Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 30, 10:55)
turiu viena uzmanyma...isbandysiu savaitgali..jei viskas gerai...pasisakysiu... 4u.gif

Lauksiu žinių, kaip sekėsi naujasis būdas 4u.gif O dėl superglue bjaurumo, kai išsimozoji, tai tikrai pritariu - paskiau atrodo, kad pirštai ne tavo, kai jie padengti klijais būna doh.gif O nusišveist tai praktiškai jau su visa oda nebent cool.gif

QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 30, 14:21)
Sveikos, užkrėtėt ir mane jūs  wub.gif pirksiu degintuvą.  bigsmile.gif
labai gražūs darbeliai  wub.gif  thumbup.gif

svarbiausia, kad ne tik nusipirktum, bet ir degintum lotuliukas.gif Lauksim darbelių mirksiukas.gif
Atsakyti
na po savaitgalio manau pasisakysiu...
kas del pacio aparato...istikro nebutina daug deginti...bet daiktas labai geras...ir tiesiog reikalingas retkarciais darbo uzbaigimui...kad ir ta pati uzrasa uzdet..tikrai geriau atrodo, nei nupiestum...(zinoma ne visada, bet sneku apie save... biggrin.gif )
Atsakyti
bigsmile.gif
aga tirai sumazejo degintoju burelis
bet zinok Jusste - dar degina daug kas slapta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
maziuku darbuku , kaip kad pvs Gabii sako tarkkim vardo ar kokio inincialo isdeginimas..tai jau nepulsi fotkint ir deti
o va jaukai koki remeli isdegini - tai cia jau didelis vargelis- tai galima ir drasiai ateiti rodytis ir girtis bigsmile.gif thumbup.gif

as tai vis ieskau kur nusipirkti tu antgaliuku keiciamu g.gif nes tie kur smailiausi ir labaiusiai ir yra naudojami..tai jie kazkaip suidevi greiciausiai doh.gif
ar kuri kur nors ju uzmate? ar reiks atejus laikui tiesiog kita degikli pirkti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 31, 10:29)
as tai vis ieskau kur nusipirkti tu antgaliuku keiciamu  g.gif nes tie kur smailiausi ir labaiusiai ir yra naudojami..tai jie kazkaip suidevi greiciausiai  doh.gif
ar kuri kur nors ju uzmate? ar reiks atejus laikui tiesiog kita degikli pirkti  g.gif  doh.gif

žinok, niekur nemačiau dar tų antgaliukų - kol kas senus naudoju - pašvitrinu, kad smailesnis būtų...tik kad tuoj nebebus ką švitrinti lotuliukas.gif Aš, ko gero, naują aparačiuką pirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 10 31, 10:36)
žinok, niekur nemačiau dar tų antgaliukų - kol kas senus naudoju - pašvitrinu, kad smailesnis būtų...tik kad tuoj nebebus ką švitrinti lotuliukas.gif Aš, ko gero, naują aparačiuką pirksiu ax.gif

bigsmile.gif
na taip as ir taip darau rolleyes.gif
tikrai kas daug degina jauciu greit nebebus ka svitrinti

lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl naujų antgaliukų, tai teks juos siūstis internetu g.gif

Rodausi su dar viena pakabėle ( kažkur foto buvau užkišusi doh.gif ir tik dabar jas radau lotuliukas.gif )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jolanta Š, na jau Jūsų darbeliai - tikras šedevras thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Na pas mane cia deginimo ne per daugiausiai... bet atgaivinsiu temute ax.gif

user posted image

Atsakyti
_Feja_ - tikrai įdomūs auskariukai , nematyti mirksiukas.gif thumbup.gif Gal turi dar daugiau darbelių degintų?

Tema vos nenumirusi, keliam į viršų biggrin.gif

Odos deginimas - daugiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 12 16, 03:02)
Odos deginimas - daugiau

Ačiū, irmulia, už nuorodą 4u.gif O kaip manai, kokiu čia principu daryta? Nes man čia labiau ne deginimą, o reljefinį paviršių primena...įdomu, kokie čia įrankiai naudojami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 16 gruodžio 2008 - 10:59
QUOTE(justess22 @ 2008 12 16, 11:59)
Ačiū, irmulia, už nuorodą 4u.gif O kaip manai, kokiu čia principu daryta? Nes man čia labiau ne deginimą, o reljefinį paviršių primena...įdomu, kokie čia įrankiai naudojami g.gif

g.gif
aga
a jei deginta tai itariu koks kvapelis kai oda degini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 16, 12:07)
g.gif
aga
a jei deginta tai itariu koks kvapelis kai oda degini  doh.gif

tikrai esu bandžius deginti odą...tai daugiau nebesinori schmoll.gif lotuliukas.gif Gerai, kad vasara buvo - namus teko gerokai pravėdinti doh.gif
Atsakyti