Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

o jau lenteles grazumas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 08 01, 22:56)
Lantele laaabai meniškai atlikta good.gif  good.gif  good.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 08 02, 14:50)
Jurgeete lentele labai labai grazi  wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(ItaBita @ 2008 08 02, 15:24)
o jau lenteles grazumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū už gražius žodžius... rolleyes.gif
Drauge taip pat liko labai sužavėta šia dovana... smile.gif
Būtų daugiau laiko, būtų galima daugiau tokių grožybių išdeginti...
Jums taip pat daug gražių kūrybinių idėjų... 4u.gif
Atsakyti
Gal pravers kam nors ornamentu pavyzdziai, pridedu nuoroda
http://www.nicoles-f...ensterecken.php
Atsakyti
Jurgeete,
ir aš noriu pagirti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi merginos doh.gif žodžiu ir aš užsimaniau išbandyti deginimą (labai norisi auskariukus sau išsideginti wub.gif wub.gif o ir radau netikėtai tokius apvalius tamsesnio medžio ) (prietaisėlį turiu medienos taip pat....) taigi jau pasiruošiau deginti.. na, galvoju, išsitrauksiu adapterį ir viskas bus liuks, ir jūs įsivaiduojate .... o gi adapteris perdidelis verysad.gif verysad.gif

Štai maniškis prietaisiukas

user posted image

ir tas nelemtas perdidelis adapteris (šiaip jį paėmiau nuo kito įrankio- tiksliau viso rinkinuko, galvojau turi tikti doh.gif lotuliukas.gif )

user posted image

(šiandien lėksiu nusiaubsiu senukus lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugpjūčio 2008 - 10:27
koks idomus aparciukas... smile.gif butinai kai pasidarysi ka, ateik pasirodyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtinai pasirodysiu Gabii_ mirksiukas.gif

O čia tie mediniai auskariukai, kur minėjau bigsmile.gif kai juos pamačiau na galvojau psio jie - mano it tik mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir čiupau lotuliukas.gif dabar suku galvą ką čia išdeginus, vieną mintį turėjau- žiūrėsiu kaip čia gausis ją įgyvendinti g.gif bigsmile.gif aišku, be adapterio nekrust doh.gif

user posted image
Atsakyti
Aišku, justess22 kuriamų grožybių nenurungsiu 4u.gif , bet sau tokius dailučius labai noriu pasigaminti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugpjūčio 2008 - 11:05
QUOTE(irmulia @ 2008 08 11, 12:04)
Aišku, justess22 kuriamų grožybių nenurungsiu  4u.gif , bet sau tokius dailučius labai noriu pasigaminti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tik nereikia čia kuklintis mirksiukas.gif Manau, kad pasidarysi nerealiai gražius auskariukus wub.gif Tarp kitko, aš kaip tik irgi radau tokius auskariukus - juos irgi planuoju sau pasigamint blush2.gif
Atsakyti
irmulia o kur radote tokius auskariukus, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
aha, isduokit paslapti... ax.gif labai ir as noreciau...gal net keliom eilem... rolleyes.gif
Atsakyti
Anokia čia paslaptis biggrin.gif

Vakar maliausi po parduotves ir netyčia užsukau į BIG "NewYorker" ten be kitų pirkinių užmačiau šiuos medinius gražuolius thumbup.gif aišku, jie atrodė truputį kitaip nei mano įdėtoje foto- tai, ko nereikėjo, tiesiog nuėmiau biggrin.gif Deja buvo tik vieni likę doh.gif kuriuos ir pasičiupau bigsmile.gif , o gal jie kur daugiau turi po stalu paslėpę g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugpjūčio 2008 - 13:28