Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Leita @ 2008 01 07, 14:36)
o, atgijo tema thumbup.gif
gražių darbų užderėjo clap.gif

Netycia atverciau temele.... Ir jauciu, kad eilini karta susirgau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokiu groziu net nesitikejau pamatyti. Esu suzaveta.... ir vaziuosi i senukus pirkti premoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 01 08, 11:03)
Netycia atverciau temele.... Ir jauciu, kad eilini karta susirgau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tokiu groziu net nesitikejau pamatyti. Esu suzaveta.... ir vaziuosi i senukus pirkti premoniu lotuliukas.gif

Laukiam laukiam thumbup.gif . Sutiksim išskėstomis rankomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as blush2.gif Laukiu kalkes, o tada bandysiu pasidaryti (te Justess22 neuzpyksta 4u.gif ) vardine pakabele blush2.gif Man jos tokios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_: 08 sausio 2008 - 15:13
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 08, 17:13)
Bandysiu ir as  blush2.gif Laukiu kalkes, o tada bandysiu pasidaryti (te Justess22 neuzpyksta 4u.gif ) vardine pakabele  blush2.gif  Man jos tokios  wub.gif  wub.gif

Tik jei pakabėlė lakuota - atsargiai su kalke 4u.gif . Jei nebūsi patenkinta, gali bandyti kitu būdu: ink storesnę įmautę (na, ar kokiš kitą tvirtesnės permatomos plėvelės gaminį), dėk jį ant užrašo, nusikopijuok pradžiai ant plėvelės, o po to pasidėjus ant kokios kempinėlės ar sulankstyto rankšluosčio išbadyk skylutes - konturui. tada jau suskylėtą plėvelę dėk ant galinio ir kempinėle "ištapšnok" tai, ką nori matyti (geriausiai su medžiu dirbant tiks skystas kreidos-vandens mišinys - jokios žalos gaminiui). Kelias ilgesnis, bet jei kalkės nesulauksi ar nepavyks išvengti jos dmių ant lakuoto paviršiaus deginant - bandyk. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su naujais darbeliais:

user posted image
Plaukų šepetys "Tiffany"

user posted image
Plaukų šepetys "Frida"
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 08, 16:19)
Tik jei pakabėlė lakuota - atsargiai su kalke  4u.gif . Jei nebūsi patenkinta, gali bandyti kitu būdu: ink storesnę įmautę (na, ar kokiš kitą tvirtesnės permatomos plėvelės gaminį), dėk jį ant užrašo, nusikopijuok pradžiai ant plėvelės, o po to pasidėjus ant kokios kempinėlės ar sulankstyto rankšluosčio išbadyk skylutes - konturui. tada jau suskylėtą plėvelę dėk ant galinio ir kempinėle "ištapšnok" tai, ką nori matyti (geriausiai su medžiu dirbant tiks skystas kreidos-vandens mišinys - jokios žalos gaminiui). Kelias ilgesnis, bet jei kalkės nesulauksi ar nepavyks išvengti jos dmių ant lakuoto paviršiaus deginant - bandyk. Sėkmės  4u.gif

user posted image labai nuosirdziai dekui uz patarimus blush2.gif
Man iskilo toks klausimelis blush2.gif o galima deginti pries tai nudazyta pavirsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 09, 21:40)
Man iskilo toks klausimelis  blush2.gif  o galima deginti pries tai nudazyta pavirsiu  g.gif

Aš esu bandžius, bet nieko iš to gero neišėjo - dažai, net ir akriliniai smirda deginami, o ir rezultatas tikrai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 21:09)
Pasirodysiu su naujais darbeliais:

user posted image o cia tai grozis user posted image apsuko man galva... Justess22, pamacius tavo darbelius, pradedi tiketi, kad stebuklu buna wub.gif Va tau user posted image
Platini tu virusa gera thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 21:48)
Aš esu bandžius, bet nieko iš to gero neišėjo - dažai, net ir akriliniai smirda deginami, o ir rezultatas tikrai nekoks schmoll.gif

aciuks.gif
Justess22, ar man cia taip atrodo, ar ta sepesi su Frida, nuslifavai pries deginant g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 09, 21:58)
Justess22, pamacius tavo darbelius, pradedi tiketi, kad stebuklu buna  wub.gif  Platini tu virusa gera  thumbup.gif

dėkui wub.gif tikrai čia kaip virusas doh.gif aš jau 1,5 metų nuo jo neišsigydau hihihi.gif

Justess22, ar man cia taip atrodo, ar ta sepesi su Frida, nuslifavai pries deginant  g.gif  blush2.gif

tikrai taip - šlifavau...nes tiesiog norėjau išgauti tokį truputį sendinimo efektą piešinėlyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 22:06)
tikrai taip - šlifavau...nes tiesiog norėjau išgauti tokį truputį sendinimo efektą piešinėlyje mirksiukas.gif

Tau pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Justess22, NUOSTABŪS DARBELIAI bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 09, 23:06)
Tau pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 09, 23:55)
Justess22, NUOSTABŪS DARBELIAI  bigsmile.gif

ačiukas aciuks.gif
Atsakyti