Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

Pasirodo, iš tiesų yra ir štai tokie kaip šis degikliai skirti medžio deginimui bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
Ir dar : pasirodo galima ne tik medį bet ir odos dirbinius išgraviruoti deginimo metodu bigsmile.gif

kaip kad šis darbas:

user posted image

Šaltinis

arba štai šis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 liepos 2008 - 21:18
geras....cia rimtai ant odos su degintuvu daryta????reiks eit isbandyti....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 22, 21:17)
geras....cia rimtai ant odos su degintuvu daryta????reiks eit isbandyti....

Rašo kad toks įrankis (rodos labai panašus į tą iš Senukų PC) skirtas medžio tuo pačiu ir odos graviravimui, tad verta išbandyti bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 liepos 2008 - 21:25
nu isbandysiu ir ryt ateisiu papasakot kas gaunasi... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu zinokit isbandziau ant odos:)...viskas labai gerai gaunasi...gal kiek sunkiau deginasi nei ant medzio....bet siaip nieko...tik smarve.... doh.gif siaubiakas...bet jauciu reiks pasiauti:))))
Atsakyti
Na, aš ir su tuo paprastesniu esu deginusi ant odos - efektas gražus, bet kvapas... na, aš tiek aukotis negaliu lotuliukas.gif Nebent LABAI brangiai darbelius pardavinėčiau hihihi.gif Nes namuose tai nelabai patartina...prasmirsta visi namai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 22, 21:59)
nu zinokit isbandziau ant odos:)...viskas labai gerai gaunasi...gal kiek sunkiau deginasi nei ant medzio....bet siaip nieko...tik smarve.... doh.gif siaubiakas...bet jauciu reiks pasiauti:))))

Kaip smalsu kas gavosi bigsmile.gif Mestėlk kokią nuotraukytę, kąąąą mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kad nera ka rodyti... g.gif ten siaip padeginau....paziurejau kaip gaunasi...imsiuos ka padaryti...tada parodysiu....
o siaip atrodo tai panasiai kaip ir ant medzio...siek tiek sunkaiu deginasi...o siaip tai man asmeniskai...dar graziau atrodo nei nuotraukose kur buvo...pats isdeginimas...taip idomiai labai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu knygelę su odiniais viršeliais degintais.
Va šitos meistrės http://www.kreativlink.at/
Na jos darbai nuostabūs, nors ten net ir ne deginime esmė, o visumoje...
Atsakyti
nuostabus darbai... wub.gif as viena ideja turiu su uzrasu knygele...nzn kada cia jos imsiuos...sakiau prie ezero pasiimsiu vaziuodama, tai gal pavyks padaryti...nes namie deginti ant odos tai savizudybe... doh.gif
Papildyta:
cia truputi ne i tema...bet manau MAGIC tikrai zinos... mirksiukas.gif kaip tarkim reikia aptraukti medziaga uzrasu knygele...kad visu krastu negraziu nesimatytu????? g.gif as noreciau aptraukt mediagele...kaip bulviu maisas... g.gif
Atsakyti
*MAGIC* - labai gražūs jos darbai. Panašu, kad tai iš verstos odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 23, 20:18)
...kaip tarkim reikia aptraukti medziaga uzrasu knygele...kad visu krastu negraziu nesimatytu????? g.gif as noreciau aptraukt mediagele...kaip bulviu maisas... g.gif

Gal apie tai galima plačiau šioje temoje : Knygrišystė- rankų darbo knygutės Taip nesimaišys su nieko bendro neturinčia tema (deginimu) ir visą info būtų galima rasti tam, skirtoje temoje bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 liepos 2008 - 20:40