Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

Kosmaras, negaliu iki siolej apsiramint, skauda sirdy del tos mergaites, ka reikejo daryt jau beprasmiska sakyt, dabar reikia galvot, kaip apsaugot kitus vaikus nuo tokiu ziauriu paaugliu ispuoliu, o svarbiausia tikrai zinau kad mokyklos mokytojai zinojo kas darosi jusu mokykloj , ypac aukletoja , nes vaikai netyli , jie kalba , pirmiausia reikia luka varyt is mokyklos direktorius, pavaduotojus ugdymui ir klases aukletoja
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 09:58)
1. taip ir yra, šalia žinių suteikimo - auklėjimas  cool.gif

2. Priežastis: gavo prastus įvertinimus ir pabijojo tėvams pranešt  cool.gif

1. Bet yra tėvų, kurie galvoja, kad jų vaikus turi auklėti darželis, mokykla, o jie čia niekuo dėti ir jų vaikas blogas dėl kitų kaltės.

2. Nuo čia viskas ir prasideda, kokie tėvai turi būti, kad vaikas bijotų jiems kažką pasakyt cool.gif Ir kokį pavyzdį jie rodo vaikams? Kodėl artimiausiais žmonėm negalima pasitikėti, o reikia jų bijoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 10:58)
taip ir yra, šalia žinių suteikimo - auklėjimas  cool.gif
Kodėl tėvai, teko ir iš mokytojų girdėti: "tegul kovoja už save" su mintim "lipa per kitų galvas"  cool.gif

kad dabar aukletojos gali vaikam tik pasakyti kad jis blogai padare, o kuri monstriuka tai paveiks? g.gif aukletojos bejeges, nes jei tik pamegina paaukleti vaika tuoj atbega motinele akiu draskyti kad jos vaikas skriaudziamas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 12, 10:01)
1. Bet yra tėvų, kurie galvoja, kad jų vaikus turi auklėti darželis, mokykla, o jie čia niekuo dėti ir jų vaikas blogas dėl kitų kaltės.

2. Nuo čia viskas ir prasideda, kokie tėvai turi būti, kad vaikas bijotų jiems kažką pasakyt cool.gif Ir kokį pavyzdį jie rodo vaikams? Kodėl artimiausiais žmonėm negalima pasitikėti, o reikia jų bijoti blink.gif

1. Gal mes nesusikalbam, bet ... nugi nori ar nenori darželiai ir mokyklos stipriai "auklėja". Netgi mokytojų abejingumas ir tas "auklėja" mirksiukas.gif
2. Valdingi tėvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 10:24)
1. Gal mes nesusikalbam, bet ... nugi nori ar nenori darželiai ir mokyklos stipriai "auklėja". Netgi mokytojų abejingumas ir tas "auklėja"  mirksiukas.gif
2. Valdingi tėvai  bigsmile.gif

Na taip, auklėja, teigiamai ar neigiamai... bigsmile.gif O iš tų valdingų tėvų šnipštas gaunasi ateityje, nes vaikui įvaro nepilnavertiškumo kompleksą, o toliau jau prasideda psichologinės problemos su augančia agresija aplinkiniams.
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2007 12 12, 00:28)
Esu siaubingai sukresta. sad.gif
Esu shokiruota,kad taip visi nuo visko "nusiplauna" ir visiskai nejaucia kaltes. sad.gif .Gaila ir ziauru.
Net nezinau ka ir pasakyti tokioje situacijoje.
As asmeniskai kaip mama suzinojusi(ne duok dieve),kad is mano vaiku taip tyciojimasi nesikreipciau 100 kart i policija.Jei vienas kartas nesuveiktu ir policija nekreiptu demesio i jokios pagalbos prasimus,pati imciausi priemoniu.
Ogi mano poelgiai butu gana ziurus.Jie manes issigastu tikriausiai(?).Jie vaikai,bet ir mano vaika uzgauna .Nebekreipciau jauciu demesio i tai ,kad as suaugus ,o jie vaikai.Tiesiai uz kaklo suemus vesciau pas tevus.Daryciau TOKIA geda  ant visios lietuvos.Neliktu ramybes jiems ant zems kaip ir mano vaikui .Butu prigrasinta tiek ,kad bijotu i mano vaika paziuret.Paprasciausiai drastiskai elgciaus vaiko labui.Keisciau ne tik mokykla,o aplamai miesta.Lietuva maza ,bet gal tai padetu,o jei ne .Isvis pacia shali.
Suprantu,kad smurtas skatina smurta.Bet esu karstakose.Ir nemanau ,kad sugebeciau shaltu protu i visa shitai sureguot (kaip budama mama,kurios vaikas zlugdomas is vidaus kaip asmenybe.).
Gal daug kas nesutiks su mano nuomone,bet paprasciausiai as jau daba vien apie tai galvodama visa "uzverdu" doh.gif
Paprasciausiai minciu daug sukas galvoje ir siaubas-baime,kad taip nenutiktu mano vaikams(kad nebutu nei auka nei smurtautoju).

