Įkraunama...
Įkraunama...

Penkliolikmetės savižudybė Jonavoje

Mane iki širdies gelmių sukrėte penkiolikmetės mergaitės savižudybė. Šį vakar žiūrėjau laidą "Paskutinė instancija" ir negaliu suprasti egzekucijoje dalyvavusių vaikų tėvų, mokyklos darbuotojų abejingumo ir šaltumo unsure.gif . Iš kur mūsų visuomenėje atsiranda tokių išgamų? Baisiausia, kad tai ne vieno asmens organizuotos egzekucijos tai vargšei mergaitei, o masinis žiaurumo proveržis verysad.gif . Mamos, kaip jūs gelbėtumėte savo vaiką?
Ar yra kokia nors galimybė apsaugoti savo vaiką nuo patyčių? Kokios bausmės yra verti tie ("žmonės") kurie pastumėjo mergaitę prieš save pakelti ranką?
Kaip jūs elgtumetės, jeigu sužinotumėt, kad jūsų vaikas smurtauja ir terorizuoja, muša, persekioja kitą vaiką / paauglį?
Traukia ašarą šita baisi istorija verysad.gif
Atsakyti
As irgi ziurejau si vakara ta laida.Sukrete,pasibaisejau vaikais,priverte susimastyti..Is kur tiek to pykcio,ziaurumo,is kur tokie issigime vaikai auga?Kodel visi abejingi?Kodel nei vienas nebando saves i tos mergytes teveliu vieta pastatyti?Juk ivyko baisi tragedija!!!Ka ta mergaite turejo jausti,ka isgyventi,kad taip nusprest pabaigt savo gyvenima?Juk yra irasyta medziaga,kodel neiesko kaltininku,juk ju ten visa gauja.15 metu vaikai,o ziaurumas nebe vaikiskas!Milijona klausimu noreciau uzduoti direktoriui,mokiniams.Mano vaikui taip atsitiktu,as ta klase pati istardyciau ir suzinociau visa teisybe.Negaliu,verda viskas viduje.Mano vaikui dar tik 6 metai,bet jau irgi susimasciau,o jeigu mano sunus bus toks ziaurus,arba,o jei jis taps auka.Siaubas...
Atsakyti
Gaila, nemaciau laidos doh.gif is anonso pasirode verta demesio.
Atsakyti
Esu siaubingai sukresta. sad.gif
Esu shokiruota,kad taip visi nuo visko "nusiplauna" ir visiskai nejaucia kaltes. sad.gif .Gaila ir ziauru.
Net nezinau ka ir pasakyti tokioje situacijoje.

As asmeniskai kaip mama suzinojusi(ne duok dieve),kad is mano vaiku taip tyciojimasi nesikreipciau 100 kart i policija.Jei vienas kartas nesuveiktu ir policija nekreiptu demesio i jokios pagalbos prasimus,pati imciausi priemoniu.
Ogi mano poelgiai butu gana ziurus.Jie manes issigastu tikriausiai(?).Jie vaikai,bet ir mano vaika uzgauna .Nebekreipciau jauciu demesio i tai ,kad as suaugus ,o jie vaikai.Tiesiai uz kaklo suemus vesciau pas tevus.Daryciau TOKIA geda ant visios lietuvos.Neliktu ramybes jiems ant zems kaip ir mano vaikui .Butu prigrasinta tiek ,kad bijotu i mano vaika paziuret.Paprasciausiai drastiskai elgciaus vaiko labui.Keisciau ne tik mokykla,o aplamai miesta.Lietuva maza ,bet gal tai padetu,o jei ne .Isvis pacia shali.
Suprantu,kad smurtas skatina smurta.Bet esu karstakose.Ir nemanau ,kad sugebeciau shaltu protu i visa shitai sureguot (kaip budama mama,kurios vaikas zlugdomas is vidaus kaip asmenybe.).
Gal daug kas nesutiks su mano nuomone,bet paprasciausiai as jau daba vien apie tai galvodama visa "uzverdu" doh.gif

Paprasciausiai minciu daug sukas galvoje ir siaubas-baime,kad taip nenutiktu mano vaikams(kad nebutu nei auka nei smurtautoju).

