Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

kai fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
idomiai atrodo darbukas
visai idomiai
atrdoo
taip neryskiai
fainai visai biggrin.gif
ax.gif
Atsakyti
gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 05, 20:31)
aš tai dažau akriliniais dažais, bet tuomet reikia daiktą lakuoti... tai jei kokiom mentelėm nori naudot, tai toks variantas netiks schmoll.gif nebent turi lako, kuris tinkamas sąlyčiui su maistu g.gif

Visai netyčia per "discovery" pamačiau, kaip daro olandiškas klumpes, ir ten rodė, kaip jas dekoruoja su tuo degintuvu. Nežinau ar teisingas vertimas buvo, tai ten spalvino akvareliniais dažais ir paskui lakavo su laku vandens pagrindu (čia įtariu merginos iš dekupažo iškart pasakytų koks mirksiukas.gif )

dar norėjau pagirt justess22 4u.gif tiesiog žaviuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sainara @ 2008 01 07, 11:48)
Visai netyčia per "discovery" pamačiau, kaip daro olandiškas klumpes, ir ten rodė, kaip jas dekoruoja su tuo degintuvu. Nežinau ar teisingas vertimas buvo, tai ten spalvino akvareliniais dažais ir paskui lakavo su laku vandens pagrindu (čia įtariu merginos iš dekupažo iškart pasakytų koks  mirksiukas.gif )

dar norėjau pagirt justess22  4u.gif  tiesiog žaviuosi  thumbup.gif

Va kad su akvarele medį dažo, tai kažkaip nežinojau...bet gal ir gaunasi kažkas gražaus mirksiukas.gif reikės pabandyti 4u.gif O akvarele ar akriliniais dažais pagražintą daiktą galima lakuoti akriliniu laku, skirtu medžiui (jis vandens pagrindu, todėl neturi kvapo - galima dirbti namuose mirksiukas.gif )

Ir ačiū už įvertinimą wub.gif
Atsakyti
o, atgijo tema thumbup.gif
gražių darbų užderėjo clap.gif
Atsakyti
Sveikos , Mergaitės. Džiaugiuosi, kad temelė gyva 4u.gif Grįžtu ir aš ax.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir beveik neabejoju, kad vėl dauguma (arba visos) nematys mano sukeltų nuotraukų (kažkaip vis nepasiseka doh.gif ), tai įmetu nuorodėlę, kur galima pamatyti mano "tipo šedevrus" lotuliukas.gif http://public.fotki....lentinadieniui/
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 07, 14:18)
Sveikos , Mergaitės. Džiaugiuosi, kad temelė gyva  4u.gif Grįžtu ir aš  ax.gif [img]Ir beveik neabejoju, kad vėl dauguma (arba visos) nematys mano sukeltų nuotraukų (kažkaip vis nepasiseka  doh.gif ), tai įmetu nuorodėlę, kur galima pamatyti mano "tipo šedevrus"  lotuliukas.gif http://public.fotki....lentinadieniui/

labai faini perėjimai ant pjaustymo lentelės gavosi thumbup.gif O nuotraukų iš fotki.com šiame forume paprastai nerodo - pabūna jos matomos tik kelias valandas ir dingsta...ir nežinau, kaip čia padaryt, kad matytųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 07, 16:21)
labai faini perėjimai ant pjaustymo lentelės gavosi thumbup.gif O nuotraukų iš fotki.com šiame forume paprastai nerodo - pabūna jos matomos tik kelias valandas ir dingsta...ir nežinau, kaip čia padaryt, kad matytųsi g.gif

Ačiū 4u.gif Už komplimentą ir už paaiškinimą 4u.gif . O aš vis galvoju: kaip čia taip nepasiseka sukelti doh.gif
Atsakyti
oi as matau
mattyt spejau mirksiukas.gif
labai faini darbukai
cia tikriausiai jau valentino dienai ruosiesi? taip meile kvepia wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 01 06, 15:35)
na  štai parodysiu ir aš savo bandymą.Tik neradau niekur šviesios nelakuotos dežutės,tai ant šios nelabai ryškiai gavosi
Nesu  didelė piešėja,tai labai nepeikit wub.gif

Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai,kad neišpeikėt mano pirmo blyno wub.gif
Atsakyti