Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 12 12, 15:12)
Vaikus iki 16 m. amžiaus šalinti iš mokyklos draudžia įstatymas.

O jie tai puikiai žino.. Puikiai išmano savo teises. Ir moka jomis manipuliuoti. Ir juokiasi iš suaugusiųjų bejėgiškumo. Paijunta visagaliais, dievais, nors yra visiški menkystos.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 16:15)
"mama, gali neverkti dėl manęs" nieko nepasako? Man pasako  cool.gif

man pvz pasako,kad ji mirusi pagalaiu sulauks ramybes ir kad jai geriau mirti nei gyventi unsure.gif o ne kad kazkokios problemos su motina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 17:15)

na, aš gal nieko nesuprantu. Bet ką tau pasako tokie žodžiai?
Man tiesiog išsigandus mergaitė, kuri labai myli savo mamą... ir kuri žino, kad mama tikrai labai verks...
Kiek pažįsti 15mečių, kurie labai savimi pasitikėtų? Ar pati labai savimi pasitikėjai tokio amžiaus?
Juk kiekvienas skirtingai tai reiškia, kiekvienas skirtingai gelbėjasi. Vienas užsisklęsdamas, kitas aplinkinius engdamas.
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2007 12 12, 15:07)
Siame paskojime mane sukrete dar vienas faktas,kad motinos suzinoje kaip elgiasi ju "dukrytes"puole jas ginti..kaip sitaip galima?Jau mano vaikas tai taip gautu jei suzinociau toki fakta,pats klupotu pries ta nuskriausta vaika ir jo maldautu atleidimo..
Sprendimo budas yra vienas,steigti nepilnameciu kolonijas ir amziu nuo kada vaikas yra baidziamas pats,o ne jo tevai ankstinti iki 10metu.

oi, vien SM forume pilna pasisakymų, kur mamos bet kam akis iškabintų, jei svetimas mėgintų auklėti jų vaiką. o kai vaikas ant galvos lipa, tada "jis labai energingas/jis nori lyderiauti/yra iš prigimties valdovas" ir taip toliau.

QUOTE(litavkasam @ 2007 12 12, 15:07)
O kas iš to, jei vienas moksleivis užsimanęs "stilingos mirties" visus savo klasiokus jau bus iššaudęs?

jei pasidomėtumėt, tai tokie atvejai irgi būna smurto ir patyčių rezultatas.

QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 15:13)
tai ar ne tėvų kaltė, kad vaikas tampa uždaru?  g.gif

nei vieni tėvai nėra idealūs. bet tai ne jie mergaitę negyvai "uždūchino"

Vaikus iki 16 m. amžiaus šalinti iš mokyklos draudžia įstatymas.

nu argi ne kvailas įstatymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 12 gruodžio 2007 - 15:22
QUOTE(torpeda @ 2007 12 12, 16:16)
Ką galėjo padaryti pedagogai??? Ogi daug ką! Galėjo daryti klasės susirinkimus su smurtautojų ir aukų tėvais, dalyvaujant mokyklos direktoriui, nepilnamečių inspekcijos darbuotojais ir patiems vaikams. Daug ką galima padaryti! Galima buvo teroristus išskirstyti po kitas mokyklas, kad mažiau bendrautų. Jeigu būčiau Jonavos gyvetoja, tikrai organizuočiau miestelio gyventojų sukilimą! Reikia, ka=ko imtis. Kai kurie žmonės jau yra pasakę, kokių priemonių galima imtis-cd platinimas žmogžudžių tėvams, galima net organizuoti koloniją tokiems degradams.
Dabar toks laiks, kai paaugliai muša ir vyresnius žmones, atima iš pensininkų pinigus, terorizuoja. Baisu kas darosi, o aš esu įsiutusi!!!!!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 12 12, 15:18)
man pvz pasako,kad ji mirusi pagalaiu sulauks ramybes ir kad jai geriau mirti nei gyventi  unsure.gif  o ne kad kazkokios problemos su motina  schmoll.gif

O, tėti, nesmerk manęs... ?g.gif
Nesakau, kad buvo kažkokios problemos, gal nebuvo pasitikėjimo..
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 12, 17:19)
jei pasidomėtumėt, tai tokie atvejai irgi būna smurto ir patyčių rezultatas.

