Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

QUOTE(Dios @ 2007 12 12, 18:11)
bet va pabandyk mamelei tokiai ką pasakyt -- tikriausiai pasiųs toliau nei vaikas

tai jau taip. arba gausi morala, kad kisiesi i 'jos stebuklelio auklejimo procesa' doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insi: 12 gruodžio 2007 - 18:15
QUOTE(ooo @ 2007 12 12, 00:33)
laidoje isgirdau 2 versijas: 1 issakyta mergaites tevo: pas drauge ziurint kompe nuotraukas buvo pakomentuotos vienos mergaites kuno formos, nuo to ir prasidejo, bo ta mergaite suzinojusi isizeide.
2 versija issakyta mokinio, kurio veido nerode ir bvlsas buvo pakeistas: kad mergaite pasakiusi tevams berods, kad per sita klase ji nusimoke (anksciau moeksi gerai), todel atsirado klases priesiskumas
mano akimis ziurint, is muses ispustas dramblys, imtasi drastisku priemoniu, pajaustas nebaudziamumas (policija pasake,kad niekuo padeti negali) ir del to perzengtos visos ribos  doh.gif

manau, kad ižeidinėjimams priežąsčių visada atsiras, ir bus jų ieškančių.... Ir NIEKO čia nebepakeisi...

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 12, 01:21)
Įdomu ar kas nors pasimokys iš šitos istorijos???

ne. schmoll.gif gal esu perdaug kategoriška, bet žinau iš savo patirties: vaikai labai žiaurūs,. Pradinėje mane labai įžeidinėdavo, verkdavau kasdien unsure.gif Bet nei mokytojų nei tėvų kalbos nepadėjo unsure.gif doh.gif
Atsakyti
gegytės parašas čia labai į temą cool.gif
Atsakyti
Žinokite aš jai parašiau. per skype... vienai iš tų merginų. unsure.gif
Papildyta:
[18:53:41] Gretutė sako: Labas
[18:54:12] kolonke sako: (wave) bye
[18:54:29] Gretutė sako: Sveika, kaip sekasi?
[18:54:51] kolonke sako: tu gal neskaitai ka rasau?
[18:56:40] Gretutė sako: Žinai, labai nemandagi esi. kažkaip labai norėjau paklaust, kodėl jūs su draugėmis skriaudėte tą mergaitę? pašiurpau. esu tokio pat amžiaus kaip ir tu... ir kažkaip pamąstau prieš kažką labai ypatingo darydama... o žmogų privest prie savižudybės - patikėk, yra daug... sėkmės, tik žinok, kad tave užgrauš sąžinė... žinau, kad žinučių sulauki labai daug...
[18:57:17] Gretutė sako: nenoriu įžeist, tačiau tu juk jau pati save nusiskriaudei,.... nieko nebepakeisi...
[18:57:21] kolonke sako: sulaukiau
[18:57:35] kolonke sako: o kadangi esu beveik nieko kalta iskyrus kad ten buvau
[18:57:43] kolonke sako: po viso to atsiprasiau
[18:57:48] kolonke sako: ir mano sazine rami
[18:57:50] Gretutė sako: bet tu galejai kai ka pakeisti. neneik to...
[18:57:57] Gretutė sako: as jau verkiu zinok...
[18:58:24] kolonke sako: as ne tiek verkiau kai mane is lempos zudike vadino
[18:58:32] kolonke sako: ok man jau atsibodo ta pati per ta pati kalbet
[18:59:14] Gretutė sako: labai džiugu girdėti, kad bent atsiprašei, manau, kad tai bus labai gera pamoka tau.
Papildyta:
negaliu likti abėjinga tokiems dalykams... Ji man daugiau nebeparašė... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
hmmm g.gif jei cia tikrai viena tu - bejausme ji
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 12, 20:05)
hmmm g.gif jei cia tikrai viena tu - bejausme ji

