Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 15:09)
nieks nesikeičia  wacko.gif Žinai, dar yra virtuali peticija dėl šio įvykio. Nenori čia jo pareklamuot?

Ne, nenoriu.
Bet negaliu likti abejinga šiam įvykiui, mane jis labai sukrėtė.
Pati niekad nebuvau ujama, nežinau ką tai reiškia.
Tačiau šiuolaikinių vaikų žiaurumo nepateisinu, o ir nenoriu pateisinti. Tikiuosi, o ir noriu, kad tos mergos, kurios labiausiai prisidėjo prie šio reikalo, būtų nubaustos.
Padarytų kas taip mano vaikui, su kalašnikovu visas iššaudyčiau, o paskui ir pati nusišaučiau.
Atsakyti
mane žiūrint laidą labiausiai šokiravo daktarės ramus veidas...kaip supratau į ją kreipėsi ar tai mergaitė ar mama, bet ji nematė nieko daugiau kaip paauglystės problemas...jokių konkrečių patarimų, jokios širdies, ramus veidas ir nulis nuoširdumo....jo vietoj prasmegčiau kiaurai, kad neradau kuo padėt išsikapstyti - kažkaip tturėjo bendrom jėgom ieškot kaip išeit iš susiklosčiusios padėties - keičiamos mokyklos, o elgesio problemos tos pačios...
gaila mergaitės žiauriai - tokią žiaurią mirtį pasirinkt...

mokytojai irgi - surinkt klasę akistaton, neįisvaizduoju kaip galima nežinot kas darosi, kai tokie būriai vidury dienos grupuojasi...man tie vaizdai su pragaru asocijuojasi, tikiu, kad jai dabar tikrai lengviau, nei gyvent tokiam pragare, kai išsigimėliai klupdo ant kelių ir liepia atsiprašinėt...
tie ,kurie tyčiojosi yra jau supuvę savo viduje visiškai, o dar vaikai, dar nespėję užaugt.. cool.gif
Atsakyti
Vakar pažiūrėjau laidą ir pakraupau!
Užuojauta tėveliams angel_sadangel.gif

Jų vietoje aš nepagailėčiau pinigėlių ir padaryčiau daug daug video įrašų su nužudytos merginos (ranka nekyla rašyti nusižudžiusios) "egzekucijomis" ir išsiuntinėęiau visų 3-jų mokyklų buvusių bendraklasių tėvams, MOKYTOJAMS, AUKLĖTOJAMS IR DIREKTORIAMS

Tegul mato, tegul žino gerbiami tėvai, gerbami pedagogai ir bijo - nes vieną gražią dieną gali atsitikti taip, kad MIELOSIOS MOKINĖS patykos jų kur nors ir perrėž gerklę už blogą pažymį ar panašiai.

Stebiuosi DIREKTORIŲ ir AUKLĖTOJOS abėjingumu doh.gif
KAIP AUKLĖTOJA GALĖJO NEPASTEBĖTI, KAD JOS AUKLĖTINĖS BENDRAKLASIAI NEVADINA VARDU????????
Atsakyti
QUOTE(volare @ 2007 12 12, 15:18)
mane žiūrint laidą labiausiai šokiravo daktarės ramus veidas...kaip supratau į ją kreipėsi ar tai mergaitė ar mama, bet ji nematė nieko daugiau kaip paauglystės problemas...jokių konkrečių patarimų, jokios širdies, ramus veidas ir nulis nuoširdumo....jo vietoj prasmegčiau kiaurai, kad neradau kuo padėt išsikapstyti - kažkaip tturėjo bendrom jėgom ieškot kaip išeit iš susiklosčiusios padėties - keičiamos mokyklos, o elgesio problemos tos pačios...
gaila mergaitės žiauriai - tokią žiaurią mirtį pasirinkt...

mokytojai irgi - surinkt klasę akistaton, neįisvaizduoju kaip galima nežinot kas darosi, kai tokie būriai vidury dienos grupuojasi...man tie vaizdai su pragaru asocijuojasi, tikiu, kad jai dabar tikrai lengviau, nei gyvent tokiam pragare, kai išsigimėliai klupdo ant kelių ir liepia atsiprašinėt...
tie ,kurie tyčiojosi yra jau supuvę savo viduje visiškai, o dar vaikai, dar nespėję užaugt.. cool.gif

mokytojai, cia nieko nepakeis gi mergaite kelias mokyklas pakeite, miestwelis nedidukas skriaudejai visur pasiekdavo doh.gif ko pasekoje turim 2 nekaltas aukas per 2 dienas toje pacioje mokykloje verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnelė @ 2007 12 12, 15:19)
Vakar pažiūrėjau laidą ir pakraupau!
Užuojauta tėveliams angel_sadangel.gif

Jų vietoje aš nepagailėčiau pinigėlių ir padaryčiau daug daug video įrašų su nužudytos merginos (ranka nekyla rašyti nusižudžiusios) "egzekucijomis" ir išsiuntinėęiau visų 3-jų mokyklų buvusių bendraklasių tėvams, MOKYTOJAMS, AUKLĖTOJAMS IR DIREKTORIAMS

Tegul mato, tegul žino gerbiami tėvai, gerbami pedagogai ir bijo - nes vieną gražią dieną gali atsitikti taip, kad  MIELOSIOS MOKINĖS patykos jų kur nors ir perrėž gerklę už blogą pažymį ar panašiai.

