QUOTE(norako @ 2007 12 13, 09:28)
Pažįstu paauglių, pašalintų iš mokyklos iki 16 metų, tik pavadinta tai kitaip buvo, ir...?Ir kas iš to? ir kas po to? Nu negi jie išeina rugių sėti? Jie išeina į gatves, ir niekuo situacija nepagerėja, viena tik, tikiuosi pedagogams bent jau dirbti klasėje lieka lengviau, tačiau net šios mergaitės atveju tai nieko nebūtų pakeitę, jie lieka jos kaimynais...
Aš supratau, kad mergaitės tėvai kalbėjo su pedagogais, reiškia jie bendradarbiavo? Ar toks domėjimasis vaiku jiems reiškia priekaištavimą tik? Juk tai išeitų tada, kad su tos mergaitės tėvais nebendradarbiavo, neįsiklausė, su "mušeikų" tėvais irigi, nes tokių vaikų tėvai į mokyklą nevaikšto, tai kam gi jie ten dirba tuomet? Sau?.....
Aš supratau, kad mergaitės tėvai kalbėjo su pedagogais, reiškia jie bendradarbiavo? Ar toks domėjimasis vaiku jiems reiškia priekaištavimą tik? Juk tai išeitų tada, kad su tos mergaitės tėvais nebendradarbiavo, neįsiklausė, su "mušeikų" tėvais irigi, nes tokių vaikų tėvai į mokyklą nevaikšto, tai kam gi jie ten dirba tuomet? Sau?.....
taip išeina.....
mane šokiruoja toks formalus požiūris į vaikus iš mokytojų pusės...ir ta psichologė ar šeimos gydytoja...tokiu ramiu veidu..aiškina - paauglystės problemos...tai senai viskas aišku, bet jei ne vieną kart vaikas kreipės - reikėtų mąstyt kažką ..ai vienžoooo