QUOTE(kice @ 2008 01 11, 18:19)
Vaikeli, kokia valstybe gali tavo vaika apsaugoti? Arba tave tamsioj laiptinej? Pats turi saugotis, pats turi savo vaikus saugoti, nes tik taip gali isgyventi.. Ir taip visam pasauli..
Pas dalyko mokytoja buna per diena 8 pamokos, po 25-30 mokiniu.. Fiziskai imanoma viska pastebeti? O ir klaseje jie buna geruciai - viskas prasideda, kai mokytojai nemato..
Man idomu ar tevai viska zinojo? Jei zinojo, kodel nesikreipe i policija? Jei nezinojo - auga seimose po 1-2 vaikus, o tevai tokiu dalyku nepastebi, su vaikasi nepasikalba.. Tai kur tie mokytojai spes su tiek svetimu vaiku ?!
Pas dalyko mokytoja buna per diena 8 pamokos, po 25-30 mokiniu.. Fiziskai imanoma viska pastebeti? O ir klaseje jie buna geruciai - viskas prasideda, kai mokytojai nemato..
Man idomu ar tevai viska zinojo? Jei zinojo, kodel nesikreipe i policija? Jei nezinojo - auga seimose po 1-2 vaikus, o tevai tokiu dalyku nepastebi, su vaikasi nepasikalba.. Tai kur tie mokytojai spes su tiek svetimu vaiku ?!
Emm.. kai man kas sako vaikeli, tai ishkart susidarau labai neigiama nuomone apie zmogu. Asocijuojasi su riboto mastymo kaimyne vaikysteje seniai seniai. Bet anyway..
Manau, kad valstybe tam ir yra, kad apsaugotu. Jei ji nesugeba, tai kam ji isvis reikalinga? Gyvenu Vokietijoj, ir kazkaip kuo toliau, tuo labiau keliu sau klausima, kam man ta Lietuva reikalinga..
Mm.. mokytojai cia nelabai prie ko, jie nebent gali pranesti tevams ar nepilnameciu tarnyboms/policijai savo pastebejimus. Eilinis pilietis ir jo seima irgi nera pajegus patys apsiginti. Dabar juk ne viduramziai, kai turtingos seimos pilis statydavosi, ir savo armijas islaikydavo.
Esme truputeli kitur. Visokie chuliganai Lietuvoje labai jau nebaudziami jauciasi, ir todel ir vyksta tokie ispuoliai bei kiti chuliganiski, rimtas teisines pasekmes turintys sukelti ivykiai. Deja, policija "po apklausos" tokius chuliganus paleidzia, tyrima nutraukia, o net ir uzbaige ir bylai pasiekus teisma, bausmes buna juokingos, o nepilnameciu daznai isvis nebaudzia. O jei, pvz, keleta kartu spaudoje nuskambetu, kaip chuliganai gauna po 10 metu, o ju tevai ipareigoti puse savo atlyginimu tuos 10 metu skirti zalai atlyginti, kiti tikrai susimastytu pries ka pradedami..