Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 22:14)
na ir? Pačiai gėdos jausmas nei tada nei dabar nebuvo/nėra?  doh.gif

Ne aš pasiunčiau toli toli, o konkurentės. Niekad gyvenime nesu mamai tokių žodžių sakius ir esu tikra-nesakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 19:14)
negali žinot, gal tu mano vietoj už šmeižtą ir buvimą kitokia būtum pradėjus po saule vietos ieškotis  doh.gif o panelei muštis vienareikšmiai - negražu  cool.gif Tu lygiai tai pačiai bandai priklausai tongue.gif
Papildyta:

na ir? Pačiai gėdos jausmas nei tada nei dabar nebuvo/nėra?  doh.gif

jei man duoda-stovet ir tylet?kad viskas daeitu iki tokiu patyciu? blink.gif ne,aciu.o siaip nereik perdaug fantazuot,pas mus ten pliaukstelejimai,ne mustynes kaip kad siuo atveju doh.gif
Atsakyti
o dieve... nemaciau ir as sios laidos. bet jau jusu komentarus pasiskaicius šiurpai begioja... liudna ;/
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 12 12, 21:39)
Ne aš pasiunčiau toli toli, o konkurentės. Niekad gyvenime nesu mamai tokių žodžių sakius ir esu tikra-nesakysiu.

fuj, net minčių nebuvo, kad galėtum taip su savo mama. Apie muštynes klausiau.

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 21:40)
jei man duoda-stovet ir tylet?kad viskas daeitu iki tokiu patyciu? blink.gif ne,aciu.o siaip nereik perdaug fantazuot,pas mus ten pliaukstelejimai,ne mustynes kaip kad siuo atveju doh.gif

vat šioj vietoj ir trūksta fantazijos, taip iš niekur nieko atėjo ir trenkė? blink.gif
Atsakyti
Man tai keisciausia, kad si istorija kazkaip visiskai neviesinama. Vienintele laida parode ir viskas. Juk cia visos Lietuvos problema, reikia kazkaip ja spresti. O atrodo, kad niekam neidomu. Arba specialiai bandoma viska uzglaistyti, kad per daug neiseitu i viesuma...
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 21:14)
negali žinot, gal tu mano vietoj už šmeižtą ir buvimą kitokia būtum pradėjus po saule vietos ieškotis  doh.gif o panelei muštis vienareikšmiai - negražu 

aš beveik nesimušdavau, bet kai labai užveikė, mušiaus (su bernu). taip išeina, jeigu man pimpalas tarp kojų neauga, tai mane galima mušt, o man jau -- negražu bigsmile.gif
vat šioj vietoj ir trūksta fantazijos, taip iš niekur nieko atėjo ir trenkė?

aha. būtent. ir būtent kad už NIEKĄ. argumentas -- tavo snukis nepatinka bigsmile.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 12, 21:28)
Iš savo vaikystės atsimenu nedaug mokyklos laikų, nes papraščiausiai NENORIU prisiminti. Bloga man nuo lietuvos mokyklų ir mokytojų  verysad.gif  todėl mano vaikas LT nei gyvena nei mokosi. ir nesakykit kad visur yra visko, nes aš žinau kad jūs teisūs, tiesiog čia aš esu garantuota, kad būsiu išgirsta ir kad bus reaguojama (nes nevienoj situacijoj jau taip buvo).

lazda turi du galus. užaugo karta žmonių, kurie mokyklą ir mokytojus prisimena bloguoju. nes jie buvo nesąžiningi, smurtaudavo, kyšių reikalaudavo, užsimerkdavo prieš tyčiojimąsi ir t.t., o tais laikais, kas benutiktų, tėvai labiau tikėjo mokytojo žodžiu. dėl to šie žmonės vaikų nereikalauja ir neskatina mokytojų gerbt, o už kiekvieną žiupsnelį kritikos jų vaiko atžvilgiu išdraskys akis ir numis valdiškus koridorius, ir dar prisimins už savo nuoskaudas pakerštaut mokyklos institucijai. taip ir turim...

