Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

Sveikos 4u.gif Gražių darbukų parodėt mirksiukas.gif Visų nekomentuosiu, nes tiek daug peržiūrėjusi jau bijau ką primaišyt lotuliukas.gif Tik apie paskutinį rėmelį pasakysiu, kad raštas fainas, bet reikėtų truputį pagalvoti apie kompoziciją...man asmeniškai rėmelyje per daug dominuoja tie rutuliukai ir jie iškraipo pačio rėmelio formas...na, bet čia tik toks mažytis pastebėjimas mirksiukas.gif

O aš pasirodysiu su savo angeliukais (formelės iš una-art):
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Atsakyti
Labai jaukūs ,tokie lietuviški ,pačia geriausia prasme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 03 12, 17:02)
Tai ir rodausi jusu teismui savo pirmaji blyna ax.gif

Pirmas blynas manau vykes thumbup.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 03 13, 10:27)
O aš pasirodysiu su savo angeliukais

Justess22 bigsmile.gif na, tu kaip visada maloniai stebini aki bigsmile.gif Lenkiu galva pries tavo rankeliu kruopstuma wub.gif jos vis padeda naujam groziui isvysti si pasauli wub.gif Tikra saunuole esi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_: 13 kovo 2008 - 10:57
Vasara gimusi,tikrai gražus rėmas thumbup.gif thumbup.gif

Justess22 ,kaip visada thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 13, 10:47)
Labai jaukūs ,tokie lietuviški ,pačia geriausia prasme wub.gif

Dėkui 4u.gif Smagu išgirsti tokią nuomonę...būtent tokius angeliukus ir norėjau padaryti... mirksiukas.gif

QUOTE(Ragana_ @ 2008 03 13, 10:57)
Justess22 bigsmile.gif  na, tu kaip visada maloniai stebini aki  bigsmile.gif Lenkiu galva pries tavo rankeliu kruopstuma  wub.gif jos vis padeda naujam groziui isvysti si pasauli  wub.gif  Tikra saunuole esi  thumbup.gif  4u.gif

Ačiukas 4u.gif Ir man pačiai patiko juos daryti...smagus užsiėmimas kurti mažus žmogučius thumbup.gif

QUOTE(blansyte @ 2008 03 13, 11:01)
Justess22 ,kaip visada thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 12, 22:50)
aga yra pirkti senukuose bet tuose didesniuose, ir taip uzkavota kad nezinosi kuriam gale ieskoti  doh.gif  as maciau yra vienas 42 su centais ir kitas toks pats 89 su centais, ir tik tame kur 89 tai dar plius lentuciu ideta, kad jau tipo turetum kur deginti  doh.gif  tei vienu zodziu 40 lituku uz pora medienos gabaliuku  g.gif o antgaliai niekuo nesiskiria nei vienam nei kitam  mirksiukas.gif

Šventa teisybė, niekuo jie daugiau nesiskiria schmoll.gif . Aš, naivuolė, vyrą nupirkti pasiunčiau, tai jis, GERASIS, pasirūpino ir tuo, kad iš karto turėčiau ant ko deginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nu žo, geriau jau du aparatus būtų pirkęs rolleyes.gif . Jei kas pirksit, BŪTINAI paklauskit ir tų pigesnių.
Toms, kurioms laabai nepakeliui didieji senukai, siūlau pasinaudoti internetinės prekybos paslaugomis : http://www.senasnauj...product&id=2343
Tikiuosi, niekas nesupras to kaip tiesioginės reklamos - tiesiog pati iš šio tinklapio kartais šį tą perku, tai ir kitoms galiu pasiūlyti 4u.gif
Papildyta:
justess22, Tavo Anabelė - NUOSTABI wub.gif . Visi kito angeliukai irgi, bet ANABELĖ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ....
Atsakyti
Visoms dekui uz pagyrimus ir pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 03 13, 12:25)
Visoms dekui uz pagyrimus ir pastabas 4u.gif

Ir as dar pagirsiu 4u.gif 4u.gif Superinis remelis. Saunuole darbstuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 03 13, 18:38)
Ir as dar pagirsiu 4u.gif  4u.gif Superinis remelis. Saunuole darbstuole thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos degintojos smile.gif
Ar priimsit į savo būrį? Pamačiau jūsų darbelius, o ypač Justess22 ir apsirgau šita liga. Ir dar vyrą užkrėčiau. Dar tik pirmi blynai. Laukiu kritikos ir patarimų.
http://public.fotki....oti-medzio-dar/

Atsakyti
xvikutex niu visai nieko pirmieji tavieji thumbup.gif
justess22 niu fainuoliski thumbup.gif
siaubas ir as sumaniau pabandyti, padeginau biski bet nera kaip jums pasirodyti, fotiko batareikos nusedusios doh.gif niu nieko kita diena imesiu, galesit pasijuokti lotuliukas.gif
Atsakyti
O ką manot apie tokį variantą?
user posted image

Ar panašu į:
http://public.fotki....x/foto-2/1.html

(foto nedejau, nes labai didele. dar tik aiskinsiuosi kaip sumažint)
Atsakyti