Stebiuosi DIREKTORIŲ ir AUKLĖTOJOS abėjingumu doh.gif
KAIP AUKLĖTOJA GALĖJO NEPASTEBĖTI, KAD  JOS AUKLĖTINĖS BENDRAKLASIAI NEVADINA VARDU????????

na tiesiog kaip tu paminejai turbut jau patys mokytojai bijosi tokiu mokiniu ir susiklosciusiai situacijai lieka abejingi....to pavyzdys nepamenu kuriam mieste 18 -metes padegta mokyklos klase is kersto doh.gif
Atsakyti
[quote=SUPERŽMONA,2007 12 12, 14:24]
mokytojai, cia nieko nepakeis gi mergaite kelias mokyklas pakeite, miestwelis nedidukas skriaudejai visur pasiekdavo doh.gif ko pasekoje turim 2 nekaltas aukas per 2 dienas toje pacioje mokykloje verysad.gifPapildyta:

gal galėtum plačiau apšviest, ne viską žinau blush2.gif ...
Atsakyti
Mane ta laida irgi labai paveikė. Psichologo (psichiatro) komentarai buvo labai vietoj - tik išvados labai liūdnos. Aš vis žiūriu į savo dukrelę ir galvoju į kokį pasaulį paleidau. Neramu.
Manau, kad neverta kaltinti mokytojų, mokyklų direktorių.... jie jau seniai negali dirbti tiek kiek turėtų. O iš kr gali rastis tiek idėjinių darbuotojų už tuos mizernus pinigus?
Norint iš tikrųjų apsaugoti vaikus, mokytojai dirbtų beveik kiaurą parą - o tai juk neįmanoma su tokiais pinigais. Gerai kad jų dar iš viso yra.
O psichologas juk taip ir pasakė - tai to paties medžio šakos - karas keliuose ir paauglių žiaurumas...
juk už tai atsakingi tėvai. Baisiausia, kad dėl tos mergaitės mirties kaltų nėra. Tų, kurie tyčiojosi net vardų minėt negalima doh.gif Negaliu, košmaras verysad.gif
Atsakyti
[quote=oregano,2007 12 12, 15:26]
[quote=SUPERŽMONA,2007 12 12, 14:24]
mokytojai, cia nieko nepakeis gi mergaite kelias mokyklas pakeite, miestwelis nedidukas skriaudejai visur pasiekdavo doh.gif ko pasekoje turim 2 nekaltas aukas per 2 dienas toje pacioje mokykloje verysad.gifPapildyta:
gal galėtum plačiau apšviest, ne viską žinau blush2.gif ...
[/quote]
kaip jau minejau ankstesniuose pasisakymuose toje istorijoje yra ir dar viena auka, taciau apie tai visiskai atsisako kalbeti sios merginos tevai. Ta mergina vakar buvo pamineta ir interviu metu, bet tik tiek, toji kuri kartu isejo is mokyklos po pamoku, paskutinioji maciusi Milda gyva. Po sio ivykio mokykloje nuskambejo pasisakymai, jog ji tycia Milda nustume ant begiu t,y. nuzude, prasidejo grasinimai, kad mergina bus apkaltinta is tiesu, o tikrieji kaltininkai issisuks, toks psichologinis teroras, ko pasekoje mergaite grizusi namo pasikore, palikusi tik atsisveikinimo rasteli unsure.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 14:09)
nieks nesikeičia  wacko.gif Žinai, dar yra virtuali peticija dėl šio įvykio. Nenori čia jo pareklamuot?

kur ta peticija rasti?
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 12 12, 14:16)
Padarytų kas taip mano vaikui, su kalašnikovu visas iššaudyčiau, o paskui ir pati nusišaučiau.

o gal iškart sau pačiai karakiri pasidaryt? Kur buvai, jei ilgą laiką nematei vaiko problemų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 12 12, 14:32)
kaip jau minejau ankstesniuose pasisakymuose toje istorijoje yra ir dar viena auka, taciau apie tai visiskai atsisako kalbeti sios merginos tevai. Ta mergina vakar buvo pamineta ir interviu metu, bet tik tiek,  toji kuri kartu isejo is mokyklos po pamoku, paskutinioji maciusi Milda gyva. Po sio ivykio mokykloje nuskambejo pasisakymai, jog ji tycia Milda nustume ant begiu t,y. nuzude, prasidejo grasinimai, kad mergina bus apkaltinta is tiesu, o tikrieji kaltininkai issisuks, toks psichologinis teroras, ko pasekoje mergaite grizusi namo pasikore, palikusi tik atsisveikinimo rasteli unsure.gif  unsure.gif  verysad.gif

blink.gif blink.gif o jerguteliau.... Čia jau kažkoks košmaras... Protu nesuvokiama.. Kas darosi Lietuvoj.. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 16:33)
o gal iškart sau pačiai karakiri pasidaryt? Kur buvai, jei ilgą laiką nematei vaiko problemų  cool.gif

Na šiuo atveju tai tėvai juk viską matė. ir visom jėgom bandė gelbėt dukrą... TIk o kaip gelbėt?
Iš tikrųjų, ką daryt jei matai kas darosi?
Savo kišimųsi nieko gero neduodi, nesikišimu juk irgi doh.gif O ta mergaitė dar tokia gera buvo... man labai įstrigo, kad prieš eidama po tuo traukiniu šunį dar išvedė, pavedžiojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 12, 14:32)
Baisiausia, kad dėl tos mergaitės mirties kaltų nėra. Tų, kurie tyčiojosi net vardų minėt negalima doh.gif Negaliu, košmaras verysad.gif

oficialiai negalima, bet jų nuotraukos jau po visą internetą išplatintos.
Atsakyti