Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 01 08, 16:47)
seklys morka blin ,ta sese lotuliukas.gif

Cia dar porele kalediniu dovaneliu,deginti tik inicialai.

MM kaip gražu, neperkrauta. Iš ties. Laimingi tie, kas gavo tokias dovanas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 sausio 2009 - 00:55
tikrai pagerbti, kas tokias dovanėles gavo.
Aš taip pat keliems žmonėms padovanojau savo darytų daigčiukų. Ir kažkodėl labai neramu širdyje, ar nebus jų išmetę ar "iškišę" kur nors kaip nereikalingus. unsure.gif Čia kaip su atiduodamu savo augintiniu rolleyes.gif (na čia šiaip pamastymas , nelabai į temą)
O tuos inicialus Jūs pačios sugalvojate ar yra kokie nors jų lobynai? Nes kelis kart man prisireikė tai kūriau pati, bet man su fantazija.... sakyčiau silpnai blush2.gif
Darbeliai tikrai labai saikingi, man tokie ypač patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2009 01 08, 21:58)
MM kaip gražu, neperkrauta. Iš ties. Laimingi tie, kas gavo tokias dovanas.

aciu rolleyes.gif

QUOTE(gugu @ 2009 01 08, 23:47)
tikrai pagerbti, kas tokias dovanėles gavo.
O tuos inicialus Jūs pačios sugalvojate ar yra kokie nors jų lobynai?

ranku darbo dovanoju tik tiems,kas is tikruju tai vertina. o "patikrint"ar patiko,labai paprasta - ateini i svecius ir matai,ar tau arbatos pasiulo is tavo darytos dezutes ar ne lotuliukas.gif
Del sriftu - ju labai daug internete.atsispausdinu reikiamo dydzio,koki raizgala dar prikuriu ir viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 09 sausio 2009 - 13:39
Aš turiu jums tokį klausimėlį: kaip išvengti medžio patamsejimo aplink tuos deginamus taškiukus? Jūsų nuotraukose kiek matau nėra patamsejimu jokiu, o as kai deginu tai aplink kiekvieną taškiuką pasvyla medis, patamsėja. Gal aš kažką negerai darau? O gal čia profesinė paslaptis? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crowned @ 2009 01 12, 00:04)
Aš turiu jums tokį klausimėlį: kaip išvengti medžio patamsejimo aplink tuos deginamus taškiukus? Jūsų nuotraukose kiek matau nėra patamsejimu jokiu, o as kai deginu tai aplink kiekvieną taškiuką pasvyla medis, patamsėja. Gal aš kažką negerai darau? O gal čia profesinė paslaptis?  biggrin.gif  blush2.gif

manau, kad tamsėja ne medis, o susvyla lakas, kuriuo tas medis buvo lakuotas mirksiukas.gif Aš paprastai deginu ant nelakuoto medžio, todėl ir tokios problemos nėra 4u.gif
Atsakyti
Dar gali būti jei tie taškiukai dideli arba medis labai minkštas (pastebėjau, kad kiniečiai iš tokio menteles mėgsta daryt)
Atsakyti
[quote=Vasara gimusi,2009 01 08, 17:47]
seklys morka blin ,ta sese lotuliukas.gif

Cia dar porele kalediniu dovaneliu,deginti tik inicialai.
Man labai įdomu kaip su išdeginimu. Tavo darvai dekoruoti, o kada tu deginai? Prieš dekupažą? Bet kaip tada taip lygiai apėjai? Ar po to kai išdekoravai, bet ar tada tau degintuvas neapsivėlė? Na kaip tik noriu daryti pagabas dekupažintas su vardai ir nesugalvoju, kaip čia gudriau padaryti, kad ir būtų išdeginta ir padekupažinta. Pas justess22 mačiusi esu, bet jis kaip suprantu dekupaža naudojo lopais. Na ar supratot ko klausiu smile.gif nes kažkaip čia padrikai man mintys liejasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 11, 23:12)
manau, kad tamsėja ne medis, o susvyla lakas, kuriuo tas medis buvo lakuotas mirksiukas.gif Aš paprastai deginu ant nelakuoto medžio, todėl ir tokios problemos nėra 4u.gif

QUOTE(xvikutex @ 2009 01 12, 09:30)
Dar gali būti jei tie taškiukai dideli arba medis labai minkštas (pastebėjau, kad kiniečiai iš tokio menteles mėgsta daryt)

Deginau nelakuotą medį ir taškiukai nedideli... Bet gal tikrai dėl medžio kokybės, nes deginau mentele pačia pigiausia nusipirkusi rimi doh.gif biggrin.gif Ir ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crowned @ 2009 01 12, 11:14)
Deginau nelakuotą medį ir taškiukai nedideli... Bet gal tikrai dėl medžio kokybės, nes deginau mentele pačia pigiausia nusipirkusi rimi  doh.gif  biggrin.gif Ir ačiū už atsakymus  4u.gif

o tu įsitikinusi, kad ta mentelė tikrai nelakuota, nealiejuota ar kaip kitaip nepadengta? Nes tos pigiausios dažnai būna dengtos arba kai kurios net ne visai iš medžio atrodo pagamintos - lyg iš kokios perdarytos medžio masės...net nežinau, kaip apibūdinti doh.gif Ypač tokios ne itin tinkamos mentelės būna, kur atrodo, kad iš baltai gelsvo medžio pagamintos...
Atsakyti
Na manau reikės pabandyti kitokį medį deginti ir žinosiu ar ten mentele kalta buvo ar aš doh.gif Jei ir ant kitų daiktų nesiseks, tai manau kreipsiuosi į jus pagalbos vėl blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 01 12, 11:09)

Man labai įdomu kaip su išdeginimu. Tavo darvai dekoruoti, o kada tu deginai?

nezinau kaip dirba profes,as tik pora kartu deginus,bet pirmiausia atsizymiu vieta kur bus inicialai,tada dazau akrilu,tada deginu, o dekupazas eina aplink akrila.nezinau ar aiskiai paaiskinau.bet aisku degint ant akrilo tikrai nera malonus darbas - smirda + veliasi dazai,ir kazkiek "ikrenta" i isdegintus taskelius,vz,nelabai man patiko,bet kadangi neisivaizdavau,kaip galima padazyt ar padekupazint jau isdeginta,tai dariau sitaip. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Na štai ir aš noriu pasidžiaugti savo pirmu blynu ax.gif
Atsakyti