Tai tiek juk aišku. Bet gi mes šnekam apie tai, kad užsieny vaikai gyvena geriau... Tai ar geriau jie ten gyvena?

Kuri iš jūsų nori tapti pedagoge ir su maksimum 2000lt atlyginimu dirbti nuo 8 iki minimum 19 valandos?
Nes ne tik mokyti vaikus reikia, bet dar ir auklėti. Tėvai juk laiko neturi.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2007 12 12, 15:16)
Jeigu būčiau Jonavos gyvetoja, tikrai organizuočiau miestelio gyventojų sukilimą!

o kokiu būdu jūs sukvietumėte apie 35 tūkst. žmonių į susirinkimą? ir kur galiausiai kur tiek sutalpintumėte?
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2007 12 12, 16:16)
Ką galėjo padaryti pedagogai??? Ogi daug ką! Galėjo daryti klasės susirinkimus su smurtautojų ir aukų tėvais, dalyvaujant mokyklos direktoriui, nepilnamečių inspekcijos darbuotojais ir patiems vaikams. Daug ką galima padaryti! Galima buvo teroristus išskirstyti po kitas mokyklas, kad mažiau bendrautų. Jeigu būčiau Jonavos gyvetoja, tikrai organizuočiau miestelio gyventojų sukilimą! Reikia, ka=ko imtis. Kai kurie žmonės jau yra pasakę, kokių priemonių galima imtis-cd platinimas žmogžudžių tėvams, galima net organizuoti koloniją tokiems degradams.
Dabar toks laiks, kai paaugliai muša ir vyresnius žmones, atima iš pensininkų pinigus, terorizuoja. Baisu kas darosi, o aš esu įsiutusi!!!!!

Kaip manote, ar problematiškų vaikų tėvus yra lengva atsikviesti į mokyklą? Ką turėtų daryti pedagogai, jei tokių vaikų tėvai atsisako su jais bendradarbiauti?

Tam, kad vaikas būtų įtrauktas į Nepilnamečių įskaitą, atitinkamų veiksmų pirma turi imtis policija. Mokykla vaiko įtraukti į Nepilnamečių įskaitą negali.

Vaikų per prievartą (jei jų tėvai prieštarauja) išmesti iš mokyklos negalima, vadinasi, nėra ką kalbėti apie jų perskirstymą po kitas mokyklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 12 gruodžio 2007 - 15:26
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 12, 15:15)

drinks_cheers.gif is tu zodziu panasu, kad mergaite is dalies kaltino savo mama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 12, 15:22)
Kuri iš jūsų nori tapti pedagoge ir su maksimum 2000lt atlyginimu dirbti nuo 8 iki minimum 19 valandos?

visiems blogai. ir mokytojams, ir gydytojams, ir policininkams, ir pensininkams. bet ar tai suteikia teisę būti abejingu akivaizdžiam blogiui?

be to, ne atlyginimas esmė. pažiūrėkit į seimo narius ir teisėjus -- kiek jie gauna, o kaip dirba.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 12, 16:19)
oi, vien SM forume pilna pasisakymų, kur mamos bet kam akis iškabintų, jei svetimas mėgintų auklėti jų vaiką. o kai vaikas ant galvos lipa, tada "jis labai energingas/jis nori lyderiauti/yra iš prigimties valdovas" ir taip toliau.

Tokiu visur pilna,tik tai man yra nesuvokiama,kaip gali tokiom "rozinem spalvom"savo vaika matyti..reikia viska vertinti realiai..

QUOTE(oregano @ 2007 12 12, 16:20)
O, tėti, nesmerk manęs...  ?g.gif
Nesakau, kad buvo kažkokios problemos, gal nebuvo pasitikėjimo..

galbut ji tiesiog taip norejao atsiprasyti savo tecio uz tai kad neistvere,nors jis jai ir padejo,su visu tuo kovoti..
Atsakyti