Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

kristi13, labai faina pakabėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 12, 21:34)
kristi13, labai faina pakabėlė mirksiukas.gif

Dėkui tongue.gif
Ir dar norėčiau užduoti tokį klausimuką. Po išdeginimų paviršių dengiat laku ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 21:37)
Dėkui tongue.gif
Ir dar norėčiau užduoti tokį klausimuką. Po išdeginimų paviršių dengiat laku ar ne?

čia nuo daikto priklauso...jei prieš tai nelakuotas, tai galima nulakuot kokį kartą
Atsakyti
Labai miela pakabėlė wub.gif
Šito atrodo nerodžiau, nors padarytas jau seniai
user posted image
Atsakyti
kristi 13, wub.gif
Atsakyti
super:)
o kur ta aparciuka degonti perkat? senukuose buna?
as pamenu is vaikystes kad per darbus berniukai su kalkem piesdavo paveikslelius ir degindavo.smile.gif
Atsakyti
Nortiu taip, jis būna Senukuose, pati prieš metus su puse pirkau, tik kainos nebepamenu smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat Senukuose pirkau, jei įdomu apie 40Lt mokėjau ir dar visai neseniai mačiau degiklį tenai, taip kad tikrai turi būti
Atsakyti
niu va pasirodau, issitrauktu degikliu, kaip man tai cia mano grandiozinis darbukas tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Nu labai labai fainiai smile.gif eina sau.. jei nepaslaptis ant ko dariai, nes labai gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
aurelija_ma labai gražu smile.gif Pamačiau ir pati užsimaniau vėl padegint biggrin.gif teks kada išsitraukt savąjį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 20:33)
Na štai ir aš noriu pasidžiaugti savo pirmu blynu ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif atrodo, kaip nuo perduotuvės lentynos thumbup.gif oi ką čia aš lyginu, ten tokių dalykų nerasi mirksiukas.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 21, 21:11)
niu va pasirodau, issitrauktu degikliu,  kaip man tai cia mano grandiozinis darbukas  tongue.gif

Kažkas naujo mirksiukas.gif
Atsakyti