Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

Labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Kažko numirusi tema, keliam į viršų bigsmile.gif

Čia auskariukai- paprastučiai:

user posted image

Ir pakaba paprastutė dovanai biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
labai grazus auskariukai...tik turbut labai panasius turesim... hihihi.gif prikepiau keleta panasiu... biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad jau jų nebeturiu (padovanojau tongue.gif ) iškeliavo už jūrų marių ax.gif
Atsakyti
nu bet visvien labai gazus...kazkaip r kitiem labai patinka...man tokius greitai atima... biggrin.gif paprasti gana , bet labai mieli...tiesa..o su kuo sw klijavai??bandau dar atrasti geresnius klijus..manieji nieko, gerai laiko, bet rankos baisios lieka..ir paskui neatplaunu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 29, 23:01)
nu bet visvien labai gazus...kazkaip r kitiem labai patinka...man tokius greitai atima... biggrin.gif paprasti gana , bet labai mieli...tiesa..o su kuo sw klijavai??bandau dar atrasti geresnius  klijus..manieji nieko, gerai laiko, bet rankos baisios lieka..ir paskui neatplaunu... doh.gif

Ačiū mirksiukas.gif klijavau su lipalu- labai daug kruopštumo reikalauja tas kristaliukų ax.gif

Atsakyti
su lipalu sakai... g.gif kazkaip su juo nebandziau...maniau kad nesilaikys gerai...reiks isbandyt..ir pranesiot is sirdies... biggrin.gif
Atsakyti
na man lipalas - patikimiausi klijai, kiek esu išbandžiusi, tad daugiau nieko negaliu pridėti ax.gif
Atsakyti
na isbandysiu...tikrai idomu pasidare.... g.gif
Atsakyti
irmulia, puikūs darbeliai thumbup.gif Man kartais atrodo, kad tame paprastume ir slypi visas grožis wub.gif

Gabii, įdomu būtų ir taviškius auskariukus pamatyt mirksiukas.gif

O aš neseniai vieną rėmelį degint pabaigiau, betr niekaip nuotraukų neprisiruošiu įkelti doh.gif Pastebėjau, kad degintojų būrelis kažkaip sumažėjo, o tiek merginų tuos degintuvus nusipirkusios buvo ax.gif

Dar dėl SW kristaliukų - aš tai klijuoju su superglue - tik labai atsargiai jau reikia dirbti, kad neapsiterliotų kristaliukas ir darbelis - tam paaukojau vieną pincetą blush2.gif
Atsakyti
buvo vieni auskariukai imesti auskaru temoje...kitus surinksiu kruvon ir imesiu...kazkaip..ten vos padeginus...nepagalvojau cia ir eiti... ax.gif
del kliju...tai ir as su super glue klijuodavau...su pincetu darydavau...paskui uzknisdavo ir pirstukais...nu tai paskui ir sveisdavau as juos...smile.gif)))todel noriu kazkuo kitu pakeisti...turiu viena uzmanyma...isbandysiu savaitgali..jei viskas gerai...pasisakysiu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, užkrėtėt ir mane jūs wub.gif pirksiu degintuvą. bigsmile.gif
labai gražūs darbeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti