Štai aš jau ir turiu naują darbelį.
Bambukinė lentelė.
"Juokas pro ašaras" arba "Jei nori pasikarti, užsiaugink medį"
Beje deginant bambuką labai smirdi Tiklsiau pašaliniams labai smirdi, o man tai jokio kvapo nebuvo
Aš irgi kai deginau bambuką (bambukinę mentelę) nekoks kvapelis buvo ir šiaip man kažkaip slidinėjo degiklis... nelabai man su bambuku dirbti patiko.
O tau tai super kaip gražiai pavyko. Toks ironiškas paveiksliukas D, gal pati piešiai?
O tau tai super kaip gražiai pavyko. Toks ironiškas paveiksliukas D, gal pati piešiai?
Sveika Bububla, seniai girdėta. Kas naujo? Ta prasme naujų darbelių?
Šiaip, išskyrus kvapą, tai viskas puikiai gavosi, neslidinėjo. Net keista kaip toks slidus, o gerai deginosi.
Aš piešinukus dažniausiai imu iš vokiškų saitų, pati nesiryžtu piešti, o ir laiko labai neturiu: dirbu, mokausi, mažas vaikas. Žinai...
Čia, kaip aš sakau "Krizinė pjaustymo lentelė"
Šiaip, išskyrus kvapą, tai viskas puikiai gavosi, neslidinėjo. Net keista kaip toks slidus, o gerai deginosi.
Aš piešinukus dažniausiai imu iš vokiškų saitų, pati nesiryžtu piešti, o ir laiko labai neturiu: dirbu, mokausi, mažas vaikas. Žinai...
Čia, kaip aš sakau "Krizinė pjaustymo lentelė"
Naujų darbelių nemažai turiu... tik nėr laiko nufotografuoti, o dar ir fotoaparatas genda...
Aš savo "degučiams" paveiksliukus randu taip pat googl'ėje... tik vat niekad tokių įdomių, kaip tavo nepatikau
Aš savo "degučiams" paveiksliukus randu taip pat googl'ėje... tik vat niekad tokių įdomių, kaip tavo nepatikau
Aš jeigu jau ką gero užtinku, tai būtinai archyvuoju, saugau. Kas žino kada prisireiks Kaupikė
Šiaip truputį rizika su tokiu paveiksliuku. Juk yra tokių, kur "bajerių" nesupranta.
Šiaip truputį rizika su tokiu paveiksliuku. Juk yra tokių, kur "bajerių" nesupranta.
Tai bambukas toks jau yra, slysta deginant, nelabai man jis
Na, man tada pasisekė, nes deginant visai neslydo.
Aga, nesu mačiusi TAvo degintų darbelių???? Norėčiau pamatyti.
Aga, nesu mačiusi TAvo degintų darbelių???? Norėčiau pamatyti.
Va čia maniškiai, patys pirmieji darbeliai bandomieji
http://public.fotki....lio-darbeliai-/
http://public.fotki....lio-darbeliai-/
Čia dažais tekstiliniais su trafaretu daryta
O su katinu tai darės labai gerai, nes nelakuotas medis, kietas, nesilydė, priešingai nei bambukas.
O su katinu tai darės labai gerai, nes nelakuotas medis, kietas, nesilydė, priešingai nei bambukas.
dar karta bandau ideti, nes man nerodo foto...
! | Nuotrauka pašalinta dėl per didelio jos formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !!! |