Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 16:37)
Puikiai  thumbup.gif Labai kruopsciai padirbejai  4u.gif
Speju, kad ne tu pirma, ne tu ir paskutine, kuri puikia minti su pakabom nuo Justess22 nusiziurejo  ax.gif Pakabos - geneali mintis  thumbup.gif  Tokia dovana man su namu siluma ir jaukumu asocijuojasi  wub.gif

Dėkui labai smile.gif stengiausi labai ax.gif

Sėkmės visoms darbuojantis su degintuvu smile.gif kūrybinio įkvėpimo jums 4u.gif
Atsakyti
Justess22 visi darbeliai lb grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Jurgeete - pakaba tikrai šauni mirksiukas.gif Gerai padirbėjai 4u.gif

erickaamerika - dėkoju 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
labai visu grazus thumbup.gif
O as gal ryt rasiu dezute nusipirkt,noriu padeginti wub.gif

Justess22,o tu pati darai dezutes,ar perki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 04 sausio 2008 - 19:13
QUOTE(blansyte @ 2008 01 04, 19:12)
Justess22,o tu pati darai dezutes,ar perki  g.gif

perku 4u.gif
Atsakyti
gal gali isduoti kur tokiu randi g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 01 04, 19:23)
gal gali isduoti kur tokiu randi g.gif

čia tu apie kurias dėžutes? Tas arbatines tai dabar iš Italijos užsisakau, o visas kitas tai perku iš internetinių parduotuvių (senasnaujas ir pan.), Kaune URMO bazėj ir visur, kur tik randu, ten ir perku lotuliukas.gif Aš kaupikė blush2.gif
Atsakyti
ačiū ,man tai neapsimoka užsakinėt,nes tik sau noriu.bandysiu ieškot parduotuvėse,nors kiek esu žiurėjus,tai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 04 sausio 2008 - 20:55
Ir aš peržvelgiau šitą tėmelę ir užsinorėjau pabandyt, susiradau seną tą deginimo aparatą ir išpiešiau mentelę smile.gif Dabar bus linksmiau blynus kept biggrin.gif O kokiais dažais spalvinat g.gif , labai noriu kąnors spalvoto padaryt ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeira @ 2008 01 05, 19:19)
Ir aš peržvelgiau šitą tėmelę ir užsinorėjau pabandyt, susiradau seną tą deginimo aparatą ir išpiešiau mentelę  smile.gif  Dabar bus linksmiau blynus kept  biggrin.gif  O kokiais dažais spalvinat g.gif , labai noriu kąnors spalvoto padaryt ... rolleyes.gif

aš tai dažau akriliniais dažais, bet tuomet reikia daiktą lakuoti... tai jei kokiom mentelėm nori naudot, tai toks variantas netiks schmoll.gif nebent turi lako, kuris tinkamas sąlyčiui su maistu g.gif
Atsakyti
Labai gražūs visi deginti darbeliai thumbup.gif Pats deginimas seniai žinomas, bet čia iš naujo atrastas. Nemaniau, kad galima taip gražiai padaryri, o ir nelabai teko tokių darbelių kur nors matyti. Juk galima ne tik dėžutes ar menteles dekoruoti, bet ir bet kokius medinius daiktus: dubenėlius, spinteles, kėdes... Fantazijai ribų nėra. bigsmile.gif
Kai turėsiu aparatą būtinai išbandysiu ir pasigirsiu ax.gif
Ačiū už patarimus bigsmile.gif
Atsakyti
na štai parodysiu ir aš savo bandymą.Tik neradau niekur šviesios nelakuotos dežutės,tai ant šios nelabai ryškiai gavosi
Nesu didelė piešėja,tai labai nepeikit wub.gif

user posted image
Atsakyti