Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

Tikrai labai gaila mergaites ir teveliu.

Suzinojus, kad mano vaika, kas nors taip engia, pasigailejimo is mano puses nebutu. Jei jau iki sito tie paaugliai daeina, tai ryskiai "grazios kalbos" su jais nepadetu. Uzsisesciau taip, kad patiems tektu keisti gyvenamaja vieta. Pradziai "tokiom grazuolem" sukuosena pakoreguociau..nukirpciau trumpai arba is viso nuskusciau..tegul visi is tolo mato, kad busima "zeke" eina ir salinasi...gal ziauriai skamba. Bet manau, kad tik tokios drastiskos priemones su tokiom degradem veiksmingos. O tevelius uz vaiko neauklejima po teismus uztampyciau.

Siaip tai vienas mano pazistamas tevelis, suzinojes, kad vienas bernuzelis kabinejasi prie jo dukros..pirma karta nuejo su juo i mokykla pasikalbeti. Pasikalbejimas aisku nepadejo. Tada pasigaves gatvej su draugais nusiveze bernuzeli i miska..dave i rankas kastuva ir liepe kasti duobe..sako laidosim..grizo vaikinukas su pilnom kelnem..PADEJO
Gal ir daugelis pasmerktu toki tevo poelgi..nu bet ka daryti, jei graziai nesupranta..toliau ziureti kaip tavo vaika zlugdo??
Atsakyti
Aš manau, jog laida buvo apie įvykį Jonavoje:

http://www.lrytas.lt...96216347&view=4
Atsakyti
kai kalbejo psichologe ji man atrode tokia abejinga,sako ji man nepasakojo kas vyksta.Bet toks jausmas ,kad visas miestas zinojo.Tas mokyklu keitimas,turejo susiprasti,psichologe dar vadinasi schmoll.gif ...Nesuprantu kodel su teveliais neaptare visko smulkiau...Ziauri istorija...o ta mergaite karatiste,tai isvis be zodziu...gaila,kad nezinome kur viskas vyksta...tikiuosi,kad to miestelio zmones iesko kaltininku,nes kaip minejau ja reikia pasalinti is treniruociu...o kitus vaikus irgi kazkaip priversti atsakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 12 12, 11:28)
Aš manau, jog laida buvo apie įvykį Jonavoje:

http://www.lrytas.lt...96216347&view=4

Tai bus šita istorija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 12, 12:26)
Kitur komentaruose rašė, kad Vievy viskas vyko, tai čia šalia Elektrėnų? g.gif

Vievio mokyklos direktorius yra p. Gintaras Dobilaitis. Tas asmuo, kurį rodė - tikrai ne jis. Be to Vievis yra stambus krovinių pervežimo punktas, geležinkelio takų ten yra daug. Ta vieta nėra panaši nei į Kaišiadoris, nei į Palemoną, sakyčiau, kad tai negalėjo vykti tarp Kauno ir Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2007 12 12, 12:27)
Tikrai labai gaila mergaites ir teveliu.

Suzinojus, kad mano vaika, kas nors taip engia, pasigailejimo is mano puses nebutu. Jei jau iki sito tie paaugliai daeina, tai ryskiai "grazios kalbos" su jais nepadetu. Uzsisesciau taip, kad patiems tektu keisti gyvenamaja vieta. Pradziai "tokiom grazuolem" sukuosena pakoreguociau..nukirpciau trumpai arba is viso nuskusciau..tegul visi is tolo mato, kad busima "zeke" eina ir salinasi...gal ziauriai skamba. Bet manau, kad tik tokios drastiskos priemones su tokiom degradem veiksmingos. O tevelius uz vaiko neauklejima po teismus uztampyciau.

Siaip tai vienas mano pazistamas tevelis, suzinojes, kad vienas bernuzelis kabinejasi prie jo dukros..pirma karta nuejo su juo i mokykla pasikalbeti. Pasikalbejimas aisku nepadejo. Tada pasigaves gatvej su draugais nusiveze bernuzeli i miska..dave i rankas kastuva ir liepe kasti duobe..sako laidosim..grizo vaikinukas su pilnom kelnem..PADEJO
Gal ir daugelis pasmerktu toki tevo poelgi..nu bet ka daryti, jei graziai nesupranta..toliau ziureti kaip tavo vaika zlugdo??

Labai gerai padare...............
Atsakyti
apsilankiau Youtube. ten komentaruose jau paviešintos smurtautojų pavardės ir adresai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 12 gruodžio 2007 - 11:33
QUOTE(Dios @ 2007 12 12, 11:32)
apsilankiau Youtube. ten komentaruose jau paviešintos smurtautojų pavardės ir adresai.

Kur radai?
Papildyta:
Komentaruose rašinėja, kokia ji bloga buvo, kaip negerai elgėsi, todėl visi jos nemėgo, bet tai kokia logika vieną pulti 30čiai doh.gif Žodžiu...
Atsakyti
raktazodis: jonavos zudikes
Atsakyti
sakes cia yra vaizdai http://www.lnk.lt/di...pic.php?t=18772
Kolonke - Milda mokosi 1vidurinej gyvena lietavoj. lietavos 29 pirma laiptine pirmas aukstas

Gryfka - Ieva, Melynas dzemperis, gyvena neringos 13, 3 Vidurine 10 klase

mazha_ - Ausra,mokosi 6 pagrindinej ,10 b.

grifka-ieva mokosi db 3vidurinej 10klasej.
milda-kolonke mokosi 1vidurinej gyvena lietavoj. tuoj tikslei suzinosiu kur

Zinote sakes kai paziuriu kelintokes , bliamba ir kokia karta auga .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 12 gruodžio 2007 - 11:52
QUOTE(Lane @ 2007 12 12, 12:41)
Komentaruose rašinėja, kokia ji bloga buvo, kaip negerai elgėsi, todėl visi jos nemėgo, bet tai kokia logika vieną pulti 30čiai doh.gif Žodžiu...

O tai kaip ji galėjo trykšti gėriu visam pasauliui, kai ją visi engė. Kiekvieną dieną psichologinis ir fizinis teroras, smurtas. Bet kam stogas pavažiuotų.
Tikiu, kad jos psichika pakriko, bet kam pakriktų.
Atsakyti
Tuos paauglius visus reiktų surinkt ir pravest priverstinį auklėjimą, nes nieko nesuprato ir džiaugiasi, kad jos nebėra..
Atsakyti