Gaila ir baisu.Labiauiai gaila ne tevu ,o paprasciausiai varkses MERGAITES.Cia ji labiausiai kentejo sad.gif.
Atsakyti
baisiau nei baisu. va po tokiu ivykiu bijau pagalvot kaip pati vaiku turesiu g.gif
ar nekils noras imt sautuva i rankas.
tai vaikai dar vaikai -- galima nurasyt ant visisko durnumo, nemastymo, ir gero spyrio i subine stygiaus. bet tevai ir direktorius... tai va su tokiais nezinia ka norisi padaryt mad.gif
Atsakyti
Sveikos,,,
Oi ir mes su vyru ziurejome sia laida ir iki siol negaliu dar atsikvoset schmoll.gif
Kaip yra ziauru,kur musu pasaulis ritasi,dabar kiek tik girdime is televizijos tai BLOGIS valdo mus,,,
As tos mergytes tevelius uzjauciu---UZUOJAUTA,,,,
Niekaip negalejau atsistebeti kaip sneka mokyklos direktorius,kaip jis i visa si reikala ziuri(pro pirstus).
Kokie yra ziaurus vaikai,o merginos elgesi ziauriau nei vaikinukai doh.gif verysad.gif
Net nezinau ka reikejo daryti kad to nebutu atsitike,ko reikejo griebtis,juk tevai ir i policija kreipesi ir mokyklas kelias buvo pekeite ir visvien davede mergyte iki savizudybes ir dar tokios ziaurios----juk ne kiekvienas taip galetu save nuzudyti,,, verysad.gif schmoll.gif
Nezinau iki siol sirdeleje kyla milijonas klausimu kodel,uz ka,kam,juk galejo ir kitaip pasibaigti sita TRAGEDIJA,,,
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2007 12 11, 22:28)
Esu siaubingai sukresta. sad.gif
Esu shokiruota,kad taip visi nuo visko "nusiplauna" ir visiskai nejaucia kaltes. sad.gif .Gaila ir ziauru.
Net nezinau ka ir pasakyti tokioje situacijoje.
As asmeniskai kaip mama suzinojusi(ne duok dieve),kad is mano vaiku taip tyciojimasi nesikreipciau 100 kart i policija.Jei vienas kartas nesuveiktu ir policija nekreiptu demesio i jokios pagalbos prasimus,pati imciausi priemoniu.
Ogi mano poelgiai butu gana ziurus.Jie manes issigastu tikriausiai(?).Jie vaikai,bet ir mano vaika uzgauna .Nebekreipciau jauciu demesio i tai ,kad as suaugus ,o jie vaikai.Tiesiai uz kaklo suemus vesciau pas tevus.Daryciau TOKIA geda  ant visios lietuvos.Neliktu ramybes jiems ant zems kaip ir mano vaikui .Butu prigrasinta tiek ,kad bijotu i mano vaika paziuret.Paprasciausiai drastiskai elgciaus vaiko labui.Keisciau ne tik mokykla,o aplamai miesta.Lietuva maza ,bet gal tai padetu,o jei ne .Isvis pacia shali.
Suprantu,kad smurtas skatina smurta.Bet esu karstakose.Ir nemanau ,kad sugebeciau shaltu protu i visa shitai sureguot (kaip budama mama,kurios vaikas zlugdomas is vidaus kaip asmenybe.).
Gal daug kas nesutiks su mano nuomone,bet paprasciausiai as jau daba vien apie tai galvodama visa "uzverdu" doh.gif
Paprasciausiai minciu daug sukas galvoje ir siaubas-baime,kad taip nenutiktu mano vaikams(kad nebutu nei auka nei smurtautoju).

Gaila ir baisu.Labiauiai gaila ne tevu ,o paprasciausiai varkses MERGAITES.Cia ji labiausiai kentejo sad.gif.

