niu ir vel as su savaisias smulkiais darbeliukais
Kaip smagu, kad radau sia temele Cia mano vaikysteje paliktas uzsiemimas, isversiu sandeliuka ir gal kur rasiu uzsimetusi degikli. Tikrai turejau toki, jei nesugedo ir neismeciau. Ir darbuotis juo buvo smagu. O dabar as juk jau didele, taigi kaip graziai baldus galima butu papuosti
QUOTE(butybe @ 2009 03 26, 10:01)
Kaip smagu, kad radau sia temele Cia mano vaikysteje paliktas uzsiemimas, isversiu sandeliuka ir gal kur rasiu uzsimetusi degikli. Tikrai turejau toki, jei nesugedo ir neismeciau. Ir darbuotis juo buvo smagu. O dabar as juk jau didele, taigi kaip graziai baldus galima butu papuosti
Dėl baldų tikrai taip , bet kiek laiko tai užims jei pvz. kokiu sudėtingesniu motyvu didelę komodą išdeginti...
! | VaNilline, perdidelio formato nuotraukos bus ištrinamos ! |
QUOTE(irmulia @ 2009 03 26, 11:12)
Dėl baldų tikrai taip , bet kiek laiko tai užims jei pvz. kokiu sudėtingesniu motyvu didelę komodą išdeginti...
Na tai jau taip. Pasvajoji, kiek visko galima butu nuveikti... bet daug kas ir lieka svajonemis vien del laiko stokos
kokie jusu grazus darbialiai
tikiuosi ir as taip ismoksiu, reikes nufotkinti ka esu jau padariusi
tikiuosi ir as taip ismoksiu, reikes nufotkinti ka esu jau padariusi
na stai pasirodysiu ir as
stai mano dar vienas darbelis, rastas ant suku
QUOTE(irmulia @ 2009 03 24, 13:42)
Per google paiešką perkelti galima kalkės pagalbą arba ranka išsipiešti - kaip patogiau
aciu, bandysiu ieksoti.
VaNilline, mazoji_deiva puikūs darbeliai taip ir toliau darbuokitės.
aurelija_ma Kaip visada tavo sagiukai nuostabūs
aurelija_ma Kaip visada tavo sagiukai nuostabūs
QUOTE(butybe @ 2009 03 26, 10:20)
Na tai jau taip. Pasvajoji, kiek visko galima butu nuveikti... bet daug kas ir lieka svajonemis vien del laiko stokos
Pradžią visada galima psdaryti, pvz.: kad ir nuo mini komodėlės ar kokio žemo kavos staliuko