QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 21:14)
negali žinot, gal tu mano vietoj už šmeižtą ir buvimą
kitokia būtum pradėjus po saule vietos ieškotis
o panelei muštis vienareikšmiai - negražu
aš beveik nesimušdavau, bet kai labai užveikė, mušiaus (su bernu). taip išeina, jeigu man pimpalas tarp kojų neauga, tai mane galima mušt, o man jau -- negražu
vat šioj vietoj ir trūksta fantazijos, taip iš niekur nieko atėjo ir trenkė?
aha. būtent. ir būtent kad už NIEKĄ. argumentas -- tavo snukis nepatinka
QUOTE(Getter @ 2007 12 12, 21:28)
Iš savo vaikystės atsimenu nedaug mokyklos laikų, nes papraščiausiai NENORIU prisiminti. Bloga man nuo lietuvos mokyklų ir mokytojų
todėl mano vaikas LT nei gyvena nei mokosi. ir nesakykit kad visur yra visko, nes aš žinau kad jūs teisūs, tiesiog čia aš esu garantuota, kad būsiu išgirsta ir kad bus reaguojama (nes nevienoj situacijoj jau taip buvo).
lazda turi du galus. užaugo karta žmonių, kurie mokyklą ir mokytojus prisimena bloguoju. nes jie buvo nesąžiningi, smurtaudavo, kyšių reikalaudavo, užsimerkdavo prieš tyčiojimąsi ir t.t., o tais laikais, kas benutiktų, tėvai labiau tikėjo mokytojo žodžiu. dėl to šie žmonės vaikų nereikalauja ir neskatina mokytojų gerbt, o už kiekvieną žiupsnelį kritikos jų vaiko atžvilgiu išdraskys akis ir numis valdiškus koridorius, ir dar prisimins už savo nuoskaudas pakerštaut mokyklos institucijai. taip ir turim...
Niekas nepaminėjo tokio varianto šioje istorijoje:
kodėl tėvai nepagalvojo mergaitės mokinti namuose (kad mokytojai eitų namo)??? Tai neįdealus variantas bet manau tokioj situacijoj tai būtų buvus išeitis.
kodėl? yra forume tema apie vaikų mokymą namuose. daugelio mamyčių nuomonė stipriai neigiama ir toks mokymosi būdas nesvarstytinas. kur čia dabar matyta į mokyklą neit...
Skirkitės, marios -- šųdas plaukia!