Aš irgi nesuvokiu, kaip po savižudybės, del kurios kaltas esi TU, dar gali sakyti
''ir mano sazine rami''
unsure.gif unsure.gif

ten viena iš jų. Youtube radau kontaktus.
Atsakyti
Man susidarė toks vaizdas, kad nusižudžiusi mergaitė buvo sunkaus charakterio, todėl visi ją engdami nesijautė ką blogo darantys, o kai nusižudė ir jiems ramiau pasidarė, kad viena nuolat besimaišančia ant kelio mažiau doh.gif Jie visur komentaruose rašo, kad jie nekalti, ta mergina buvo nepakenčiama, taigi pati kalta, dabar taip geriau ir pan. doh.gif Labai negerai, kad jie jaučiasi ramūs ir galvoja, kad engė ne be reikalo, viskas čia buvo teisinga doh.gif Žiūrėjau kolonkės nuotraukas, tokia faina mergina atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 12, 20:11)
Man susidarė toks vaizdas, kad nusižudžiusi mergaitė buvo sunkaus charakterio, todėl visi ją engdami nesijautė ką blogo darantys, o kai nusižudė ir jiems ramiau pasidarė, kad viena nuolat besimaišančia ant kelio mažiau doh.gif Jie visur komentaruose rašo, kad jie nekalti, ta mergina buvo nepakenčiama, taigi pati kalta, dabar taip geriau ir pan. doh.gif Labai negerai, kad jie jaučiasi ramūs ir galvoja, kad engė ne be reikalo, viskas čia buvo teisinga doh.gif Žiūrėjau kolonkės nuotraukas, tokia faina mergina atrodo...

O man, kadangi pati dar esu jauna, susidarė toks vaizdas, kad visi susitarę yra, ir nori viską užglaistyti... schmoll.gif

ir del to kad zmogus "nefainas" tikrai negalimo jo privesti iki tokio galo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 12, 19:20)
O man, kadangi pati dar esu jauna, susidarė toks vaizdas, kad visi susitarę yra, ir nori viską užglaistyti...  schmoll.gif

ir del to kad zmogus "nefainas" tikrai negalimo jo privesti iki tokio galo unsure.gif

įsiklausyk ką tuose video kalba, gal suprasi ką Lane turėjo omeny. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 12, 19:11)

prisiminiau save mokykloje. mane irgi įžeidinėdavo ir niekas negynė. net mokytoja sakydavo "kas tave mėgs jeigu esi kaip laukinė". nuo tuomet palikau pikta ir kerštinga. mokykla man keiksmažodis, o klasiokai jokie draugai. bet kai klasėj pasikeisdavo atmosfera, ir tada būdavo važiuojama ant kurio nors kito žmogaus, tada galvodavau "va taip tau ir reikia" ir nė kiek nebuvo gaila. mad.gif
atsimenu situaciją, kai viena tokia šūstriakė "prarado autoritetą" ir tada ant jos visi pradėjo pamazgas pilt. žinot, man visai nebuvo jos gaila. atrodė, kad pati to prisiprašė.
tik va dabar kai pagalvoju -- galėjo tada įsikišt suaugęs žmogus ir būtų gal viskas buvę kitaip. kam būtų užtekę pokalbio, kam -- spyrio į minkštąją. bet mokytojams buvo dzin, o iki tėvų nedaeidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 12 gruodžio 2007 - 19:40
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 20:22)
įsiklausyk ką tuose video kalba, gal suprasi ką Lane turėjo omeny.  cool.gif

jau rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 12 gruodžio 2007 - 19:32
Ech, dabar suprantu, kaip man buvo pasisekę su mokykla. Kiek kildavo konfliktų, ateidavo direktorė, pasikalbėdavo su kaltininkais ir tvarka būdavo. Aš irgi buvau pakliuvus į konfliktą, pora merginų ant manęs dėl kai ko supyko, tai ne tik pačios grasint pradėjo, bet dar ir visus aplinkinius vaikinus užsiundė doh.gif Prisimenu, kad mirtinai buvau išsigandus, kad rimtai ką nors padarys, bet mokytojai išgirdę pasakė direktorei, ji su jom pasikalbėjo, pasakė jų tėvams ir susitvarkė viskas.
Atsakyti