Labai gražūs
labai grazus auskariukai...tik turbut labai panasius turesim... prikepiau keleta panasiu...
Tai kad jau jų nebeturiu (padovanojau ) iškeliavo už jūrų marių
nu bet visvien labai gazus...kazkaip r kitiem labai patinka...man tokius greitai atima... paprasti gana , bet labai mieli...tiesa..o su kuo sw klijavai??bandau dar atrasti geresnius klijus..manieji nieko, gerai laiko, bet rankos baisios lieka..ir paskui neatplaunu...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 29, 23:01)
nu bet visvien labai gazus...kazkaip r kitiem labai patinka...man tokius greitai atima... paprasti gana , bet labai mieli...tiesa..o su kuo sw klijavai??bandau dar atrasti geresnius klijus..manieji nieko, gerai laiko, bet rankos baisios lieka..ir paskui neatplaunu...
Ačiū klijavau su lipalu- labai daug kruopštumo reikalauja tas kristaliukų
su lipalu sakai... kazkaip su juo nebandziau...maniau kad nesilaikys gerai...reiks isbandyt..ir pranesiot is sirdies...
na man lipalas - patikimiausi klijai, kiek esu išbandžiusi, tad daugiau nieko negaliu pridėti
na isbandysiu...tikrai idomu pasidare....
irmulia, puikūs darbeliai Man kartais atrodo, kad tame paprastume ir slypi visas grožis
Gabii, įdomu būtų ir taviškius auskariukus pamatyt
O aš neseniai vieną rėmelį degint pabaigiau, betr niekaip nuotraukų neprisiruošiu įkelti Pastebėjau, kad degintojų būrelis kažkaip sumažėjo, o tiek merginų tuos degintuvus nusipirkusios buvo
Dar dėl SW kristaliukų - aš tai klijuoju su superglue - tik labai atsargiai jau reikia dirbti, kad neapsiterliotų kristaliukas ir darbelis - tam paaukojau vieną pincetą
Gabii, įdomu būtų ir taviškius auskariukus pamatyt
O aš neseniai vieną rėmelį degint pabaigiau, betr niekaip nuotraukų neprisiruošiu įkelti Pastebėjau, kad degintojų būrelis kažkaip sumažėjo, o tiek merginų tuos degintuvus nusipirkusios buvo
Dar dėl SW kristaliukų - aš tai klijuoju su superglue - tik labai atsargiai jau reikia dirbti, kad neapsiterliotų kristaliukas ir darbelis - tam paaukojau vieną pincetą
buvo vieni auskariukai imesti auskaru temoje...kitus surinksiu kruvon ir imesiu...kazkaip..ten vos padeginus...nepagalvojau cia ir eiti...
del kliju...tai ir as su super glue klijuodavau...su pincetu darydavau...paskui uzknisdavo ir pirstukais...nu tai paskui ir sveisdavau as juos...)))todel noriu kazkuo kitu pakeisti...turiu viena uzmanyma...isbandysiu savaitgali..jei viskas gerai...pasisakysiu...
del kliju...tai ir as su super glue klijuodavau...su pincetu darydavau...paskui uzknisdavo ir pirstukais...nu tai paskui ir sveisdavau as juos...)))todel noriu kazkuo kitu pakeisti...turiu viena uzmanyma...isbandysiu savaitgali..jei viskas gerai...pasisakysiu...
Sveikos, užkrėtėt ir mane jūs pirksiu degintuvą.
labai gražūs darbeliai
labai gražūs darbeliai