Sutinku su Jumis,as apie ta pati pagalvojau.Manes nesustabdytu turbut niekas,bet mano vaikas nekentetu.Nepadeda policija(nes jiems,kaip visada,vienodai),nepadeda direktorius,mokytojai,susitvarkyciau pati.Ir tai padaryciau dar ziauriau nei jie dare tai mergaitei.Gal ne fiziskai(nors tuo momentu,itariu,neatsakyciau uz savo veiksmus),bet psichologiskai,moraliskai.Neturetu vietos tos besirdes,ju tevai patys turetu ieskoti kitos mokyklos ar miesto gyventi.Negalima pasigaileti schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas galetu trumpai nupasakoti, apie ka rode? 4u.gif Kaip ta mergaite nusizude, kaip is jos tyciojos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2007 12 11, 23:57)
Gal kas galetu trumpai nupasakoti, apie ka rode? 4u.gif  Kaip ta mergaite nusizude, kaip is jos tyciojos? unsure.gif

sulauke atvaziuojancio traukinio ir padejo galva ant begiu kai jau buvo nebeimanoma traukinio sustabdyti.
patycios masines - musimai, pasamdymas karate lankancios mergaites, kad ji pries daugybe apsupusiu mokiniu ja sumustu, siuksliu ant jos metymas, vertimas klauptis ir atsiprasineti, grasinimai, persekiojimai (pakeite dvi mokyklas, visur sekdavo paskui ja), vadinimas visaip, tik ne vardu, plauku padegimas ir t.t. be to, viso to filmavimas ir platinimas internete
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 12 11, 21:04)
sulauke atvaziuojancio traukinio ir padejo galva ant begiu kai jau buvo nebeimanoma traukinio sustabdyti.
patycios masines - musimai, pasamdymas karate lankancios mergaites, kad ji pries daugybe apsupusiu mokiniu ja sumustu, siuksliu ant jos metymas, vertimas klauptis ir atsiprasineti, grasinimai, persekiojimai (pakeite dvi mokyklas, visur sekdavo paskui ja), vadinimas visaip, tik ne vardu, plauku padegimas ir t.t.  be to, viso to filmavimas ir platinimas internete

blink.gif jetus blink.gif verysad.gif nu zinau kad nieko jau nepakeistu,bet dziaugiuos kad negyvenu tam paciam miestely-tikrai nesugebeciau praeit ramiai,jei zinociau kad ten tie 'zmones' doh.gif verysad.gif nemaciau,bet visa purto vien pagalvojus verysad.gif
dideliausia uzuojauta Teveliam verysad.gif
ps.ar cia nera ta pati mergina,kur jau senokai video buvo youtubej? g.gif kur paskui paviesejus tam buvo pranesta policiajai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 12 11, 23:04)
patycios masines - musimai, pasamdymas karate lankancios mergaites, kad ji pries daugybe apsupusiu mokiniu ja sumustu, siuksliu ant jos metymas, vertimas klauptis ir atsiprasineti, grasinimai, persekiojimai (pakeite dvi mokyklas, visur sekdavo paskui ja), vadinimas visaip, tik ne vardu, plauku padegimas ir t.t.  be to, viso to filmavimas ir platinimas internete

verysad.gif nesuvokiama tai.. kodel visi tylejo?.. kodel i tuos pacius zurnalistus tik po visko kreipesi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Menininkė_: 11 gruodžio 2007 - 23:16
QUOTE(_Menininkė_ @ 2007 12 12, 00:14)
verysad.gif nesuvokiama tai..  kodel visi tylejo?.. kodel i tuos pacius zurnalistus tik po visko kreipesi..

tevai bande reikala tvarkyti - ir i policija kreipesi, ir , kiek supratau i mokykla, ir mokyklas keite ir t.t.
policijoj pasake, kad besityciojantiems niekas negresia, mokykloj reakcijos nulis, nors mergaites isdarkytos fotoshopu nuotraukos tiesiog koridoriuose mokykloj buvo isklijuotos su kazkokiais uzrasais, patycios persekiojo ne tik mokyklose o visame miestelyje...
Atsakyti