Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Linike77 @ 2010 05 06, 23:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Pažiūrėk, kiek jau darbelių išdeginusi esu, toks klausimas net nekilo... Ir dar iki šiol esu gyva  thumbup.gif

Man visai nejuokinga, tai rimtas ir logiškas klausimas. Nes deginu kiekvieną dieną, šalia maži vaikai. Žinoma gal nuo to ir nemirsiu, bet aš darau viską kad tausočiau šeimos sveikatą. O ventiliatorius dar gerai ir tuo kad dūmai akių negraužia.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 05 06, 21:21)
sveikos 4u.gif Kiek daug naujų veidų bigsmile.gif Senokai jau užsukus čia buvau...džiugu, kad tema aktyvi ir tiek daug gražių darbelių thumbup.gif

Senai matyta bigsmile.gif kaip tavieji darbeliai, jau spėjau jų pasiilgti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 05 10, 14:20)
Senai matyta  bigsmile.gif  kaip tavieji darbeliai, jau spėjau jų pasiilgti  mirksiukas.gif

radau jusu tinklapyje antgalius deginimo aparatui http://public.fotki....nukas-medio-de/
ar visiem aparatams tokie tinka? kur juos butu galima rasti pirkimui?

dekui supermamos nusipirkau dar sovietini deginimo aparata, kol ieskojau ir laukiau jo, tai ties svajojau, kad kaip jau darysiu....., o gavau ir tik viena karta trumpam prisedau doh.gif blush2.gif tikiuosi, kad ziema tokiems darbeliams daugiau demesio skirti galesiu... o dabar tik darzai ir gelynai... tongue.gif
Atsakyti
iki cia parodytu man dar toli, bet temos pakelimui manau tiks wink.gif

user posted image
Atsakyti
Koks pasišiaušėlis lotuliukas.gif Ir į avatarą panašus ax.gif Man kaip katinų mylėtojai labai patinka 4u.gif , nors pati dar nieko nedeginau (aparatas guli paruoštas, laukia įkvėpimo)
Atsakyti
O man iš pradžių pasirodė, kad tai odinis daiktas ax.gif Gera pradžia.
Atsakyti
bis.gif

dekui dekui dekui merginos!!!!!!!!

man tai didelis paskatinimas toliau deginti 4u.gif

tiesa visgi kaip neseniai pastebejo xvikutex visgi smirda... pagauta ikvepimo deginau kelis daiktelius, tai vienas (mentele) ir deginosi puikiai ir kvapas padorus, o kito (pjaustimo lentele) ir kvapelis nemalonus buvo, ir deginosi netolygiai - vietom reikejo ilgeliau degikli palaikyti, bet bet kuriuo atveju naktim (kaip kad planavau) nepadeginsi- namiskiai miegot negales doh.gif
Atsakyti
niu parodau ka as padeginau biggrin.gif
user posted image

ir lentutes prie to pacio tongue.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 06 23, 16:55)
niu parodau ka as padeginau  biggrin.gif 

grazu ir grazi ideja bigsmile.gif
gal ir man dar pabandyt dukreles krikstynoms kazkokius suvenyrus sveciams pasigaminti.... g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti