aš irgi padeginu retsykiais. Bet jau visi darbelaii išdalinti. Kaip visada batsiuvys be batų, taip ir namie nieko neturiu deginto. Siandien bandžiau persikelti piešinį ant kamštinio padėkliuko oi privargau. Su kalke be šansų. Tai nors kiek padėjo tai, kad kitą piešinio pusę minkštu pieštuku nuspalvinau ir tai pasitarnavo vietoj kalkės. Bet reikėjo visą plotą būtinai užtūšuoti perkeliant ir pakankamai spausti. Nu niekaip nesugalvoju paprastesnio būdo piešinį persikelti, ypač jei reikia, kad ant atskirų padėkliukų būtų identiški paveiksliukai.
tu cia apie tuos paprastus kamstinius padekliukus , kur jysk kalnais guli??? noraliai jie deginasi..???as kazkaip pagalvojau, kad jie tokie minksti...tai nieko nesigaus...gal koki jau isdeginta imestum...ivertintumem..
Ant kamštinių padėkliukų deginti galima, bet smulkaus piešinio nesigaus padaryti - per minkštas pagrindas. Ir dar nuo padėkliukų labai priklauso - aš visuomet perku brangius, tai ant jų gražiai išsidegina, o ant tų pigių už kelis litus daug sunkiau deginti ir kvapas labai baisinis (matyt iš kokių atliekų jie padaryti ) O piešinius ant tokių paviršių darau tik ranka - visi kiti būdai nelabai efektyvūs
Čia pavyzdėlis, kaip atrodo išdeginti padėkliukai:
Čia pavyzdėlis, kaip atrodo išdeginti padėkliukai:
justess22 is anksto prisipazinsiu, voksiu ideja daryti ant kamstiniu padekliuku , drauge uzmate tavo darbelius ir praso padaryti jai, aisku is manes tokia degintoja, tei bandysiu kada ir ziuresiu kas gausis
darbelis
darbelis
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 31, 10:37)
justess22 is anksto prisipazinsiu, voksiu ideja daryti ant kamstiniu padekliuku , drauge uzmate tavo darbelius ir praso padaryti jai, aisku is manes tokia degintoja, tei bandysiu kada ir ziuresiu kas gausis
darbelis
darbelis
ačiukas daryk, gi negaila man - juk vistiek piešiniai skirsis . Tik pirk brangesnius padėkliukus - daug lengviau bus dirbti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 31, 11:42)
ačiukas daryk, gi negaila man - juk vistiek piešiniai skirsis . Tik pirk brangesnius padėkliukus - daug lengviau bus dirbti
aciukas nu kad piesiniai skirsis tai cia tai aisku, bet laumzirgiai ir drugeliai man tai o del padekliuku tai nezinau net, drauge atnese is senuku nupirkusi, nezinau gal ir geri gal nenusizudysiu besilinksmindama su tais jos padekliukais
Kokia idomi technika , labai grazu, originalu. Justes darbeliai tai patys patys
Turiu ir as toki aparaciuka is senu senu laiku, bandziau, bet siaubingai reikia daug kantrybes ir rankos "atmusimo"
Turiu ir as toki aparaciuka is senu senu laiku, bandziau, bet siaubingai reikia daug kantrybes ir rankos "atmusimo"
QUOTE(justess22 @ 2008 03 31, 12:42)
o kur jei ne paslaptis buna tu brangesniu???nes as tik tuos pigius visur matau...
Ir aš jungiuosi prie padėkliukų deginimo. Ir rodausi pirmoji
http://public.fotki....io-dar/nr7.html
Dedu nuorodą, nes baisiai didelė fotkė gaunasi. Kitą kart išsiaiškinsiu kaip ją sumažint
Padėkliukai iš senukų, nu bet kvapelis, tai smarkiai slopina įkvėpimą
Dedu nuorodą, nes baisiai didelė fotkė gaunasi. Kitą kart išsiaiškinsiu kaip ją sumažint
na man tai patiko...tik va nuotrauku dydis...nelabai... gal tu jas sumazink???
QUOTE(xvikutex @ 2008 04 06, 22:02)
Ir aš jungiuosi prie padėkliukų deginimo. Ir rodausi pirmoji
padėkliukus mačiau gyvai Nuotraukose viso grožio ir kruopštumo nesimato, bet iš tikro tai labai puikus darbelis
xvikutex, labai dailu
taip ir toliau
taip ir toliau