Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 05, 21:04)
sveikos, norejau paklausti, kai pernesat piesini per kalkia ant medinio daigto, kaip paskui ta kalke nuvalot? nes man lb sunkiai nusivalo

Aš dažniausiai su švitriniu popierium kalkės likučius pašalinu, bet kad retai to reikia - bedeginant kalkė pranyksta savaime kartu su deginamu piešiniu. Gal tiesiog naudok kokį plonesnį rašiklį, kai perkelinėji piešinį, kad kalkės linija būtų kuo plonesnė 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kaip jums sekasi. tylu cia kazkaip

stai mano paskutinis darbelis
user posted image
Atsakyti
Man šį savaitgalį teko pirmą kartą gyvenime deginti ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Šepetį su kate išdeginti nebuvo sunku, medis nelakuotas, o dėžutė ir bambukinis šepetys lakuoti, nešveičiau, tai lydės deginant, liejos, tai ir nekaip gal gavos, bet pirmi darbeliai blush2.gif
Atsakyti
nu turbut ir ne paskutini:)nes tikrai grazu..gal tik katinui norisi i draugija dar kazkokio apipavidalinimo:)ar tas leteneles nuvesti tolyn...nu lyg truktu kazko..bet siaip grazu mirksiukas.gif labai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 11 gegužės 2009 - 20:49
Aga, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šauniai darbavaisi mirksiukas.gif wub.gif

Man irgi įdomu, kur gi galima Vilniuje gauti toks baltos kalkės bigsmile.gif

ir aš pasirodysiu biggrin.gif

ši jau iškeliavo už jūrų marių wub.gif

user posted image

o ši padovanota šį savaitgalį wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2009 - 14:34
ji nera balta.ji juoda, tik ne tokia tepli.galima gauti daugumose spec parduotuviu rankdarbiu.nzn kaip Vilniuje, bet Kaune yra dauksos g., Panevezyje...manau yra mieste rpie iki...copy one ar kokia ten parduotuve.
Atsakyti
tai yra ir spalvotu...nzn kaip jos ryskios bus ant medzio..bet manau tiktu...tikrai esu macius, kancialerinese, bet kur konkreciai, net nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 05 19, 17:09)
atkeliavau su tokiu klausimuku. temeles neskaiciau visos blush2.gif . o ant seno degiklio is rusu laiku galima pritaikyti antgalius su raidem ir skaiciais?? ir kur tokius antgalius butu galima nusipirkti smile.gif .

kiek man teko matyti, senoviškuose degintuvuose antgaliai nesikeičia - yra vienas įmontuotas ir viskas. O antgalių su raidėm ir skaičiais kol kas tikrai niekur nemačiau pirkti g.gif Nebent gal užjūryje kokiam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 20 gegužės 2009 - 10:20
na stai mano paskutiniai darbeliai ax.gif

dezute arbatai dveju skyriu (padovanota)
ant virselio deginta is nuotraukos
user posted image padidinti
o cia ikvepimas pagavo blush2.gif lentele Kates
user posted image padidinti

Atsakyti
Keliu savo darbelį, toli gražu ne tobulą, bet pirmą ilgiau trukusį ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 06 14, 20:22)
Keliu savo darbelį, toli gražu ne tobulą, bet pirmą ilgiau trukusį ax.gif

labai grazus darbas 4u.gif

o stai mano paskutiniai darbai
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 06 20, 18:37)
O šepetys paskui gal svarovskiukais čia puoštas? super atrodo thumbup.gif

deja ne blush2.gif akriliniais dazais lotuliukas.gif bet tu nepirma kuri mano kad svarovskiai, sakau gal reiktu pabandyti g.gif
Atsakyti