nu va kaune kai buvau norejau zulekti...bet patingejau...ir toki grozi praleidau...reiks siusti ka kad kas nupirktu...o jei nepaslaptis kiek mokejai?
QUOTE(irmulia @ 2008 08 11, 14:10)
Deja buvo tik vieni likę kuriuos ir pasičiupau , o gal jie kur daugiau turi po stalu paslėpę
Tai kad žinok, aš irgi ten pat pirkau, tik Kaune... ir buvo likę keli vnt. Aš nupirkau vienus ir paklausiau, ar čia viskas, ką turit, sukabinta - sakė, kad papuošalų nesandėliuoja ir turi tiek, kiek matosi. Tai Kaune dar kelis auskariukus mačiau prieš porą dienų
Sveikos mergaites,
ziurinejau jusu darbus ir iskilo man toks klausimelis. Tarkim susiruosiate kazka deginti, tai jus norima ornamenta nusipiesiate ant medzio ar kaip???? ir jeigu darbas yra dekupazintas kada reiketu deginti norima uzrasa? kai jau viskas yra baigta ??
labai buciau dekinga uz atsakymus
ziurinejau jusu darbus ir iskilo man toks klausimelis. Tarkim susiruosiate kazka deginti, tai jus norima ornamenta nusipiesiate ant medzio ar kaip???? ir jeigu darbas yra dekupazintas kada reiketu deginti norima uzrasa? kai jau viskas yra baigta ??
labai buciau dekinga uz atsakymus
gali nusipiesti, arba jei pavyksta graziai su degintuvu iskart deginti, gali nepiesti.
del dekupazinto.gali ir viska uzbaihus , gali ir pries lakuojant.bet...po lakavimo labai smirda ir aplink deginta vieta siek tiek iskyla lakas...nebent lakuota labai senai ir nera storas sluoksnis, o pries lakuojant...gaunasi normaliai, paskui uzlakavus lakas net siek tiek isryskina degintas vietas.
Pasirinkimo laisve...
del dekupazinto.gali ir viska uzbaihus , gali ir pries lakuojant.bet...po lakavimo labai smirda ir aplink deginta vieta siek tiek iskyla lakas...nebent lakuota labai senai ir nera storas sluoksnis, o pries lakuojant...gaunasi normaliai, paskui uzlakavus lakas net siek tiek isryskina degintas vietas.
Pasirinkimo laisve...
Keletas pastebėjimų :
*motyvą perkėlus ant deginamo paviršiaus jį laisvai galima koreguoti deginant
*kadangi mediena buvo pakankamai tamsi, galvojau, kad nesimatys, bet viskas ok
*darbas reikalauja laiko, kruoštumo, gero vėdinimo.
*mano įrankis nekaito taip labai, kad reikėtų kas keletą min. jį išjungti.
*tai super dalykas norint paruošti orginalią dovanėlę artimam žmogui.
**Kas dar to nebandė - išbandykite
*motyvą perkėlus ant deginamo paviršiaus jį laisvai galima koreguoti deginant
*kadangi mediena buvo pakankamai tamsi, galvojau, kad nesimatys, bet viskas ok
*darbas reikalauja laiko, kruoštumo, gero vėdinimo.
*mano įrankis nekaito taip labai, kad reikėtų kas keletą min. jį išjungti.
*tai super dalykas norint paruošti orginalią dovanėlę artimam žmogui.
**Kas dar to nebandė - išbandykite
O ar galvos neskauda nuo kvapo dirbant?
Tikrai ne kaip supratau, smirda tik tada, jei yra deginama lakuota mediena
irmulia, dar ir čia pagirsiu
Na, padeginus ilgiau kokį didesnį daiktą tikrai galvą įsiskauda - net ir vėdinamoj patalpoj ir deginant nelakuotą medį. Po 6-8 val darbo bent jau man tai galvelė skaudanti palieka...
QUOTE(pavonija @ 2008 09 02, 20:34)
O ar galvos neskauda nuo kvapo dirbant?
Na, padeginus ilgiau kokį didesnį daiktą tikrai galvą įsiskauda - net ir vėdinamoj patalpoj ir deginant nelakuotą medį. Po 6-8 val darbo bent jau man tai galvelė skaudanti palieka...
QUOTE(justess22 @ 2008 09 02, 22:24)
Po 6-8 val darbo bent jau man tai galvelė skaudanti palieka...
Po 6-8 valandų darbo žinok nuo bet kokio darbo galva įsiskauda
QUOTE(sizike @ 2008 09 02, 23:34)
Po 6-8 valandų darbo žinok nuo bet kokio darbo galva įsiskauda
na, man tai ne nuo visų Bet nuo deginimo tai tikrai... kažkaip įtariu, kad ne į gerą sveikatėlei šis užsiėmimas
QUOTE(justess22 @ 2008 09 02, 22:38)
na, man tai ne nuo visų Bet nuo deginimo tai tikrai... kažkaip įtariu, kad ne į gerą sveikatėlei šis užsiėmimas
Ar bandei respiratorių? Nors man nuo Moment'o kvapo nelabai ką padėjo Bet tikrai faktas, kad ne į naudą tie blogi kvapai