Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 21, 22:11)
niu va pasirodau, issitrauktu degikliu,  kaip man tai cia mano grandiozinis darbukas  tongue.gif

Mmmm.. Pasaka smile.gif Labai gražiai atrodo smile.gif
O jei nueisiu aš įsenukus ir pasakysiu man reikia degiklio, supras mane ar nelabai ? smile.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 sausio 2009 - 09:20
QUOTE(Auxė @ 2009 01 22, 09:18)
Mmmm.. Pasaka smile.gif Labai gražiai atrodo smile.gif
O jei nueisiu aš įsenukus ir pasakysiu man reikia degiklio, supras mane ar nelabai ? smile.gif

Tikrai supras mirksiukas.gif sakyk "degiklio medžiui" mirksiukas.gif arba geriausia eiti atsispausdinus info iš jų psl. mirksiukas.gif

Degiklis

Degiklis

pakiši po nosimi ir bus rami galva mirksiukas.gif
Atsakyti
shrekiuke aciukas 4u.gif , cia ant medinio pagrindo mirksiukas.gif
Nescafe aciukas 4u.gif , trauk ir degink ir dar cia aisku parodyk mirksiukas.gif
irmulia acius dideliausias tongue.gif 4u.gif
Auxė aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

anksciau ir as uzsiiminejau siais smagiais darbeliais. Nusprendziau vel pabandyti smile.gif
Anksciau darydavau mazus paveiksliukus ir juos nudazydavau guasu.
Neprisimenu, is kur tu lentuciu turejau smile.gif Gal zinote, kur gauti mediniu lentuciu paveiksliukams? Kokio medzio geriausiai tiktu?

Aciu
Atsakyti
niu va dar padeginau, niu liabai jau patiko tie medukai kur uzsipirkau tongue.gif
sagiukas cool.gif
user posted image
Atsakyti
Labas, aš noriu paklausti del deginto motyvo. Ar jūs iškarto deginate iš galvos kažką, ar nusipiešiate pačios ar perkeliate paveikslelį g.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Merginos nor4jau pasiklausti dėl degintuvų. Pas mane tos senas tarybinis, su vielute ir kazkaip man sunku smulkų raštą su juom padaryti, arba taškelius.
Ar kas nors naudoja dar tokį?
Nes galvoju, ar čia ranka mano kreiva ir riekia daugiau praktikuotis, ar dėl vielutės konstrukcijos, nes kiek apžiūrėjau tai naujų galiukai kitokie.
Atsakyti
Yra degikliai, panašūs į lituoklius (antgaliukai tokie lyg perlenkti pusiau, pavarčius temą rasi ir pavyzdžius) yra ir tokie kur antgaliai pieštuko principu - ir itin smailūs ir brūkšniniai ir pan.

o būna ir abėcėlės antgaliukų kaip kad šie :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 vasario 2009 - 00:32
IRMULIA, esu Tau labai dėkinga už tuos antgalius... 4u.gif
ir nors kur žadėjau, vis jų nepanaudojau, esu laaabai jais patenkinta... Kai bus kokis darbas vertas Tavo dėmesio, pranešiu, kaip žadėjau ax.gif
Atsakyti
Dėkui uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Aurelija ma puiki sagė. Tik niekaip nesuprantu ar tu ant dažyto motyvo jau deginai, ar pirma deginai o po to spalvojai. Na niekaip nesigaudau> paaiškink.
O štai mano paskutinis degintas darbelis. Na ką paskutinis tik antras lotuliukas.gif
Pjaustymo lentelė:
user posted image
Iš arčiau
user posted image
Atsakyti