Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(sizike @ 2008 09 02, 23:41)
Ar bandei respiratorių?  g.gif Nors man nuo Moment'o kvapo nelabai ką padėjo  rolleyes.gif Bet tikrai faktas, kad ne į naudą tie blogi kvapai  schmoll.gif

nea, respiratoriaus nebandžiau...nepatinka man su respiratoriais dirbt...ir labai abejoju, kad jie kvapą pakankamai gerai sulaiko ax.gif Na, dabar rečiau jau deginimu užsiimu, tai ne taip jaučiasi neigiami padariniai ir daugiau malonių akimirkų thumbup.gif
Atsakyti
Respiratorius manau nuo kvapo neišgelbės, pabandžiau deginti ir tikrai buvo nelakuota mediena, tai moment galvelę skaudėti pradėjo, net lakuojant lakais taip nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
grazuciai auskariukai

as jau seniai bedeginau... bet labai smagus uzsiemimas..kazkada su tokiu uzsidegimu deginau viska kas po ranka pakliudavo..a dabar tingiu
bet man tas kvapas patinka blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Justess22 aciuks.gif aciuks.gif

Ką gi, gali būti kad nuo didesnio ploto ir ilgiau padeginus įsiskauda galva. Man šiuo atveju (deginant 2k.x 4cm) nieko nei skaudėjo, nei smirdėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 02, 21:30)
Keletas pastebėjimų :

*motyvą perkėlus ant deginamo paviršiaus jį laisvai galima koreguoti deginant

Mergaitės, gal galit pasidalinti idėjomis kaip perkeliat motyvus. Fantazijos man pačiai netrūksta, bet dažniausiai tai darydama susierzinu ir iš rankos viską nusipiešiu... :/ Gal čia ir ne blogai, bet ne visai tai ko noriu smile.gif
Atsakyti
per kalke persipiesk...o kad neliktu ruozu nuo kalkes, naudok kalke skirta stiklui... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ene @ 2008 09 03, 10:49)
Mergaitės, gal galit pasidalinti idėjomis kaip perkeliat motyvus. Fantazijos man pačiai netrūksta, bet dažniausiai tai darydama susierzinu ir iš rankos viską nusipiešiu... :/ Gal čia ir ne blogai, bet ne visai tai ko noriu smile.gif

Motyvą galima perkelti kalkės arba trafareto pagalba mirksiukas.gif

Aišku, jei geriausiai gaunasi piešiant ranka, tai thumbup.gif tada nebereikia sukti galvos dėl papildomų perkėlimo priemonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 rugsėjo 2008 - 11:11
labai grazu smile.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 09 03, 12:52)
per kalke persipiesk...o kad neliktu ruozu nuo kalkes, naudok kalke skirta stiklui... mirksiukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 09 03, 13:09)
Motyvą galima perkelti kalkės arba trafareto pagalba  mirksiukas.gif

Bandysiu kalkę, nes vis bijau išpurvinti visą darbą...
Dėkui.
Atsakyti
bigsmile.gif
a jus niekas nepiese su spalvotu piestuku, nes kazkaip toks jausmas kad dar ir sioki toki atspalvi suteikia tas deginimas kai piesinukas spalvotai nupiestas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 04, 08:15)
bigsmile.gif
a jus niekas nepiese su spalvotu piestuku, nes kazkaip toks jausmas kad dar ir sioki toki atspalvi suteikia tas deginimas kai piesinukas spalvotai nupiestas  rolleyes.gif

Pastebėjau, kad kai degini linijos nuo kalkės lyg išsilydo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 07, 14:38)
Pastebėjau, kad kai degini linijos nuo kalkės lyg išsilydo  rolleyes.gif

aga
as kazkaip per kalke nepaisiau
bet siaip ranka
tai kai ka su raudonu o kai ka su juodu piestuku piesiau
tai tarsi atspalvis matos
labai faini wub.gif
Atsakyti