kristi13, labai faina pakabėlė
QUOTE(justess22 @ 2009 01 12, 21:34)
kristi13, labai faina pakabėlė
Dėkui
Ir dar norėčiau užduoti tokį klausimuką. Po išdeginimų paviršių dengiat laku ar ne?
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 21:37)
Dėkui
Ir dar norėčiau užduoti tokį klausimuką. Po išdeginimų paviršių dengiat laku ar ne?
čia nuo daikto priklauso...jei prieš tai nelakuotas, tai galima nulakuot kokį kartą
kristi 13,
super:)
o kur ta aparciuka degonti perkat? senukuose buna?
as pamenu is vaikystes kad per darbus berniukai su kalkem piesdavo paveikslelius ir degindavo.
o kur ta aparciuka degonti perkat? senukuose buna?
as pamenu is vaikystes kad per darbus berniukai su kalkem piesdavo paveikslelius ir degindavo.
Nortiu taip, jis būna Senukuose, pati prieš metus su puse pirkau, tik kainos nebepamenu
Aš taip pat Senukuose pirkau, jei įdomu apie 40Lt mokėjau ir dar visai neseniai mačiau degiklį tenai, taip kad tikrai turi būti
Nu labai labai fainiai eina sau.. jei nepaslaptis ant ko dariai, nes labai gerai atrodo
aurelija_ma labai gražu Pamačiau ir pati užsimaniau vėl padegint teks kada išsitraukt savąjį
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 20:33)
Na štai ir aš noriu pasidžiaugti savo pirmu blynu
atrodo, kaip nuo perduotuvės lentynos oi ką čia aš lyginu, ten tokių dalykų nerasi
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 21, 21:11)
niu va pasirodau, issitrauktu degikliu, kaip man tai cia mano grandiozinis darbukas
Kažkas naujo