Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

QUOTE(xvikutex @ 2008 03 15, 21:52)
O ką manot apie tokį variantą?

šaunuolė mirksiukas.gif sakyčiau, kad labai didelis šuolis pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
sakykit o kaip jus perkeliat paveikslelius ant medinio pavirsiaus.pvz kur zmogaus veidas buna ar kotas koks paveiksleslis.negi viska is rankos nusipiesiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 03 16, 16:36)
negi viska is rankos nusipiesiat? g.gif

kas fantaziją pasitelkia, kas trafaretus, kas kalkę smile.gif
Atsakyti
As tai stengiuosi nekopijuoti, bet kol ranka dar neįgudusi, tai tenka blush2.gif Pavyzdžiui savo vyrą ant mentelės deginau taip: nuo kompe esančios foto nukopijavau ant įmautės (užsidėjusi ją ant dekstopo apipiešiau su markeriu skirtu rašyti ant cd), tada įmautę ant mentelės ir su adata pasižymėjau kur turi buti akys, nosis, lūpos ir žiūrėdama į foto deginau. Taip kad nieko čia įpatingo. Bet juk svarbiausia, kad galutinis rezultatas džiugintų ax.gif rolleyes.gif Ar ne?
Atsakyti
niu ir as pabandziau padeginti ir pagaliau nufotkinau, niu labai gal neispeiksit, ne meno sedevrai, bet patiko zaisti bigsmile.gif cia pirmasis padeginimas smile.gif
user posted image
Padegintas sepetukas plaukams ir ne tik...
o cia antrasis smile.gif
user posted image
Lentele maziuko su zverium ir ne tik..
Atsakyti
Aurelija_ma, as visiskai deginime nenusimanau ir nei karto nebandzius, taciau man kaip paprastai vepsotojai drugeliai isdeginti LIUKS atrodo 4u.gif ir kazkaip ne tik taskiukais deginti bet ir bruksniukais? g.gif
motyvas puikiai parinktas daiktui - pats ant kazko moterisko ir romantisko prasosi, butent plauku sepecio ar kokios dezutes smulkmenelems rolleyes.gif
lentute ne toki ispudi padare ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medula: 16 kovo 2008 - 20:43
aciuka 4u.gif man tai patiko vien tas procesas, o lentutej dar kazko truksta, nors cia jos blogoji puse, mat kitoj puset vaiko figureles susidedamos, tai cia jo lentute, bandziau kazka vaikisko isspausti niu kas gavosi tas rolleyes.gif
o sepety irgi vienas drugelis ne i ta puse, niu bet jau tiek to tik isdeginus kai paziurejau normaliau daejo doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xvikutex @ 2008 03 15, 21:52)
O ką manot apie tokį variantą?
user posted image
Ar panašu į:
http://public.fotki....x/foto-2/1.html
(foto nedejau, nes labai didele. dar tik aiskinsiuosi kaip sumažint)

Padarytas labai gražiai, bet tik ne ant menteles tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 03 16, 23:20)
Padarytas labai gražiai,  bet tik ne ant menteles tiktų smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai aš čia tik paeksperimentavau. Prašiau, kad vyras mentelių parvežtų. Tai parvežė. Iš senukų. Ir tokių nevykusių, ir dar brangesnių. Negalių gi grožio kurt ant tokios nevykusios medžiagos rolleyes.gif . Tai ant jų paeksperimentavau su jo veideliu blush2.gif
bet jam labai patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
kaip grazu...ir pati taip noreciau moketi

Deginti darbeliai
Atsakyti
QUOTE(pinky @ 2008 03 22, 15:06)
kaip grazu...ir pati taip noreciau moketi

Deginti darbeliai

Nežinau, ar čia toks lietuviškas bruožas, ar tiesiog tu nieko blogo nematai taip kopijuodama kitų darbus ir idėjas? Jau tylėjau tikrai ilgai (čia ne tik tavo darbus turiu galvoje), bet atsibodo man, kai žmonės šaltais nervais pasivogia idėjas ir pristato jas kaip savo...

Palyginimui:

pinky pakaba.

Mano pakaba:
user posted image

pinky įpakavimas

Mano įpakavimas:
user posted image

Aišku, sakysit, kad spalvos skiriasi...bet gal kartais ir sąžiningos pabūkit... tie deginti raityti raštai mano pačios sugalvoti, o pakabų įpakavimui bent jau formą kokią įdomesnę galima būtų sugalvot... jau tkrai kartais pikta, kad čia kopijavimas yra toks natūralus ir toleruotinas dalykas bash.gif
Atsakyti