Gaila ir baisu.Labiauiai gaila ne tevu ,o paprasciausiai varkses MERGAITES.Cia ji labiausiai kentejo sad.gif.

pritariu tau visiškai. vaikų teisės yra iškeltos aukščiau visko užtai taip ir vyksta.
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2007 12 12, 03:45)
Dieve, kaip žiauru.. nemačiau šitos laidos, tačiau susidariau vaizdą iš jūsų pasakojimų. Neapsakomas tėvų skausmas..
Beje, nenuostabu, jog Elektrėnų policija nesiteikė įsikišti, apie jų komisarą laaabai daug blogų dalykų esu girdėjusi kaip apie pareigūną, nesilaikantį tarnybinės etikos ir įstatymų reikalavimų.

na man apie policija nuomonė išvis nekokia po tragedijos aleksandrijoje. nepasitikiu nė vienu dabar
Atsakyti
Labai gaila ir mergaitės, ir jos tėvų.

Tik nesuprantu, kodėl jūs manote, kad ši istorija nutiko Elektrėnuose ? Elektrėnai neturi nei geležinkelio, nei juo labiau geležinkelio stoties, yra geležinkelio atšaka miške, kuria kartais į elektrinę tiekiamas mazutas.
Asmuo, įvardintas kaip mokyklos direktorius, nėra nei p. E.Kontrimas, vadovaujantis Elektrėnų "Versmės" gimnazijai, nei p. A.Skučienė, vadovaujanti Elektrėnų "Ąžuolyno" vid. mokyklai, nei Elektrėnų vidurinės mokyklos direktorė, pavardės dabar nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 12 12, 12:01)
Labai gaila ir mergaitės, ir jos tėvų.

Tik nesuprantu, kodėl jūs manote, kad ši istorija nutiko Elektrėnuose ? Elektrėnai neturi nei geležinkelio, nei juo labiau geležinkelio stoties, yra geležinkelio atšaka miške, kuria kartais į elektrinę tiekiamas mazutas.
Asmuo, įvardintas kaip mokyklos direktorius, nėra nei p. E.Kontrimas, vadovaujantis Elektrėnų "Versmės" gimnazijai, nei p. A.Skučienė, vadovaujanti Elektrėnų "Ąžuolyno" vid. mokyklai, nei Elektrėnų vidurinės mokyklos direktorė, pavardės dabar nebepamenu.

man irgi kilo klausimas kodel buvo ivardinti Elektrenai, juk laidoj neminejo kur visa tai vyko, bet as nesiginciju, nes nezinau kur is tiesu buvo. man kazkodel Jonava galvoj sukasi g.gif
Atsakyti
Galila nemaciau laidos. bet isivaizduoju kaip ziauru. ka ta vargsele turejo iskesti. siaubas, man nesuprantama. kaip apsaugoti savo dukra nuo tokio ziaurumo?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 12 12, 12:15)
man irgi kilo klausimas kodel buvo ivardinti Elektrenai, juk laidoj neminejo kur visa tai vyko, bet as nesiginciju, nes nezinau kur is tiesu buvo. man kazkodel Jonava galvoj sukasi  g.gif

Kur tai įvyko- nežinau, tik žinau, kad su Elektrėnais minėtieji faktai laidoje nesiderina. Žmonės turbūt sumaišė kitą su Elektrėnais susijusį atvejį, kai prieš porą mėn. mirė Elektrėnuose moksleivė, perdozavusi narkotikų (bent jau tokie įtarimai buvo).
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 00:41)
Pirmiausia tai linkiu pačiai neužauginti išgamos kaip tu sakai.. ax.gif

Antra, manau tai paprasčiausi eiliniai žmonės. Tikrai ne žmogėdros. Tikiu, jog jie kenčia ne mažiau nei mergaitės tėvai unsure.gif

O kaip kitaip pavadinti tuos vaikus?Man norisi paciais baisiausiais zodziais juos vadinti!O butu mano valia,visiems tokia pacia egzekucija padaryciau ir dar i internata koki istremciau ar gedingu kokiu viesuju darbu duociau!
Atsakyti
Kitur komentaruose rašė, kad Vievy viskas vyko, tai čia šalia Elektrėnų? g.gif
Atsakyti