Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 12 12, 15:30)
Klausiu elementaraus dalyko - kokiais metodais kovoti su tokiais vaikais? Jei tu jį pastoviai pasilikinėsi po pamokų, aiškinsi apie jo negražų elgesį, cituosi AK, BK ir CK straipsnius, jo mamelė greičiausiai apskųs tavo veiksmus mokyklos direktoriui arba vietos švietimo skyriui, kad tu "užsisėdai" ant jos vaiko, jo nekenti ir t.t., nes kiti vaikai pareina namo laiku, o jos vaiką vis palieki po pamokų. O kad vaikas yra problematiškas, ji greičiausiai neprisipažins, nes jai jos vaikas - "geras".

pedagogai iš dalies yra diskreditavę savo vardą, nes reikalaudami pinigų klasės remontams ar dvd grotuvams, ima diskriminuoti vaikus. ir tas niekam nepaslaptis. todėl tėvai pedagogų vertinimais paskui ir netiki.
o šiaip -- jei jie būtų ėmęsi veiksmų kas jų valioje -- informuoti tėvus, kviesti susirinkimus, galų gale apie tai garsiai kalbėti, galbūt dabar nereikėtų nuo žurnalistų slėptis.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2007 12 12, 17:35)
Nu, žmonės, būkite visuomeniški, o ne kaip bulvės sovietmečiu!!!! Viską galima padaryti, kai nori. Sakote neįmanoma suorganizuoti miestelio gyventujų sukilimą??? Ogi įmanoma. Aš suburčiau bendraminčius, man padėtų draugai, aš belsčiausi į žmonių namus, įkalbėčiau rinktis miesto centre į mitingą, galima būtų Jonavos savivaldybę įtraukti į šį reikalą, galima būtų pasikviesti tv3 pagalbą.
Jau vien tai, kad mes visos kalbamės šiame formume rodo, mūsų neabejingumą šiai baisiai istorijai. Aš manau, kad atsirastų žmonių, kurie man padėtų ir tuo nei kiek neabejoju.

Ir ką gi toks sukilimas padarytų man labai įdomu?
Nustatytų visus prieš tuos skriaudikus?
Kad jie dar labiau engtų mergaitę ar net patys ją užmuštų, kur nors, slapta?
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 16:32)
internete radau mergytes drauges,buvusios sarvojimo salej zodzius,kad kai ti mama prieidavo ir pradedavo glostyt dukrytes veida,tetis  liepdavo to nedaryt ir eit i sona g.gif  unsure.gif

reikia maziau kreipt demesio i tokius pasisakymus,nes dazniausiai jie buna netikri,tiesiog zmones smaginasi apsimesdami kazkuo ir kako vardu pasisakydami..
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 16:32)
internete radau mergytes drauges,buvusios sarvojimo salej zodzius,kad kai ti mama prieidavo ir pradedavo glostyt dukrytes veida,tetis  liepdavo to nedaryt ir eit i sona g.gif  unsure.gif

drauges? ar vadinamosios drauges? juk ir jos skriaudikes buvo prie karsto atejusios...
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2007 12 12, 17:37)
reikia maziau kreipt demesio i tokius pasisakymus,nes dazniausiai jie buna netikri,tiesiog zmones smaginasi apsimesdami kazkuo ir kako vardu pasisakydami..

Aš irgi kaip supratau jog buvo tik viena draugė. gyvenimą baigusi ne ką geriau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 12, 16:39)
Aš irgi kaip supratau jog buvo tik viena draugė. gyvenimą baigusi ne ką geriau verysad.gif

o kas atsitiko tai draugei? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 12, 16:37)

Manau, kad toks mitingas atkreiptų valdžios dėmesį. Yra geriau daryti kažką, negu dejuoti rankas sudėjus, ar ne? Man net rankos dreba unsure.gif
tai labai jautri, tragiška , beprasmė jauno žmogaus žutis....
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 12, 15:37)

jinai jau negyva jeigu ką.

be to -- susipainiojo viskas čia kažkaip. tai Jonava, tai Elektrėnai, tai Milda, tai Bernadeta -- galų gale, kiek nusižudė? viena, dvi, ar trys?
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2007 12 12, 13:37)

as tikiu,bet man kazkaip realiai pasirode jos pasisakymai unsure.gif
QUOTE(ooo @ 2007 12 12, 13:38)
drauges? ar vadinamosios drauges? juk ir jos skriaudikes buvo prie karsto atejusios...

skaiciau.mergaites tevu vietoj NE UZ KA nebuciau leidus joms ten but schmoll.gif jausciaus kaip ir net po mirties is jos saiposi unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
O jūs nemanot, kad problema yra gerokai didesnė, nei vienos mergaitės ar dviejų žūtis?
Atsakyti
Tuo labiau, kad tai ne pirmas toks atvejis, pastoviai panasus dalykai vyksta mokyklose ir uz ju ribu. Va vasara panasiai ivyko Kaune, kur kelios paaugles sumuse stipriai savo engiama bendraamze, o salia stoveje bernai viska nufilmavo ir paskleide internete, veliau vyko daug diskusiju ir per ivairias laidas (sroves ir t.t.) komentavo ir rode. Tik viskas prasidejo ir baigesi kalbomis, reportazais ir pan., nebuvo imtasi jokiu veiksmu nei is pacios sumustosios mergaites tevu, nei is policijos nei niekur kitur, nors nufilmuotoje medziagoje aiskiai matesi visos smurtautojos.
Sis atsitikimas jau antras, kuris yra paviesintas, bet jis baigesi kur kas ziauriau, mirtimi, manau reikia susiimti ir ko nors imtis, nes bus dar toks ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 15:43)
as tikiu,bet man kazkaip realiai pasirode jos pasisakymai unsure.gif

skaiciau.mergaites tevu vietoj NE UZ KA nebuciau leidus joms ten but schmoll.gif jausciaus kaip ir net po mirties is jos saiposi unsure.gif  verysad.gif

kazin ar pacios trysko noru eit, turbut tik del vaizdo atejo
Atsakyti