teko girdeti kad sampanas skatina ir karsta vonia bet isbandyti neteko, nes ir taip pagimdziau 3 sav. per anksti
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 14, 02:06)
O koks šampano kiekis?
man teko girdėti, kad ne pats šampanas skatina, o butent burbuliukai, t.y. gazuoti gerimai
Ai, dar swepsas lyg skatina
man teko girdėti, kad ne pats šampanas skatina, o butent burbuliukai, t.y. gazuoti gerimai
Ai, dar swepsas lyg skatina
del kiekio nezinau gal butelio uztektu
QUOTE(Liusii @ 2008 11 14, 00:10)
del kiekio nezinau gal butelio uztektu
O paskui rodys per TV ir sakys, kad girta motina girtus vaikus gimdo
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 14, 02:16)
geriausia aisku laukti naturalios pradzios
QUOTE(Karna @ 2008 11 14, 15:39)
Norvegijoje dar taikoma akupunktura, norint paskatinti gimdyma...
Hmz... Ko tik neprigalvoja. Na jei ir si karta sueis terminas, o as dar busiu "nesprogus" tai ka imanoma isbandysiu - paskui galesiu parasyt, kaip sekesi
Niu ir as prisidesiu prie pasisakymu ...
Nestumas mano 40 sav + 2 dienos... nervuoja jau viskas...
Isnbamndziau visas preimones - ananasa, swhepsa, namu tvarkymasis, ilgi pasivaiksciojimai. shokimas iskelus rankas, tupciojimai...
vyro neturiu sexo nebus...
dabar dirginu spenelsiuu, gimda susitraukineja, bet vargu vargu ar tai ka nors isausk... nors gleiviu kamstis kazkokiais gabaliukais eina lauk jau antra diena...
Nestumas mano 40 sav + 2 dienos... nervuoja jau viskas...
Isnbamndziau visas preimones - ananasa, swhepsa, namu tvarkymasis, ilgi pasivaiksciojimai. shokimas iskelus rankas, tupciojimai...
vyro neturiu sexo nebus...
dabar dirginu spenelsiuu, gimda susitraukineja, bet vargu vargu ar tai ka nors isausk... nors gleiviu kamstis kazkokiais gabaliukais eina lauk jau antra diena...
Nu nezinau ar cia man sutapimas ar tikrai bet man tikrai padejo. Jau buvo 2 po termino as jau kokias 5 dienas geriau avieciu lapu arbata ir nieko. Tada suzinojau(cia rimtai) kad vyro sperma turi medziagos kurios minkstina kakleli. Man pirma trimestra buvo uzdraude isvis sexa, o po to tik su prezervatyvu. Tai priremiau vyra darbuotis ir kokias 10-15 min uzpakaliuka diiidelii i ora iskelus palaikiau. Na ir taip keleta kartu. Tada po piet dar pasivaiksciojom ir jau vakare prasidejo saremiai na ir kita diena 12:30 jau supavau savo zuiki puiki. Taip kad linkiu isbandyti si metoda, tikiuosi pades
O kas neturi vyro po ranka nu tam sunkiau.
QUOTE(eglishka @ 2008 11 15, 23:27)
Nu nezinau ar cia man sutapimas ar tikrai bet man tikrai padejo. Jau buvo 2 po termino as jau kokias 5 dienas geriau avieciu lapu arbata ir nieko. Tada suzinojau(cia rimtai) kad vyro sperma turi medziagos kurios minkstina kakleli. Man pirma trimestra buvo uzdraude isvis sexa, o po to tik su prezervatyvu. Tai priremiau vyra darbuotis ir kokias 10-15 min uzpakaliuka diiidelii i ora iskelus palaikiau. Na ir taip keleta kartu. Tada po piet dar pasivaiksciojom ir jau vakare prasidejo saremiai na ir kita diena 12:30 jau supavau savo zuiki puiki. Taip kad linkiu isbandyti si metoda, tikiuosi pades
Va taip... as tai viena esu... ir vyras man siuo atveju nepades...
kaip dabar keista skaityti savo anksciau rasyta komentara
nes jau turiu savo stebukleli
vis tik manau kad vaikutis pats ateina, ir niekaip jo neiskrapstysi jei dar ne laikas
nes jau turiu savo stebukleli
vis tik manau kad vaikutis pats ateina, ir niekaip jo neiskrapstysi jei dar ne laikas