Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

nu va kaune kai buvau norejau zulekti...bet patingejau...ir toki grozi praleidau...reiks siusti ka kad kas nupirktu...o jei nepaslaptis kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 08 11, 14:10)
Deja buvo tik vieni likę  doh.gif  kuriuos ir pasičiupau  bigsmile.gif , o gal jie kur daugiau turi po stalu paslėpę  g.gif  biggrin.gif

Tai kad žinok, aš irgi ten pat pirkau, tik Kaune... ir buvo likę keli vnt. Aš nupirkau vienus ir paklausiau, ar čia viskas, ką turit, sukabinta - sakė, kad papuošalų nesandėliuoja ir turi tiek, kiek matosi. Tai Kaune dar kelis auskariukus mačiau prieš porą dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 rugpjūčio 2008 - 14:01
Sveikos mergaites,
ziurinejau jusu darbus ir iskilo man toks klausimelis. Tarkim susiruosiate kazka deginti, tai jus norima ornamenta nusipiesiate ant medzio ar kaip???? ir jeigu darbas yra dekupazintas kada reiketu deginti norima uzrasa? kai jau viskas yra baigta ??

labai buciau dekinga uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
gali nusipiesti, arba jei pavyksta graziai su degintuvu iskart deginti, gali nepiesti.
del dekupazinto.gali ir viska uzbaihus , gali ir pries lakuojant.bet...po lakavimo labai smirda ir aplink deginta vieta siek tiek iskyla lakas...nebent lakuota labai senai ir nera storas sluoksnis, o pries lakuojant...gaunasi normaliai, paskui uzlakavus lakas net siek tiek isryskina degintas vietas. 4u.gif
Pasirinkimo laisve... 4u.gif
Atsakyti
Niu va, panos rodausi su pirmaisiais bandymais deginti medį biggrin.gif (adapterį radau senukuose už ~ 20 lt)

Galiu pasakyti, kad tai labai smagus užsiėmimas thumbup.gif

Auskariukų skersmuo - 4cm

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 rugsėjo 2008 - 19:08
Keletas pastebėjimų :

*motyvą perkėlus ant deginamo paviršiaus jį laisvai galima koreguoti deginant
*kadangi mediena buvo pakankamai tamsi, galvojau, kad nesimatys, bet viskas ok
*darbas reikalauja laiko, kruoštumo, gero vėdinimo.
*mano įrankis nekaito taip labai, kad reikėtų kas keletą min. jį išjungti.
*tai super dalykas norint paruošti orginalią dovanėlę artimam žmogui.

**Kas dar to nebandė - išbandykite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O ar galvos neskauda nuo kvapo dirbant?
Atsakyti
Tikrai ne mirksiukas.gif kaip supratau, smirda tik tada, jei yra deginama lakuota mediena biggrin.gif
Atsakyti
irmulia, dar ir čia pagirsiu thumbup.gif

QUOTE(pavonija @ 2008 09 02, 20:34)
O ar galvos neskauda nuo kvapo dirbant?

Na, padeginus ilgiau kokį didesnį daiktą tikrai galvą įsiskauda - net ir vėdinamoj patalpoj ir deginant nelakuotą medį. Po 6-8 val darbo bent jau man tai galvelė skaudanti palieka...
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 09 02, 22:24)
Po 6-8 val darbo bent jau man tai galvelė skaudanti palieka...

Po 6-8 valandų darbo žinok nuo bet kokio darbo galva įsiskauda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 09 02, 23:34)
Po 6-8 valandų darbo žinok nuo bet kokio darbo galva įsiskauda hihihi.gif

lotuliukas.gif na, man tai ne nuo visų lotuliukas.gif Bet nuo deginimo tai tikrai... kažkaip įtariu, kad ne į gerą sveikatėlei šis užsiėmimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 09 02, 22:38)
lotuliukas.gif na, man tai ne nuo visų lotuliukas.gif Bet nuo deginimo tai tikrai... kažkaip įtariu, kad ne į gerą sveikatėlei šis užsiėmimas g.gif

Ar bandei respiratorių? g.gif Nors man nuo Moment'o kvapo nelabai ką padėjo rolleyes.gif Bet tikrai faktas, kad ne į naudą tie blogi kvapai schmoll.gif
Atsakyti