o jau lenteles grazumas
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 08 01, 22:56)
Lantele laaabai meniškai atlikta
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 08 02, 14:50)
Jurgeete lentele labai labai grazi
QUOTE(ItaBita @ 2008 08 02, 15:24)
o jau lenteles grazumas
Ačiū už gražius žodžius...
Drauge taip pat liko labai sužavėta šia dovana...
Būtų daugiau laiko, būtų galima daugiau tokių grožybių išdeginti...
Jums taip pat daug gražių kūrybinių idėjų...
Gal pravers kam nors ornamentu pavyzdziai, pridedu nuoroda
http://www.nicoles-f...ensterecken.php
http://www.nicoles-f...ensterecken.php
Jurgeete,
ir aš noriu pagirti
ir aš noriu pagirti
Oi merginos žodžiu ir aš užsimaniau išbandyti deginimą (labai norisi auskariukus sau išsideginti o ir radau netikėtai tokius apvalius tamsesnio medžio ) (prietaisėlį turiu medienos taip pat....) taigi jau pasiruošiau deginti.. na, galvoju, išsitrauksiu adapterį ir viskas bus liuks, ir jūs įsivaiduojate .... o gi adapteris perdidelis
Štai maniškis prietaisiukas
ir tas nelemtas perdidelis adapteris (šiaip jį paėmiau nuo kito įrankio- tiksliau viso rinkinuko, galvojau turi tikti )
(šiandien lėksiu nusiaubsiu senukus )
Štai maniškis prietaisiukas
ir tas nelemtas perdidelis adapteris (šiaip jį paėmiau nuo kito įrankio- tiksliau viso rinkinuko, galvojau turi tikti )
(šiandien lėksiu nusiaubsiu senukus )
koks idomus aparciukas... butinai kai pasidarysi ka, ateik pasirodyti...
Aišku, justess22 kuriamų grožybių nenurungsiu , bet sau tokius dailučius labai noriu pasigaminti
QUOTE(irmulia @ 2008 08 11, 12:04)
Aišku, justess22 kuriamų grožybių nenurungsiu , bet sau tokius dailučius labai noriu pasigaminti
Tik nereikia čia kuklintis Manau, kad pasidarysi nerealiai gražius auskariukus Tarp kitko, aš kaip tik irgi radau tokius auskariukus - juos irgi planuoju sau pasigamint
irmulia o kur radote tokius auskariukus, jei ne paslaptis?
aha, isduokit paslapti... labai ir as noreciau...gal net keliom eilem...
Anokia čia paslaptis
Vakar maliausi po parduotves ir netyčia užsukau į BIG "NewYorker" ten be kitų pirkinių užmačiau šiuos medinius gražuolius aišku, jie atrodė truputį kitaip nei mano įdėtoje foto- tai, ko nereikėjo, tiesiog nuėmiau Deja buvo tik vieni likę kuriuos ir pasičiupau , o gal jie kur daugiau turi po stalu paslėpę
Vakar maliausi po parduotves ir netyčia užsukau į BIG "NewYorker" ten be kitų pirkinių užmačiau šiuos medinius gražuolius aišku, jie atrodė truputį kitaip nei mano įdėtoje foto- tai, ko nereikėjo, tiesiog nuėmiau Deja buvo tik vieni likę kuriuos ir pasičiupau , o gal jie kur daugiau turi po stalu paslėpę