Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

niu ir vel as su savaisias smulkiais darbeliukais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 25 kovo 2009 - 21:18
Kaip smagu, kad radau sia temele bigsmile.gif Cia mano vaikysteje paliktas uzsiemimas, isversiu sandeliuka ir gal kur rasiu uzsimetusi degikli. Tikrai turejau toki, jei nesugedo ir neismeciau. Ir darbuotis juo buvo smagu. O dabar as juk jau didele, taigi kaip graziai baldus galima butu papuosti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 03 26, 10:01)
Kaip smagu, kad radau sia temele bigsmile.gif Cia mano vaikysteje paliktas uzsiemimas, isversiu sandeliuka ir gal kur rasiu uzsimetusi degikli. Tikrai turejau toki, jei nesugedo ir neismeciau. Ir darbuotis juo buvo smagu. O dabar as juk jau didele, taigi kaip graziai baldus galima butu papuosti bigsmile.gif  thumbup.gif

Dėl baldų tikrai taip mirksiukas.gif , bet kiek laiko tai užims jei pvz. kokiu sudėtingesniu motyvu didelę komodą išdeginti... doh.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir as su vienu is pirmu darbiuku

user posted image

! 
VaNilline, perdidelio formato nuotraukos bus ištrinamos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 balandžio 2009 - 15:09
QUOTE(irmulia @ 2009 03 26, 11:12)
Dėl baldų tikrai taip  mirksiukas.gif , bet kiek laiko tai užims jei pvz. kokiu sudėtingesniu motyvu didelę komodą išdeginti...  doh.gif

Na tai jau taip. Pasvajoji, kiek visko galima butu nuveikti... bet daug kas ir lieka svajonemis vien del laiko stokos
Atsakyti
kokie jusu grazus darbialiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikiuosi ir as taip ismoksiu, reikes nufotkinti ka esu jau padariusi ax.gif
Atsakyti
na stai pasirodysiu ir as blush2.gif
user posted image

Atsakyti
stai mano dar vienas darbelis, rastas ant suku

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 30 kovo 2009 - 11:41
QUOTE(irmulia @ 2009 03 24, 13:42)
Per google paiešką  mirksiukas.gif  perkelti galima kalkės pagalbą arba ranka išsipiešti - kaip patogiau  mirksiukas.gif

aciu, bandysiu ieksoti. smile.gif
Atsakyti
naujausias sagiukas biggrin.gif
Sagiukas “Vejo sukuriai”
user posted image
Atsakyti
VaNilline, mazoji_deiva puikūs darbeliai thumbup.gif taip ir toliau darbuokitės.
aurelija_ma Kaip visada tavo sagiukai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 03 26, 10:20)
Na tai jau taip. Pasvajoji, kiek visko galima butu nuveikti... bet daug kas ir lieka svajonemis vien del laiko stokos

Pradžią visada galima psdaryti, pvz.: kad ir nuo mini komodėlės mirksiukas.gif ar kokio žemo kavos staliuko mirksiukas.gif
Atsakyti