labai grazus darbeliai, saunuoles merginos
ir man uzsinorejo isbandyti deginima
Turiu šitą degintuvą.Jis dar mano tečio jam jo reikėjo, kai jis ėjo į mokyklą. Pravers dabar ir man
Šaunuolės, mergaitės! Labai gražūs darbeliai visų . O man tėvai fotoaparatą atvežė...
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 18, 23:00)
Šaunuolės, mergaitės! Labai gražūs darbeliai visų . O man tėvai fotoaparatą atvežė...
ale ta antra lentelė tokia erotiška
QUOTE(justess22 @ 2007 12 19, 01:22)
ale ta antra lentelė tokia erotiška
Na, gal ten kiek truputį...
Man nerodo paskutinių dviejų foto
Sveikos,
matyt siemet buvau gera mergaite , tai kaledu senis atnese toki medzio degikli man Tik va bedele, nemoku graziai piesti , tai suku galva, kaip perkelt paveisleli ant pagrindo, kad pavyktu graziai ir lygiai isdegint
Kazi o neiseitu su kalkes pagalba kazka perpiesti pvz. ant medines dezutes
Mergaites, gal ka patart galit?
matyt siemet buvau gera mergaite , tai kaledu senis atnese toki medzio degikli man Tik va bedele, nemoku graziai piesti , tai suku galva, kaip perkelt paveisleli ant pagrindo, kad pavyktu graziai ir lygiai isdegint
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 10:36)
Sveikos,
tikrai šaunus tas Kalėdų senelis buvo, kad papildė mūsų gretas O piešinuką galima persikelti kalkės pagalba, bet tai reikia daryti kuo atsargiau. Nes kalkės žymės paskiau sunkiai išsinaikina. Ypaš būk atsargi ant lakuotų paviršių su kalke paišydama - deginant lakas truputį pasilieja ir jame įsimaišo kalkės kontūriukas - tokiu atveju tenka su švitriniu popierium tas išsiliejusias dėmes šveisti. O kartais tiesiog negali naudot švitrinio, nes juo pabrūžinus liks šviesesnė medžio spalva nei visur kitur...na, tikiuosi, kad nors kas nors paaiškėjo Tačiau yra nemažai paviršių, prie kurių kalkė tiesiog nelimpa - tokiu atveju man geriausia pasitarnauja minkštas paprastas pieštukas ir nuosava rankytė
Papildyta:
Įdedu dar vieną darbeliuką:
QUOTE(justess22 @ 2008 01 04, 10:45)
na, tikiuosi, kad nors kas nors paaiškėjo
Aciu Justess22 Tu kaip visada pirmoji tiesi pagalbos ranka
Bandysim kazka gaminti
O senis tikrai dosnus siemet buvo dar ir Crackle Sottile maisan buvo isimetes Per siuos metus teks daug ko naujo ismokti o gal jam tiesiog pasirode, kad po darbo veikti neturiu ko
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 01 04, 10:52)
Įdedu dar vieną darbeliuką:
kai kurie zmones turi igimta talenta paversti paprastus daiktus stebuklingais
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 10:54)
kai kurie zmones turi igimta talenta paversti paprastus daiktus stebuklingais
QUOTE(Jurgeete @ 2008 01 04, 13:12)
Ir aš parodysiu ką man pavyko padaryti...
Tikiuos justess22 nesupyks, kad nusžiūrėjau...
padariau dovanėlę įkurtuvių proga... pakaba
Turbūt nesuklysiu pasakydama, kad justess22 mūsų darbų įkvėpėja ir mokytoja... dėkui už patarimą, su kalke puikiai persikelia užrašai :
Tikiuos justess22 nesupyks, kad nusžiūrėjau...
padariau dovanėlę įkurtuvių proga... pakaba
Turbūt nesuklysiu pasakydama, kad justess22 mūsų darbų įkvėpėja ir mokytoja... dėkui už patarimą, su kalke puikiai persikelia užrašai :
Puikiai Labai kruopsciai padirbejai
Speju, kad ne tu pirma, ne tu ir paskutine, kuri puikia minti su pakabom nuo Justess22 nusiziurejo Pakabos - geneali mintis Tokia dovana man su namu siluma ir jaukumu asocijuojasi