Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

labai grazus darbeliai, saunuoles merginos thumbup.gif
ir man uzsinorejo isbandyti deginima blush2.gif
Atsakyti
Turiu šitą degintuvą.Jis dar mano tečio jam jo reikėjo, kai jis ėjo į mokyklą. biggrin.gif Pravers dabar ir man tongue.gif
Atsakyti
Šaunuolės, mergaitės! Labai gražūs darbeliai visų wub.gif . O man tėvai fotoaparatą atvežė... user posted image
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 18, 23:00)
Šaunuolės, mergaitės! Labai gražūs darbeliai visų  wub.gif .  O man tėvai fotoaparatą atvežė...

ale ta antra lentelė tokia erotiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 19, 01:22)
ale ta antra lentelė tokia erotiška thumbup.gif

Na, gal ten kiek truputį... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nerodo paskutinių dviejų foto doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

matyt siemet buvau gera mergaite blush2.gif lotuliukas.gif , tai kaledu senis atnese toki medzio degikli man thumbup.gif Tik va bedele, nemoku graziai piesti doh.gif , tai suku galva, kaip perkelt paveisleli ant pagrindo, kad pavyktu graziai ir lygiai isdegint doh.gif
Kazi o neiseitu su kalkes pagalba kazka perpiesti pvz. ant medines dezutes g.gif
Mergaites, gal ka patart galit? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 10:36)
Sveikos,

matyt siemet buvau gera mergaite  blush2.gif  lotuliukas.gif , tai kaledu senis atnese toki medzio degikli man  thumbup.gif  Tik va bedele, nemoku graziai piesti doh.gif , tai suku galva, kaip perkelt paveisleli ant pagrindo, kad pavyktu graziai ir lygiai isdegint  doh.gif
Kazi o neiseitu su kalkes pagalba kazka perpiesti pvz. ant medines dezutes  g.gif
Mergaites, gal ka patart galit?  blush2.gif  4u.gif

tikrai šaunus tas Kalėdų senelis buvo, kad papildė mūsų gretas mirksiukas.gif O piešinuką galima persikelti kalkės pagalba, bet tai reikia daryti kuo atsargiau. Nes kalkės žymės paskiau sunkiai išsinaikina. Ypaš būk atsargi ant lakuotų paviršių su kalke paišydama - deginant lakas truputį pasilieja ir jame įsimaišo kalkės kontūriukas - tokiu atveju tenka su švitriniu popierium tas išsiliejusias dėmes šveisti. O kartais tiesiog negali naudot švitrinio, nes juo pabrūžinus liks šviesesnė medžio spalva nei visur kitur...na, tikiuosi, kad nors kas nors paaiškėjo hihihi.gif Tačiau yra nemažai paviršių, prie kurių kalkė tiesiog nelimpa - tokiu atveju man geriausia pasitarnauja minkštas paprastas pieštukas ir nuosava rankytė lotuliukas.gif
Papildyta:
Įdedu dar vieną darbeliuką:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 04, 10:45)
na, tikiuosi, kad nors kas nors paaiškėjo hihihi.gif

Aciu Justess22 4u.gif Tu kaip visada pirmoji tiesi pagalbos ranka aciuks.gif
Bandysim kazka gaminti hihihi.gif

O senis tikrai dosnus siemet buvo thumbup.gif dar ir Crackle Sottile maisan buvo isimetes hihihi.gif Per siuos metus teks daug ko naujo ismokti rolleyes.gif o gal jam tiesiog pasirode, kad po darbo veikti neturiu ko hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 01 04, 10:52)
Įdedu dar vieną darbeliuką:

wub.gif kai kurie zmones turi igimta talenta paversti paprastus daiktus stebuklingais wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 10:54)
wub.gif kai kurie zmones turi igimta talenta paversti paprastus daiktus stebuklingais  wub.gif  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Ir aš parodysiu ką man pavyko padaryti... ax.gif
Tikiuos justess22 nesupyks, kad nusžiūrėjau... blush2.gif ax.gif

padariau dovanėlę įkurtuvių proga... pakaba

Turbūt nesuklysiu pasakydama, kad justess22 mūsų darbų įkvėpėja ir mokytoja... bigsmile.gif dėkui už patarimą, su kalke puikiai persikelia užrašai thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 01 04, 13:12)
Ir aš parodysiu ką man pavyko padaryti...  ax.gif
Tikiuos justess22 nesupyks, kad nusžiūrėjau...  blush2.gif  ax.gif

padariau dovanėlę įkurtuvių proga... pakaba
Turbūt nesuklysiu pasakydama, kad justess22 mūsų darbų įkvėpėja ir mokytoja...  bigsmile.gif  dėkui už patarimą, su kalke puikiai persikelia užrašai thumbup.gif:

Puikiai thumbup.gif Labai kruopsciai padirbejai 4u.gif
Speju, kad ne tu pirma, ne tu ir paskutine, kuri puikia minti su pakabom nuo Justess22 nusiziurejo ax.gif Pakabos - geneali mintis thumbup.gif Tokia dovana man su namu siluma ir jaukumu asocijuojasi wub.gif
Atsakyti