Niekas nepaminėjo tokio varianto šioje istorijoje: kodėl tėvai nepagalvojo mergaitės mokinti namuose (kad mokytojai eitų namo)??? Tai neįdealus variantas bet manau tokioj situacijoj tai būtų buvus išeitis.  verysad.gif

kodėl? yra forume tema apie vaikų mokymą namuose. daugelio mamyčių nuomonė stipriai neigiama ir toks mokymosi būdas nesvarstytinas. kur čia dabar matyta į mokyklą neit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 12 gruodžio 2007 - 22:29
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 19:49)
fuj, net minčių nebuvo, kad galėtum taip su savo mama. Apie muštynes klausiau.
vat šioj vietoj ir trūksta fantazijos, taip iš niekur nieko atėjo ir trenkė?  blink.gif

tema ne apie mane jei ka dirol.gif

QUOTE(Dios @ 2007 12 12, 20:25)
aš beveik nesimušdavau, bet kai labai užveikė, mušiaus (su bernu). taip išeina, jeigu man pimpalas tarp kojų neauga, tai mane galima mušt, o man jau -- negražu  bigsmile.gif

sorry- hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 12, 22:25)

kodėl? yra forume tema apie vaikų mokymą namuose. daugelio mamyčių nuomonė stipriai neigiama ir toks mokymosi būdas nesvarstytinas. kur čia dabar matyta į mokyklą neit...

Nesuprantamas man toks atsakymas g.gif Jei pvz tau reikėtų apgint savo vaiką nuo patyčių ir jei tau niekas nepadėtų, negi nepabandytum tokio varianto??? Gal jie tiesiog jo nesvarstė nes informacijos apie tai jiems niekas nesuteikė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 12, 22:54)
Nesuprantamas man toks atsakymas  g.gif  Jei pvz tau reikėtų apgint savo vaiką nuo patyčių ir jei tau niekas nepadėtų, negi nepabandytum tokio varianto??? Gal jie tiesiog jo nesvarstė nes informacijos apie tai jiems niekas nesuteikė?  g.gif

na, ten žmonių neigiama nuostata buvo dėl nežinojimo. tiesiog apie tokią galimybę Lietuvoje tikrai mažai žinoma, o užsienis kaip ir neįdomus. be to, gana įdomu, kaip reikėtų tokį mokymą namuose išrūpint, kai pedagogai akivaizdžiai ignoruoja tą faktą, kad yra smurtaujama ir dėl to vaikas eiti į mokyklą tiesiog negali.
Atsakyti
Žiūrėjau aš tą laidą ir net ne iš karto supratau, kad tie vaizdai tikri - iš pradžių maniau, kad ten vaidyba - juk dažnai laidose būna aktorių suvaidintos praeities situacijos, bet kai supratau, kad čia tikra situacija, labai apsidžiaugiau kad seniai pabaigiau mokyklą.
mane labai sutrikdė mokyklos pedagogų visiškas atsiribojimas. nesakau, kad mokytojai turi už viską atsakyti, bet kad bent kokia reakcija būtų. jei ten ne tos mokyklos mokiniai, tai ko tokie susinervavę visi atrodė? tada galėtų sakyti kad mes darome kažką arba mes imsimės to, antro ir trečio, kad pas mus mokykloje tokių dalykų nebūtų.
toks jokios reakcijos nebuvimas tik skatina toliau žiaurumo kerojimą tarp paauglių. aišku pedagogai niekuo padėt nebegali, jei tėvai užstoja tokį savo vaikų elgesį, kaip kad pasakojo "Mildos" tėvas.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 12, 23:01)
na, ten žmonių neigiama nuostata buvo dėl nežinojimo. tiesiog apie tokią galimybę Lietuvoje tikrai mažai žinoma, o užsienis kaip ir neįdomus. be to, gana įdomu, kaip reikėtų tokį mokymą namuose išrūpint, kai pedagogai akivaizdžiai ignoruoja tą faktą, kad yra smurtaujama ir dėl to vaikas eiti į mokyklą tiesiog negali.

Vajataus, taigi LT davus gydytojai į kišenę galima sukurpti tooookią priežastį kad net prašyt nereikės - patys pasiūlys...fantazijos, noro ir užsispyrimo reikia. Aš jokiais būdais nekaltinu tėvų schmoll.gif pasisakau tam, kad kažkas panašioj situacijoj turėtų daugiau galimybių ir išeičių nei tie vargšai tėvai verysad.gif
Atsakyti
Manau, kad viena opiausiu nudienos problemu Lietuvoje - paaugliu nebaudziamumas. Tai ne vienintelis toks atvejis. Kiek paaugliu, o tiksliau, net dar vaiku, yra padare ziaurius nusikaltimus. Ir ka? Ogi nieko!! Ir jie tai kuo puikiausiai supranta bei tuo naudojasi.
Laida maciau....truksta zodziu..verkiau...
...manau, kad as, budama mergaites motina, nezinau kokiu budu, taciau pasistengciau suzinoti pagrindinius patyciu organizatorius ir savo rankomis pririsciau prie begiu ju galvas, kad traukinys negyvai sutraiskytu...
Zinau, kad daugelis mane plieksite uz tokia nuomone, taciau man jau butu visiskai vienodai, kad manes laukia...Taciau siu ZUDIKU as nepalikciau gyvu....
Atsakyti