kai fainai
idomiai atrodo darbukas
visai idomiai
atrdoo
taip neryskiai
fainai visai
visai idomiai
atrdoo
taip neryskiai
fainai visai
gražu
QUOTE(justess22 @ 2008 01 05, 20:31)
aš tai dažau akriliniais dažais, bet tuomet reikia daiktą lakuoti... tai jei kokiom mentelėm nori naudot, tai toks variantas netiks nebent turi lako, kuris tinkamas sąlyčiui su maistu
Visai netyčia per "discovery" pamačiau, kaip daro olandiškas klumpes, ir ten rodė, kaip jas dekoruoja su tuo degintuvu. Nežinau ar teisingas vertimas buvo, tai ten spalvino akvareliniais dažais ir paskui lakavo su laku vandens pagrindu (čia įtariu merginos iš dekupažo iškart pasakytų koks )
dar norėjau pagirt justess22 tiesiog žaviuosi
QUOTE(sainara @ 2008 01 07, 11:48)
Visai netyčia per "discovery" pamačiau, kaip daro olandiškas klumpes, ir ten rodė, kaip jas dekoruoja su tuo degintuvu. Nežinau ar teisingas vertimas buvo, tai ten spalvino akvareliniais dažais ir paskui lakavo su laku vandens pagrindu (čia įtariu merginos iš dekupažo iškart pasakytų koks )
Va kad su akvarele medį dažo, tai kažkaip nežinojau...bet gal ir gaunasi kažkas gražaus reikės pabandyti O akvarele ar akriliniais dažais pagražintą daiktą galima lakuoti akriliniu laku, skirtu medžiui (jis vandens pagrindu, todėl neturi kvapo - galima dirbti namuose )
Ir ačiū už įvertinimą
o, atgijo tema
gražių darbų užderėjo
gražių darbų užderėjo
Sveikos , Mergaitės. Džiaugiuosi, kad temelė gyva Grįžtu ir aš
Ir beveik neabejoju, kad vėl dauguma (arba visos) nematys mano sukeltų nuotraukų (kažkaip vis nepasiseka ), tai įmetu nuorodėlę, kur galima pamatyti mano "tipo šedevrus" http://public.fotki....lentinadieniui/
Ir beveik neabejoju, kad vėl dauguma (arba visos) nematys mano sukeltų nuotraukų (kažkaip vis nepasiseka ), tai įmetu nuorodėlę, kur galima pamatyti mano "tipo šedevrus" http://public.fotki....lentinadieniui/
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 07, 14:18)
Sveikos , Mergaitės. Džiaugiuosi, kad temelė gyva Grįžtu ir aš [img]Ir beveik neabejoju, kad vėl dauguma (arba visos) nematys mano sukeltų nuotraukų (kažkaip vis nepasiseka ), tai įmetu nuorodėlę, kur galima pamatyti mano "tipo šedevrus" http://public.fotki....lentinadieniui/
labai faini perėjimai ant pjaustymo lentelės gavosi O nuotraukų iš fotki.com šiame forume paprastai nerodo - pabūna jos matomos tik kelias valandas ir dingsta...ir nežinau, kaip čia padaryt, kad matytųsi
QUOTE(justess22 @ 2008 01 07, 16:21)
labai faini perėjimai ant pjaustymo lentelės gavosi O nuotraukų iš fotki.com šiame forume paprastai nerodo - pabūna jos matomos tik kelias valandas ir dingsta...ir nežinau, kaip čia padaryt, kad matytųsi
Ačiū Už komplimentą ir už paaiškinimą . O aš vis galvoju: kaip čia taip nepasiseka sukelti
oi as matau
mattyt spejau
labai faini darbukai
cia tikriausiai jau valentino dienai ruosiesi? taip meile kvepia
mattyt spejau
labai faini darbukai
cia tikriausiai jau valentino dienai ruosiesi? taip meile kvepia
QUOTE(blansyte @ 2008 01 06, 15:35)
na štai parodysiu ir aš savo bandymą.Tik neradau niekur šviesios nelakuotos dežutės,tai ant šios nelabai ryškiai gavosi
Nesu didelė piešėja,tai labai nepeikit
Nesu didelė piešėja,tai labai nepeikit
Man patinka
Ačiū labai,kad neišpeikėt mano pirmo blyno