Pasirodo, iš tiesų yra ir štai tokie kaip šis degikliai skirti medžio deginimui
Papildyta:
Ir dar : pasirodo galima ne tik medį bet ir odos dirbinius išgraviruoti deginimo metodu
kaip kad šis darbas:
Šaltinis
arba štai šis
geras....cia rimtai ant odos su degintuvu daryta????reiks eit isbandyti....
nu isbandysiu ir ryt ateisiu papasakot kas gaunasi...
nu zinokit isbandziau ant odos:)...viskas labai gerai gaunasi...gal kiek sunkiau deginasi nei ant medzio....bet siaip nieko...tik smarve.... siaubiakas...bet jauciu reiks pasiauti:))))
Na, aš ir su tuo paprastesniu esu deginusi ant odos - efektas gražus, bet kvapas... na, aš tiek aukotis negaliu Nebent LABAI brangiai darbelius pardavinėčiau Nes namuose tai nelabai patartina...prasmirsta visi namai
QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 22, 21:59)
nu zinokit isbandziau ant odos:)...viskas labai gerai gaunasi...gal kiek sunkiau deginasi nei ant medzio....bet siaip nieko...tik smarve.... siaubiakas...bet jauciu reiks pasiauti:))))
Kaip smalsu kas gavosi Mestėlk kokią nuotraukytę, kąąąą
kad nera ka rodyti... ten siaip padeginau....paziurejau kaip gaunasi...imsiuos ka padaryti...tada parodysiu....
o siaip atrodo tai panasiai kaip ir ant medzio...siek tiek sunkaiu deginasi...o siaip tai man asmeniskai...dar graziau atrodo nei nuotraukose kur buvo...pats isdeginimas...taip idomiai labai...
o siaip atrodo tai panasiai kaip ir ant medzio...siek tiek sunkaiu deginasi...o siaip tai man asmeniskai...dar graziau atrodo nei nuotraukose kur buvo...pats isdeginimas...taip idomiai labai...
Aš turiu knygelę su odiniais viršeliais degintais.
Va šitos meistrės http://www.kreativlink.at/
Na jos darbai nuostabūs, nors ten net ir ne deginime esmė, o visumoje...
Va šitos meistrės http://www.kreativlink.at/
Na jos darbai nuostabūs, nors ten net ir ne deginime esmė, o visumoje...
nuostabus darbai... as viena ideja turiu su uzrasu knygele...nzn kada cia jos imsiuos...sakiau prie ezero pasiimsiu vaziuodama, tai gal pavyks padaryti...nes namie deginti ant odos tai savizudybe...
Papildyta:
cia truputi ne i tema...bet manau MAGIC tikrai zinos... kaip tarkim reikia aptraukti medziaga uzrasu knygele...kad visu krastu negraziu nesimatytu????? as noreciau aptraukt mediagele...kaip bulviu maisas...
Papildyta:
cia truputi ne i tema...bet manau MAGIC tikrai zinos... kaip tarkim reikia aptraukti medziaga uzrasu knygele...kad visu krastu negraziu nesimatytu????? as noreciau aptraukt mediagele...kaip bulviu maisas...
*MAGIC* - labai gražūs jos darbai. Panašu, kad tai iš verstos odos
QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 23, 20:18)
...kaip tarkim reikia aptraukti medziaga uzrasu knygele...kad visu krastu negraziu nesimatytu????? as noreciau aptraukt mediagele...kaip bulviu maisas...
Gal apie tai galima plačiau šioje temoje : Knygrišystė- rankų darbo knygutės Taip nesimaišys su nieko bendro neturinčia tema (deginimu) ir visą info būtų galima rasti tam, skirtoje temoje