Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(justess22 @ 2008 05 26, 19:08)
na, kiekvienas skirtingai tuos kvapus "perneša"... jei medis natūralus, nelakuotas, tai man jokio diskomforto (aišku, langą patartina prasivert), bet jei nors truputis lako, tai ir aš sunkiai jau toleruoju tuos kvapus tada schmoll.gif Nebent lauke sėdėt ir degint...

arba vejeli uz nugaros pasistatyti ir kvapo kaip nebuta mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nusipirkau tokį geresnį daikčiuką, mokėjau 70 kelis yra ir keičiamos galvutės, pasitariau su konsultantu ir paėmiau lituoklį , bet galingesnis ir didžiausias privalumas atskirai parduodami antgaliai smile.gif o degina kaip žvėris thumbup.gif
Atsakyti
tai jei giriames tokiu grobiu tai laukiam ir nuotrauku...ir kur pirkta... ax.gif
ir nesupratau...tai lituoklis su antgaliais tokiais kaip to degintuvo??? g.gif
nugi greitai rodaisi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 08 birželio 2008 - 21:45
tuoj senių kataloge reikai rasti, nes fotikas nusmigęs smile.gif

http://www2.senukai....id=000050643027

va toks ir galiukai po 13 litų berods smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 birželio 2008 - 21:52
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 08, 23:44)
tai jei giriames tokiu grobiu tai laukiam ir nuotrauku...ir kur pirkta... ax.gif
ir nesupratau...tai lituoklis su antgaliais tokiais kaip to degintuvo??? g.gif
nugi greitai rodaisi... 4u.gif

aciu mirksiukas.gif man kaip tik lituoklio reikejo...tai bus kaip tik ir tam ir tam...
Atsakyti
ma patarė imti galingiausią ir nusipirkti mažą galiuką, nes tas galingiausias buvo su tokiu didesniu antgaliu , man patiko,kad jis prancūziškas, o ne kiniškas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 birželio 2008 - 21:57
O aš kažkada ieškojau.. Žiūrėjau žiūrėjau į šitus ir galvojau, akd čia tik lituoklis ir nė velnio netinka medžiui deginti doh.gif
Atsakyti
Galetu kas ir pasirodyti su kokiom naujom grozybem...voratinkliu jau pilna, niekas nesirodo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 27 birželio 2008 - 21:42
hihihi.gif grožybės nenaujos, bet čia dar nesirodžiau ax.gif

user posted image
Mediniai auskarai "Lapeliai"
Atsakyti
mmm...nugi kaip grazu...bet as siuos jau maciau...uzsuku i puslapiuka paziuret nuotraukyciu laiks nuo laiko, kai norisi ka grazaus paziuret...as jau net nesneku apie darbus...visi superiniai ir...truksta zodziu... biggrin.gif
Atsakyti
Labai idomi technika darbeliu bigsmile.gif ir visu darbeliai labai grazus,aisku Justes graziausi blush2.gif bet man toks klausimas iskilo- kaip jus tuos ornamentus ant medinio daikto vienodus isdeginat? Ar nusipiesiat kazkaip ar kokiu budu g.gif kai pati tokio dalyko niekad nedarius,tai sunku isivaizduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 06 30, 23:51)
Labai idomi technika darbeliu  bigsmile.gif  ir visu darbeliai labai grazus,aisku Justes graziausi  blush2.gif  bet man toks klausimas iskilo- kaip jus tuos ornamentus ant medinio daikto vienodus isdeginat? Ar nusipiesiat kazkaip ar kokiu budu  g.gif  kai pati tokio dalyko niekad nedarius,tai sunku isivaizduoti  ax.gif

Dėkui 4u.gif O ornamentus tai bent jau aš įvairiai persikeliu...kartais paišau su minkštu pieštuku tiesiai ant medinio daikto, jei ornamentas labai sudėtingas ir improvizacijos nepageidaujamos, tai tuomet galima persikelti su kalke ar trafaretų pagalba...čia jau fantazijos reikaliukas hihihi.gif
Atsakyti