Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 01 06, 16:01)
Sveikos 4u.gif atejau parodyt savo deginimuka,aisku, po Justes kazkaip nedrasu rodytis,ale gi visos is skirtingo molio drebtos esam lotuliukas.gif a ne?

na va kokis menas mano hihihi.gif

O man jie tokie dailūs wub.gif natūralumo įsikūnijimas wub.gif wub.gif tokie nature wub.gif wub.gif turi savo šarmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 01 06, 17:01)
Sveikos 4u.gif atejau parodyt savo deginimuka,aisku, po Justes kazkaip nedrasu rodytis,ale gi visos is skirtingo molio drebtos esam lotuliukas.gif a ne?

Tik jau nereikia čia lia lia ax.gif Puikūs auskariukai - man irgi su natūralumu labai asocijuojasi, tai ir tas medžio grubumas netrukdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 06, 17:03)
gal tik patys auskariukai tokie gruboki...pats medis...

QUOTE(irmulia @ 2009 01 06, 17:33)
O man jie tokie dailūs  wub.gif  natūralumo įsikūnijimas  wub.gif 

QUOTE(justess22 @ 2009 01 06, 21:38)
Puikūs auskariukai - man irgi su natūralumu labai asocijuojasi, tai ir tas medžio grubumas netrukdo thumbup.gif

Dekui dekui uz gerus zodzius rolleyes.gif
Ale gi tas medinukas visai negrubus g.gif tik "rastas medienos tokis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 01 06, 21:48)

Na, čia gal ne toks žodis panaudotas...tas grubumas tai labiausiai briaunelėje man atsispindi...nes būna ir nugludintu krašteliu, ne tokiu aštriu - bet čia tikrai teigiamai tas "grubumas" man matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 01 06, 20:48)
Dekui dekui uz gerus zodzius rolleyes.gif

viskas gerai...grazu...tik man asmeniskai labiau butu patike, kaip justess22 ir sake su nugludintu krasteliu...ir tiek... mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal tiesiog pati foto buvo vos per tamsi? mirksiukas.gif nes aš jokio grubumo nematau schmoll.gif tongue.gif

truputį pašviesinta foto 4u.gif

Vasara gimusi auskariukai

user posted image

Atsakyti
Justess22 auskarus jau išgyriau jos temoje, a le va Vasara gimusi irgi kokius gražuolius padarė bigsmile.gif Man labai gražus pririšimas auskaro prie kabliuko bigsmile.gif Tikrai tokie natur product
Atsakyti
oj,nenorejau diskusiju sukelt blush2.gif viskas gerai gi. Irmulia,dekui uz foto "paderinima".o as irgi tokiu "blynuku'kaip Justes noreciau,jei rasciau anksciau,o radau tik situos ir griebiau ax.gif auskarus sesei padovanojau,jai labai patiko,nesioja patenkinta, o tai - geriausias ivertinimas blush2.gif
Atsakyti
Vasara gimusi mirksiukas.gif nepergyvenk - šie auskariukai labai gražūs ir turi savitą stilių - kas yra labai labai gerai thumbup.gif thumbup.gif na tokie provanciški wub.gif wub.gif wub.gif Be to, kiek žmonių - tiek nuomonių mirksiukas.gif - jei ir kyla dikusija, vandinasi, tai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 01 06, 23:33)
Vasara gimusi mirksiukas.gif  nepergyvenk - šie auskariukai labai gražūs ir turi savitą stilių - kas yra labai labai gerai  thumbup.gif  thumbup.gif na tokie provanciški  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Be to, kiek žmonių - tiek nuomonių  mirksiukas.gif  - jei ir kyla dikusija, vandinasi, tai labai gerai  thumbup.gif

hi.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 06, 23:04)
Justess22 auskarus jau išgyriau jos temoje, a le va Vasara gimusi irgi kokius gražuolius padarė  bigsmile.gif  Man labai gražus pririšimas auskaro prie kabliuko  bigsmile.gif  Tikrai tokie natur product

Ir man jie laaaaabai patiko. Gal dar ir del to, kad gavaujuos Kaledu proga smile.gif Aciu sesei - pradziugino labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2009 01 07, 16:40)
Ir man jie laaaaabai patiko. Gal dar ir del to, kad gavaujuos Kaledu proga smile.gif Aciu sesei - pradziugino labai smile.gif

seklys morka blin ,ta sese lotuliukas.gif

Cia dar porele kalediniu dovaneliu,deginti tik inicialai.
user posted image
user posted image

Atsakyti