Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(irmulia @ 2007 12 11, 17:06)
Teko gal porą kartų matyti senukuose šių medžiui skirtų degiklių, dabar deja jie dingę... verysad.gif

Netikiu kad dingę.. smile.gif Aš kaip pirkau tai niekur igi neradom, pasirodo yrankių ar kokiam ten skyriuj reikia konsultanto klausti, jis "iš po stalo" ištraukia smile.gif

Va kaip atrodo jei kam ydomu:

user posted image

ir keli mano darbeliai, aišku taip pat Justess ykvėpti wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 11, 15:59)
Senukuose tikrai yra tokių "lituoklių" (geras vardas  lotuliukas.gif ). 86 litus kainuoja.

QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 16:11)
Netikiu kad dingę.. smile.gif Aš kaip pirkau tai niekur igi neradom, pasirodo yrankių ar kokiam ten skyriuj reikia konsultanto klausti, jis "iš po stalo" ištraukia smile.gif

su ta lekštute gal ir 86kainuoja, aš pirkau tik tokį pat aparata su šešiais antgaliais tai iki 50 mokėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 12 11, 18:06)
Teko gal porą kartų matyti senukuose šių medžiui skirtų degiklių, dabar deja jie dingę... verysad.gif

nedingę mirksiukas.gif Prieš savaitę ar pusantros dar buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 11, 17:26)
su ta lekštute gal ir 86kainuoja, aš pirkau tik tokį pat aparata su šešiais antgaliais tai iki 50 mokėjau  ax.gif

Nėra ten jokios lėkštės biggrin.gif Čia tik pavyzdžiai ant dėžutės kas per daigtas biggrin.gif Atsimenu kai aš pirkau tai irgi buvo pigesnis ir šis brangesnis, toj dėžėj yra aparačiukas tas deginimo,antgaliai, stovelis degintojui, 2 medžio lapai ir popierius švitrinis ir fsio. smile.gif O tas pigesnis tai kiek atsimenu buvo be dėžės antgali visų ir ligtais ilgesnis buvo, ta prasme iš toliau laikyti reikia ir deginti. va 4u.gif
Atsakyti
Aš tai vyrą siunčiau, kad su mažium blaškytis nereikėtų, bet sakė, kad šitas modelis vienintelis buvo. BE LĖKŠTUTĖS lotuliukas.gif . Su lėkštute bala žino, kiek kainavęs būtų doh.gif
Atsakyti
O sakykit merginos kaip jus darote? Nusipiesiat pirmiausia piesinuka, o paskui isdeginat? Kaip tik praejusi savaitgali vaiksciojau su vyru po parduotuves ir jam uzkliuvo uz akiu tas lituoklis. Prasitare, kad noretu padaryti kokius darbelius. Bet as tada ji atkalbejau pirkti. O dabar pamacius jusu padarytas grozybes pagalvojau, kad gal ir smagu butu gauti isdeginta koki darbeli is vyro. Bet idomu pirmiausia paciai suzinoti, kaip vyksta sis procesas. Vyras tikriausiai zino, bet nenoriu jo klausti ir issiduoti, kad domiuosiu lituokliu. Bus jam kaledine dovana. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 17:44)
Nėra ten jokios lėkštės biggrin.gif Čia tik pavyzdžiai ant dėžutės kas per daigtas biggrin.gif Atsimenu kai aš pirkau tai irgi buvo pigesnis ir šis brangesnis, toj dėžėj yra aparačiukas tas deginimo,antgaliai, stovelis degintojui, 2 medžio lapai ir popierius švitrinis ir fsio. smile.gif O tas pigesnis tai kiek atsimenu buvo be dėžės antgali visų ir ligtais ilgesnis buvo, ta prasme iš toliau laikyti reikia ir deginti. va 4u.gif

Pirkau Seniuose pries pora menesiu mokejau 42 lt toks pat aparatas,su tiek pat antgaliu ir stoveliu,tik be tu fanieros lapu.Tai pasirodo uz 2 fanieros lapus dar ima tiek pat kkiek uz aparata,cia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, kaip kas. Aš neišpiešiu dažniausiai - iš karto deginu. nebent reiktų ką nors sudėtingo gaminti, bet dar neteko. Ai, tiesa - užrašus tai užsirašau pieštuku - kad tikrai žodis norimoj vietoj tilptų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 12 11, 19:17)
Pirkau Seniuose pries pora menesiu mokejau 42 lt toks pat aparatas,su tiek pat antgaliu ir stoveliu,tik be tu fanieros lapu.Tai pasirodo uz 2 fanieros lapus dar ima tiek pat kkiek uz aparata,cia tai geras lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif schmoll.gif kaip taip galima... verysad.gif
Atsakyti
As norejau paklausti ,ar labai yra koks kvapas ,nes mano vyras paniskai bijo viso kvapu ,isvarys mane is namu doh.gif ar jus deginat namie?
Atsakyti
Kvapas yra verysad.gif . Jei daiktelis prieš tai lakuotas buvo, kvapas tiesiog bjaurus doh.gif . Jautresniems žmonėms gali net ir bloga pasidaryti (iš patirties blush2.gif ). O gal kuri nors žinot, kaip galima jo išvengti? Taip norėtųsi ir ant lakuotų padeginti... rolleyes.gif
Atsakyti
O man tas deginimo kvapas visai patinka wub.gif
Manasis degiklis tai gal 30 lt kainavo,nors,kaip jau rašiau ne LT pirkom,ir antgalių nemažai turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slatkiuke @ 2007 12 11, 18:12)
O sakykit merginos kaip jus darote? Nusipiesiat pirmiausia piesinuka, o paskui isdeginat? Kaip tik praejusi savaitgali vaiksciojau su vyru po parduotuves ir jam uzkliuvo uz akiu tas lituoklis. Prasitare, kad noretu padaryti kokius darbelius. Bet as tada ji atkalbejau pirkti. O dabar pamacius jusu padarytas grozybes pagalvojau, kad gal ir smagu butu gauti isdeginta koki darbeli is vyro. Bet idomu pirmiausia paciai suzinoti, kaip vyksta sis procesas. Vyras tikriausiai zino, bet nenoriu jo klausti ir issiduoti, kad domiuosiu lituokliu. Bus jam kaledine dovana.  thumbup.gif

Aš tai visada nusipiešiu su pieštuku, tiksliau kažkaip gaunasi smile.gif Bet ne visą piešinį nes bedeginant nusitrina su ranka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 12 11, 18:17)

Na gal atpigo, aš berods vasaros gale pirkau.. smile.gif Aš kaip pirkau buvo tik dviejų rūši, matyt dabar daugiau yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 11, 21:05)
Kvapas yra  verysad.gif . Jei daiktelis prieš tai lakuotas buvo, kvapas tiesiog bjaurus  doh.gif . Jautresniems žmonėms gali net ir bloga pasidaryti (iš patirties  blush2.gif ). O  gal kuri nors žinot, kaip galima jo išvengti? Taip norėtųsi ir ant lakuotų padeginti...  rolleyes.gif

Man tai patinka kvapas smile.gif Nelakuoto medžio aišku labiau smile.gif Visada prasidarau šiektiek langą ir užsidegu smilkalą tai pramuša man biggrin.gif Maniškis keturračio plastmases lydė su šituo aparačiuoku va tada tai kvapas buvo doh.gif O kvapo tai nemanau kad ymano išvengti smile.gif
Atsakyti