Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

aš irgi padeginu retsykiais. Bet jau visi darbelaii išdalinti. Kaip visada batsiuvys be batų, taip ir namie nieko neturiu deginto. Siandien bandžiau persikelti piešinį ant kamštinio padėkliuko doh.gif oi privargau. Su kalke be šansų. Tai nors kiek padėjo tai, kad kitą piešinio pusę minkštu pieštuku nuspalvinau ir tai pasitarnavo vietoj kalkės. Bet reikėjo visą plotą būtinai užtūšuoti perkeliant ir pakankamai spausti. Nu niekaip nesugalvoju paprastesnio būdo piešinį persikelti, ypač jei reikia, kad ant atskirų padėkliukų būtų identiški paveiksliukai. unsure.gif
Atsakyti
tu cia apie tuos paprastus kamstinius padekliukus , kur jysk kalnais guli??? rolleyes.gif noraliai jie deginasi..???as kazkaip pagalvojau, kad jie tokie minksti...tai nieko nesigaus...gal koki jau isdeginta imestum...ivertintumem.. biggrin.gif
Atsakyti
Ant kamštinių padėkliukų deginti galima, bet smulkaus piešinio nesigaus padaryti - per minkštas pagrindas. Ir dar nuo padėkliukų labai priklauso - aš visuomet perku brangius, tai ant jų gražiai išsidegina, o ant tų pigių už kelis litus daug sunkiau deginti ir kvapas labai baisinis (matyt iš kokių atliekų jie padaryti g.gif ) O piešinius ant tokių paviršių darau tik ranka - visi kiti būdai nelabai efektyvūs schmoll.gif
Čia pavyzdėlis, kaip atrodo išdeginti padėkliukai:
user posted image
Atsakyti
justess22 is anksto prisipazinsiu, voksiu ideja daryti ant kamstiniu padekliuku rolleyes.gif , drauge uzmate tavo darbelius ir praso padaryti jai, aisku is manes tokia degintoja, tei bandysiu kada ir ziuresiu kas gausis rolleyes.gif
darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 31, 10:37)
justess22 is anksto prisipazinsiu, voksiu ideja daryti ant kamstiniu padekliuku rolleyes.gif , drauge uzmate tavo darbelius ir praso padaryti jai, aisku is manes tokia degintoja, tei bandysiu kada ir ziuresiu kas gausis  rolleyes.gif
darbelis  thumbup.gif

ačiukas 4u.gif daryk, gi negaila man - juk vistiek piešiniai skirsis mirksiukas.gif . Tik pirk brangesnius padėkliukus - daug lengviau bus dirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 31, 11:42)
ačiukas 4u.gif daryk, gi negaila man - juk vistiek piešiniai skirsis mirksiukas.gif . Tik pirk brangesnius padėkliukus - daug lengviau bus dirbti mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif nu kad piesiniai skirsis tai cia tai aisku, bet laumzirgiai ir drugeliai man tai thumbup.gif o del padekliuku tai nezinau net, drauge atnese is senuku nupirkusi, nezinau gal ir geri g.gif gal nenusizudysiu besilinksmindama su tais jos padekliukais doh.gif
Atsakyti
Kokia idomi technika bigsmile.gif , labai grazu, originalu. Justes darbeliai tai patys patys bigsmile.gif
Turiu ir as toki aparaciuka is senu senu laiku, bandziau, bet siaubingai reikia daug kantrybes doh.gif ir rankos "atmusimo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 31, 12:42)

o kur jei ne paslaptis buna tu brangesniu???nes as tik tuos pigius visur matau... g.gif
Atsakyti
Ir aš jungiuosi prie padėkliukų deginimo. Ir rodausi pirmoji smile.gif
http://public.fotki....io-dar/nr7.html
Dedu nuorodą, nes baisiai didelė fotkė gaunasi. Kitą kart išsiaiškinsiu kaip ją sumažint blush2.gif
Padėkliukai iš senukų, nu bet kvapelis, tai smarkiai slopina įkvėpimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xvikutex: 06 balandžio 2008 - 22:05
na man tai patiko...tik va nuotrauku dydis...nelabai... 4u.gif gal tu jas sumazink??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xvikutex @ 2008 04 06, 22:02)
Ir aš jungiuosi prie padėkliukų deginimo. Ir rodausi pirmoji  smile.gif
http://public.fotki....io-dar/nr7.html
Dedu nuorodą, nes baisiai didelė fotkė gaunasi. Kitą kart išsiaiškinsiu kaip ją sumažint  blush2.gif
Padėkliukai iš senukų, nu bet kvapelis, tai smarkiai slopina įkvėpimą

padėkliukus mačiau gyvai thumbup.gif Nuotraukose viso grožio ir kruopštumo nesimato, bet iš tikro tai labai puikus darbelis wub.gif
Atsakyti
xvikutex, labai dailu clap_1.gif
taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti