Lachese, kaip pirmasis bandymas tai visai neblogai atrodo
Lachese...taip jis atsala iki tam tikros temperaturos ir vel ikaista...bent jau mano...is senuku pirkau...kai ilgai degini jis pradeda vis dazniau toks saltas darytis...tada palieku keliom minutem ir vel ilga laika labai gerai...arba tiesiog tokius atsikvepimus padarai...padeginus po gabaliuka ir viskas ok...
Aš irgi su klausimu
Jau metai beveik turiu tą deginimo aparatą, aišku retai aš su juo užsiimu bet galvutės tai jau visai nenori nieko deginti.. Ar jų būna atskirai pirkti gal žinot? O gal jūs turi būdą kaip jas prižiūrėti, nes aš vis pašveičiu kad geriau degintų bet pati galvutės forma tada po truputį dingsta
Jau metai beveik turiu tą deginimo aparatą, aišku retai aš su juo užsiimu bet galvutės tai jau visai nenori nieko deginti.. Ar jų būna atskirai pirkti gal žinot? O gal jūs turi būdą kaip jas prižiūrėti, nes aš vis pašveičiu kad geriau degintų bet pati galvutės forma tada po truputį dingsta
vat man tokie techniniai klausimai irgi labai domina, pastebėjau tas žuvytes deginant ,kad lakas apsivėlė apie galvutę, ir ją teko valyti, ir tas labai daug laiko gaišina atšalimas, atrodo degintum sau normaliai ,o čia daugiau pusę laiko pralauki ,kol įkais.
na as kai deginau ant dazu...tai kai apsivelia galvute...tiesiog sonu perbrauki per kokia lentele...ir nusiema ir toliau degini...o del atsalimo...nu pas mane taip neatsala...kad jau po kiekvieno tasko reikia laukti...va ant tokiu zuvu...gal pertraukeles kokius tris kartus rekia padaryti...vos po kokias 30 sekundziu...
matai,mano ne iš senukų... o su kokiais profės degina? neužeina pasidalinti,kol kas tad lauksiu atsakymo.
Šie aparačiukai yra visi vienodi, (ar iš senukų būtų pirkta ar ne)
Profe, jei galima, nepasivadinsiu, bet atsakyt tai galiu Aš turiu degintuvą iš Senukų (ten tik viena rūšis jų yra, o po ranka dabar neturiu, tai pavadinimo nepasakysiu). Man tai tikrai nepasitaikė, kad taip svyruotų temperatūros Pakankamai vienodai degina -aišku, kai palieki minutei padėtą, tai paskiau jis daug karštesnis būna. Daug prasčiau degina, kai būna apsivėlęs antgalis laku ar dažais. Antgalį valau smulkiu švitriniu popierium - po 1,5 metų laiko jau mąstau, kad reiktų iš kažkur gauti naujus antgalius, nes jie tikrai deformuojasi, nes metalas labai minkštas ir su švitriniu greit nusibraižo. Tačiau dar neradau, kur pirkti vien tik antgalius...jei kas rasit, tai pasidalinkit info. Nes kitu atveju teks pirkti naują degintuvą
QUOTE(justess22 @ 2008 05 26, 10:41)
Profe, jei galima, nepasivadinsiu, bet atsakyt tai galiu Aš turiu degintuvą iš Senukų (ten tik viena rūšis jų yra, o po ranka dabar neturiu, tai pavadinimo nepasakysiu). Man tai tikrai nepasitaikė, kad taip svyruotų temperatūros Pakankamai vienodai degina -aišku, kai palieki minutei padėtą, tai paskiau jis daug karštesnis būna. Daug prasčiau degina, kai būna apsivėlęs antgalis laku ar dažais. Antgalį valau smulkiu švitriniu popierium - po 1,5 metų laiko jau mąstau, kad reiktų iš kažkur gauti naujus antgalius, nes jie tikrai deformuojasi, nes metalas labai minkštas ir su švitriniu greit nusibraižo. Tačiau dar neradau, kur pirkti vien tik antgalius...jei kas rasit, tai pasidalinkit info. Nes kitu atveju teks pirkti naują degintuvą
as ir karts nuo karto tik pazaidziu su tuo deginimu bet labai teisingai visos apraset savo pastebejimus
su ta galvute kuri daugiausia naudojama ir yra tokia dweformavusi nuzulinta ir ne tokia smala kaip kad pradzioj kai nauja buvo
tai man ir parscia udegina
or tarkim ziuriu kad nuo medzio priklauso
jei pats medis minkstas tada ir dribti lengva a jei koks kietenis tai ir sunkiau buna...
atskirai galvuciu pirksti irgi nemaciau deja ...
o kaip jūs pernešate tądegėsių kvapą ,man tai kai ilgiau padirbi tai net pasidaro bloga nuo po kvapo
ačiū labai dėl vienodumo, nežinau eisiu į senius ir žiūrėsiu,ar vienodi ,ar ne
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 05 26, 18:56)
o kaip jūs pernešate tądegėsių kvapą ,man tai kai ilgiau padirbi tai net pasidaro bloga nuo po kvapo
na, kiekvienas skirtingai tuos kvapus "perneša"... jei medis natūralus, nelakuotas, tai man jokio diskomforto (aišku, langą patartina prasivert), bet jei nors truputis lako, tai ir aš sunkiai jau toleruoju tuos kvapus tada Nebent lauke sėdėt ir degint...