QUOTE(volare @ 2007 12 12, 15:18)
mane žiūrint laidą labiausiai šokiravo daktarės ramus veidas...kaip supratau į ją kreipėsi ar tai mergaitė ar mama, bet ji nematė nieko daugiau kaip paauglystės problemas...jokių konkrečių patarimų, jokios širdies, ramus veidas ir nulis nuoširdumo....jo vietoj prasmegčiau kiaurai, kad neradau kuo padėt išsikapstyti - kažkaip tturėjo bendrom jėgom ieškot kaip išeit iš susiklosčiusios padėties - keičiamos mokyklos, o elgesio problemos tos pačios...
gaila mergaitės žiauriai - tokią žiaurią mirtį pasirinkt...
mokytojai irgi - surinkt klasę akistaton, neįisvaizduoju kaip galima nežinot kas darosi, kai tokie būriai vidury dienos grupuojasi...man tie vaizdai su pragaru asocijuojasi, tikiu, kad jai dabar tikrai lengviau, nei gyvent tokiam pragare, kai išsigimėliai klupdo ant kelių ir liepia atsiprašinėt...
tie ,kurie tyčiojosi yra jau supuvę savo viduje visiškai, o dar vaikai, dar nespėję užaugt..
mokytojai, cia nieko nepakeis gi mergaite kelias mokyklas pakeite, miestwelis nedidukas skriaudejai visur pasiekdavo
ko pasekoje turim 2 nekaltas aukas per 2 dienas toje pacioje mokykloje
Papildyta:
QUOTE(Agnelė @ 2007 12 12, 15:19)
Vakar pažiūrėjau laidą ir pakraupau!
Užuojauta tėveliams
Jų vietoje aš nepagailėčiau pinigėlių ir padaryčiau daug daug video įrašų su nužudytos merginos
(ranka nekyla rašyti nusižudžiusios) "egzekucijomis" ir išsiuntinėęiau visų 3-jų mokyklų buvusių bendraklasių tėvams, MOKYTOJAMS, AUKLĖTOJAMS IR
DIREKTORIAMS
Tegul mato, tegul žino gerbiami tėvai, gerbami pedagogai ir bijo - nes vieną gražią dieną gali atsitikti taip, kad MIELOSIOS MOKINĖS patykos jų kur nors ir perrėž gerklę už blogą pažymį ar panašiai.
Stebiuosi DIREKTORIŲ ir AUKLĖTOJOS abėjingumu
KAIP AUKLĖTOJA GALĖJO NEPASTEBĖTI, KAD JOS AUKLĖTINĖS BENDRAKLASIAI NEVADINA VARDU????????
na tiesiog kaip tu paminejai turbut jau patys mokytojai bijosi tokiu mokiniu ir susiklosciusiai situacijai lieka abejingi....to pavyzdys nepamenu kuriam mieste 18 -metes padegta mokyklos klase is kersto