Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

Štai aš jau ir turiu naują darbelį.
Bambukinė lentelė.

"Juokas pro ašaras" arba "Jei nori pasikarti, užsiaugink medį"

user posted image

Beje deginant bambuką labai smirdi doh.gif Tiklsiau pašaliniams labai smirdi, o man tai jokio kvapo nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi kai deginau bambuką (bambukinę mentelę) nekoks kvapelis buvo ir šiaip man kažkaip slidinėjo degiklis... nelabai man su bambuku dirbti patiko. biggrin.gif
O tau tai super kaip gražiai pavyko. smile.gif Toks ironiškas paveiksliukas biggrin.gifD, gal pati piešiai?
Atsakyti
Sveika Bububla, seniai girdėta. Kas naujo? Ta prasme naujų darbelių?

Šiaip, išskyrus kvapą, tai viskas puikiai gavosi, neslidinėjo. Net keista kaip toks slidus, o gerai deginosi.

Aš piešinukus dažniausiai imu iš vokiškų saitų, pati nesiryžtu piešti, o ir laiko labai neturiu: dirbu, mokausi, mažas vaikas. Žinai...

Čia, kaip aš sakau "Krizinė pjaustymo lentelė" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linike77: 20 spalio 2009 - 09:07
Naujų darbelių nemažai turiu... tik nėr laiko nufotografuoti, o dar ir fotoaparatas genda... biggrin.gif

Aš savo "degučiams" paveiksliukus randu taip pat googl'ėje... tik vat niekad tokių įdomių, kaip tavo nepatikau biggrin.gif
Atsakyti
Aš jeigu jau ką gero užtinku, tai būtinai archyvuoju, saugau. Kas žino kada prisireiks biggrin.gif Kaupikė biggrin.gif

Šiaip truputį rizika su tokiu paveiksliuku. Juk yra tokių, kur "bajerių" nesupranta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linike77: 20 spalio 2009 - 09:37
Tai bambukas toks jau yra, slysta deginant, nelabai man jis doh.gif
Atsakyti
Na, man tada pasisekė, nes deginant visai neslydo.

Aga, nesu mačiusi TAvo degintų darbelių???? Norėčiau pamatyti. blush2.gif
Atsakyti
Va čia maniškiai, patys pirmieji darbeliai bandomieji ax.gif
http://public.fotki....lio-darbeliai-/
Atsakyti
Štai ką šiąnakt sumeistravau.

Čia buko lentelė, labai gerai ir lengvai deginasi.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Čia dažais tekstiliniais su trafaretu daryta ax.gif
O su katinu tai darės labai gerai, nes nelakuotas medis, kietas, nesilydė, priešingai nei bambukas.
Atsakyti
dar karta bandau ideti, nes man nerodo foto... g.gif

user posted image
Atsakyti
Dar viena medinė pjaustymo lentelė. ""Tėtė barbekiu"

user posted image

ir "Wood is life"

! 
Nuotrauka pašalinta dėl per didelio jos formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2009 - 17:04