejima g.gif

bet jai nubegs vandinis,tai prasides saremiai,suprasi kad gymdai
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 02 03, 19:03)
Drauge sake, kad gimdos darba skatina cinamonas. Tiesiog pavirinti vandenyje malto cianamono ir isgerti. Taip pat, pasak jos, egzistuoja ant kojos taskas, kuri emus stimuliuoti yra issaukiami saremiai bigsmile.gif  Brolienei padejo wink.gif Uzsistimuliavo ir po nakties pagimde. Tik pamirsau kaip tiksliai reik ta taska atmatuoti. Vis planuoju paklausti.

Na man tasi nepadedanei ananasai,ju kasdien suvalgau po viena,nej karsta vonia,nei aveciu lapu arbata,ja geriu 3kart dienoj,nei vaiksciojimas,no kuriu po to nakti negaliu net pajudet nes viduj ten viskas ziauriai skauda.....cinamono nebandziau,nes sako kad nuo jo eda remuo.O tu dar neklausiai brolienes kaip apskaiciuoti ta taska????
Atsakyti
4u.gif kada atei vaikeliui manau turi nusprest gydytojas, jei reikes jis pats gimdyma paskatins...
4u.gif Neverta niekur skubeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaasaandraa: 24 kovo 2009 - 11:20
QUOTE(kaasaandraa @ 2009 03 24, 11:20)
4u.gif  kada atei vaikeliui manau turi nusprest gydytojas, jei reikes jis pats gimdyma paskatins...
4u.gif Neverta niekur skubeti...

Na as jau nzn ka ir daryt,isbandziau viska,karstose voniose guliu kas vakar,bet nieko nepadeda,nzn kam gal ir padeda tos vonios,ananasai,cinamonas,ir avieciu lapu arbata,bet tik ne man verysad.gif
Atsakyti
NA IR PRISIJUOKIAU lotuliukas.gif lotuliukas.gif .NORS MAN DAR NEGREIT GIMDYT(33 SAV),BET AS KAZKAIP GALVOJU KAD NUSTATYTU LAIKU VISTIEK NEPAGIMDYSIU ARBA ANKSCIAU ARBA VELUOSIU,TAI GALVOJU PASKAITINESIU DEL VISA PIKTO,NES JEI BUTU PERNESIOJIMAS KAZKAIP NESINORETU TU DIRBTINIU SKATINIMU,NES KIEK SUPRATAU NERA JIE TOKIE MALONUS IR GALIMA SAKYT YRA SKAUSMINGI.TAIP KAD SEKMES VISOM thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
O mano atveju, kai pries keturis metus laukiausi pirmagimio ( siuo metu uz menesio turetu pasauli isvysti antras), pries paskutine gimdymo termino diena apsilankiau pas gydytoja ir sakau: kazkaip taip nesinoretu pernesioti, taip noreciau, kad laiku viskas...o ji paprotino: paprasyk vyro sampano, isgerkite kartu, dar pasimylekite ir turetu padeti, nes tai minkstina kakleli ir skatina gimdos susitraukimus. O as - jus ka, sampano galima???? blink.gif , ji sako: dabar ant pacio galo viskas galima, vaisiui tai jau nebepakenks. NU nudziugau nesvietiskai - taip seniai sampo geriau, taip uzsimaniau, taip ir padarem - vyrui irgi patiko toks patarimas lotuliukas.gif . Tad taip ir nezinau, cia atsitiktinumas, ar patarimas padejo, bet kita ryt pasirode vandenys ir vaziavome i gimdykla, o 20 val turejome klecka rankose. Jei anksciau laiko neateis antras, pabandysiu ir dabar taip padaryt, ziuresim, kas gausis... biggrin.gif .
Atsakyti
smile.gif smagi tema, mane pirmadien zada guldyti i ligonine su pernesiojimu, nes vaisiaus vandenu jau nelabai daug liko, o rizikuoti savo lialiakia nesinori. Kiek supratau jokie naturalus skatinimo budai neveikia.... gal tikrai reikia padeti dubeneli pieno ir medaus, kaip kad mano vyras ka tik komentavo kazkam telefonu kaip mes lialiakus i pasauli viliojame:)) ... reikia siusti vyra sampano ir sekso, labai nesinori i ligonine gultis ...
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 09, 08:19)
Teko skaityti apie natūralius gimdymo pradžios skatinimo būdus. Ar kas išbandė ir kiek tai buvo efektyvu?

pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis"
seksas
spenelių dirginimas
nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav.
bėgiojimas laiptais

Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu  bigsmile.gif

kiek man tieko skaityti, jei jūs skatinsite gimdymą, tokiu būdu kaip bėgiojimas laiptais, tai aš nežinau ar tai skatinimas, tai yra organizmo alinimas, o gimdymas prasideda, kai jau pats vaikutis nori išvysti pasaulį, tai jis išsiūnčia kažkokį hormoną į moters smegenis, kad jis jau pasiruošės ir tik tada moters organizmas reaguoja į tą hormoną ir smegenyse pradeda jo gamintis daugiau ir prasideda natūralus gimdymas o iki tuo koks gali būti normalus gimdymas, tigi prašykite vyro, kad tas kalbėtusi su pilvuku ir prašytų vaikučio kuo greičiau ateiti į šį biggrin.gif pasaulį biggrin.gif
Atsakyti