Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

justess22, o kur perkat tas "arbatines" dezutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 17, 20:06)

Rėmas su vijokliais

TObula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 spalio 2008 - 14:55
kokie grazus darbukai
wub.gif
na stai

cia pusiau dekupazas pusiau deginimas

gerimukui deti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 kovo 2008 - 13:08
Laaabai grazu thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif Dievinu si bambuku motyva doh.gif Gerai sukompanuota -matosi profai dirba biggrin.gif
Atsakyti
va turiu ir as pora darbeliu pairodyti...
http://picasaweb.goo...538460751197922
http://picasaweb.goo...538847298254594
aisku pasinaudojau truputeli kaikurios piesinukais..bet man jie labai patiko blush2.gif
Atsakyti
mama gulbe thumbup.gif thumbup.gif
Gabii_ niu zinok tu cia jau thumbup.gif thumbup.gif , ir man tas piesinukas mirksiukas.gif grazutis jis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 22, 01:41)
mama gulbe  thumbup.gif  thumbup.gif
Gabii_ niu zinok tu cia jau  thumbup.gif  thumbup.gif , ir man tas piesinukas  mirksiukas.gif  grazutis jis bigsmile.gif

didelis dekui...smagu isgirsti grazius zodzius mirksiukas.gif

tiesa turiu klausimeli...matau esat kaip parasa isikelusios svo nuorodas i galerijas....kaip tai padaryti???? g.gif
Papildyta:
visai ziopla.... blush2.gif jau supratau kaip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 22, 00:48)
didelis dekui...smagu isgirsti grazius zodzius mirksiukas.gif

tiesa turiu klausimeli...matau esat kaip parasa isikelusios svo nuorodas i galerijas....kaip tai padaryti???? g.gif

tai cia i savo valdyma atsidarius gali isideti kaip parasiuka (spaudi mano nustatymai-kairej pusej yra asmeninis profilis - ten yra toks Redaguoti parasa tai ten paspaudus ir gali isimesti nuoroda i savo tinklapi) niu jei kas parasyk i az paaiskinsiu, nes cia muset biski ir ne i tema sorry uz off toppic blush2.gif
Papildyta:
niu va kokia tiu greita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 21, 23:56)
Papildyta:
visai ziopla.... blush2.gif jau supratau kaip... biggrin.gif

nueik i "Mano nustatymai" ir kairiame stulpelyje "Redaguoti parašą". Ten gali įsidėti nuorodą ir rašant žinutę pažymėk varnele, kad nori įdėti parašą 4u.gif Tik svarbu, jog tavo galerijoj nebūtų darbelių kainų (jei pardavinėji ar pardavinėsi). Už tai gausi įspėjimą arba neleis rašyti forume keletą dienų ax.gif
Atsakyti
aciu labai....kaip gerai kai yra norinciu patarti.... smile.gif
Atsakyti
Kaip cia tylu unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Pasirodau tada as su savo blynais blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Jei nerodo nuotrauku, tai jas galit pamatyti cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 kovo 2008 - 13:07
nu ta trecioji ...tai...super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , na o tai pirmajai, tai truksta kazko...isdeginta tai labai graziai, bet dar noretusi tolyn kazkas nueitu...ne tik tos dvi gelytes..... g.gif
Atsakyti