Linike77>> bet jau "mano" Senukuose tai medinės šukos, veidrodėliai ir kita stovi prie buities prekių (kur įvairūs balikliai, šveitikliai ir pan)
Kristi, prašau, apšviesk mane, kokį laką ir dažus medžiui naudoji. Labai domina.
[quote=irmulia,2009 10 13, 13:09]
Merginos, štai jums dar viena idėja ką galima deginti
Kažkaip labai sudėtingai ta apelsino žievelė atrodo. Ir labai ydomu, kaip degiklis ją degintų. Reikės šiaip pabandyti ant apelsino
Merginos, štai jums dar viena idėja ką galima deginti
Kažkaip labai sudėtingai ta apelsino žievelė atrodo. Ir labai ydomu, kaip degiklis ją degintų. Reikės šiaip pabandyti ant apelsino
Kaip supratote, pirmiausiai ją reikia paruošti ir gerai išdžiovinti, kad vėliau imtis deginimo
Aaaa, tai čia ilgas reikalas, o vat ant medžio - imi ir kuri meną iškart.
Ir ant visokiausių moliūgų, patisonų ir t.t. galima deginti - sakyčiau, net visai maloniai kvepia Tik, žinoma, prieš tai irgi reikia labai gerai išdžiovinti
Laba diena,deginimo profes ir megejos Reikia patarimo. Kokiu laku lakuojat isdegintus darbelius?Akriliniu?Ar lakuojat visa pavirsiu ar tik medi aplink piesini?(kvailai skamba?a ne? )nes pati deginus pora kartu,lakavus irgi. bet man nepatinka kad kuomet lakuoji,pribega lako i tas duobutes isdegintas ir paskui kazkaip nenaturaliai atrodo kaip jums visi tie procesai vyksta?is anksto dekui uz atsakymus
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 10 14, 20:55)
Laba diena,deginimo profes ir megejos Reikia patarimo. Kokiu laku lakuojat isdegintus darbelius?Akriliniu?Ar lakuojat visa pavirsiu ar tik medi aplink piesini?(kvailai skamba?a ne? )nes pati deginus pora kartu,lakavus irgi. bet man nepatinka kad kuomet lakuoji,pribega lako i tas duobutes isdegintas ir paskui kazkaip nenaturaliai atrodo kaip jums visi tie procesai vyksta?is anksto dekui uz atsakymus
jei reikia lakuoti, tai naudok purskiama laka ir nepribegs i duobutes
Gaila kad tenka uzsiimti vos ne floodinimu , bet juk norisi , kad dvasine krize nepaliestu . Tai va tenka uzsiimti aktyvia reklama , gal kam negaila savo ranku siliumos ir sutinka pasidalinti su kitais Viskas parase
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 10 14, 21:55)
Aš tai naudoju vandens pagrindu (tai čia tikriausiai akrilinis lakas vadinasi). Lakuoju du kartus po ploną sluoksnį.