Ieškau nebrangios ar nemokamos programėlės tvarkyti individualios veiklos buhalterijai, kuri yra tikrai nesudėtinga. Gal galėtumėt ką nors rekomenduoti?
Sveiki atėjau dirbti į įstaigą, o čia nieko netvarkyta su didžiąją knygą nežinau nuo ko pradėti ,gal kas patartu nuo ko pradėti? gal kas galėtu atsiusti koki nord pavyzdį?
Laba diena, reiktu patarimo. Dirbu imoneje, kurioje darbo uzmokesti gauname du kartus i menesi: Pagrindini ir avansa. Si menesi atsitiko toks dalykas, kad nuo sausio 12 iki 18 susirgau, ir man persikele atostogos - atostogavau ne nuo numatytos sausio 17 (pirmadienio), bet nuo sausio 19 (treciadienio). Sakykite, ar man priklauso avansas, jei gavau atostoginius?
gal kas ką nors panašaus turėjo: 9 mėnesiu per savo ir tik savo žioplumą žmogui nedamokėjau pinigų už pasikeitusį stažą. aš visa širdim jam norius juos išmokėt, dabar kai tą pamačiau (pats nepajuto), bet kaip su popieriais visais. 9 mėnesiai ilgas laiko tarpas, viską taisyti baisus reikalas... kalba eina apie 633 lt sumą. kaip negerai baisu būtų, jei šia nedamoką įtraukčiau vienu įrašu į sausį?