Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

Koxamte, tikrai viskas tavo darbelyje gerai mirksiukas.gif Nenorėk idealiai iš pirmo karto padaryt ax.gif Man irgi kartais nepavyksta tiesiai ir lygiai išdegint blush2.gif O čia jau tokia sritis, kur padarei klaidelę ir nebeištrinsi jos doh.gif

Na, o aš pasirodysiu su nauju rėmeliu:
user posted image
Rėmelis su vijokliais (10x15cm)

MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Atsakyti
Na tu Justess22 kaip visad visur gabi mirksiukas.gif Saunuole thumbup.gif : Na o tu dabar tokiu rastus su piestuku ispiesi ant medzio pagal trafaretus kokius ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 01 26, 19:14)
Na tu Justess22 kaip visad visur gabi  mirksiukas.gif  Saunuole  thumbup.gif : Na o tu dabar tokiu rastus su piestuku ispiesi ant medzio pagal trafaretus kokius ar nea  g.gif

dėkui 4u.gif na, tikrai ne visose srityse gabi esu lotuliukas.gif vat su mezgimais visokiais tai jau man sudėtinga blush2.gif doh.gif
O raštus tai įvairiai paišau...šiuo atveju ant rėmelio persikėliau su kalke ir dar trūkstamas spragas ranka nusipaišiau su paprastu pieštuku. Bet kalkė ne ant visų paviršių limpa, tai dažnai tenka rankytę palavinti mirksiukas.gif O patį piešinį tai nusipiešiu dažnai ranka ant popieriaus, tada skanuoju piešinį, pakoreguoju su kompiuterinėm programom, susidėlioju norimą ornamentą ir tada atsispausdinu...oi, ilgas čia tas procesas, bet daug kam atrodo, kad čia 5min reikalas doh.gif
Atsakyti
Kur tau, tikrai ne 5 min irnesakyk.gif Tai gi cia uzsiknisimas biggrin.gif Na man su mezgimu ir nelabai blush2.gif Bet nerima jamu kas lengviau lotuliukas.gif Dabar bandau savo silpnybe atrast, tai vis bandau visokias ivairianybes hihihi.gif Bet dekupazas ir nerimas kazkaip labiausiai "lipo" ax.gif
Atsakyti
Išpeiksit, įtariu, bet pabandyt verta. Labai laukiu kritikos, tik prisiminkit, kad čia mano pirmas blynas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kad ir kaip noretusi pakritikuot, bet neturiu prie ko prisikabinti mirksiukas.gif man atrodo liuksiskai thumbup.gif saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Aišku, labai norėtųsi išgirsti ir Justess nuomonę, nes ji profesionalė, mano akimis žiūrint, šioj srity smile.gif
Atsakyti
4u.gif tai mano nuomonės laukiat :hihih: nugi ir aš nieko blogo negaliu pasakyt 4u.gif kaip pirmam kartui, tai puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jeigu Tau įtikau, tai tada patobulėt ir pasipraktikuot reik ir šioj stity. Būsiu barbė - devyndarbė dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 26, 19:11)
Na, o aš pasirodysiu su nauju rėmeliu:
Rėmelis su vijokliais

Justess22 wub.gif labai labai wub.gif Niu tu tikra profe sioj srity thumbup.gif Rankele jau tikrai gerai islavinta thumbup.gif Matyt esi labai kantrus zmogus 4u.gif , nes darbo cia doh.gif Kiek valandu cia praleista mega_shok.gif

QUOTE(Gegytė @ 2008 01 27, 22:42)
Išpeiksit, įtariu, bet pabandyt verta. Labai laukiu kritikos, tik prisiminkit, kad čia mano pirmas blynas smile.gif

kokia kritika gali buti, kai zmogus dar tik pradeda mirksiukas.gif Man tai labai graziai padirbejai thumbup.gif Ir pamatysi, kuo toliau, tuo geriau gausis ax.gif Ir pati noriu tuo tiketi blush2.gif Stai mano pirmas blynas (dovana bendradarbei gimtadienio proga) blush2.gif Laukiu ivetrinimo blush2.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Ragana, ačiū smile.gif

Beje, nematau tavo nuotraukyčių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 01 28, 16:17)
Ragana, ačiū smile.gif

Beje, nematau tavo nuotraukyčių sad.gif

Nera uz ka 4u.gif

Nuotraukos cia blush2.gif
Atsakyti