Koxamte, tikrai viskas tavo darbelyje gerai Nenorėk idealiai iš pirmo karto padaryt Man irgi kartais nepavyksta tiesiai ir lygiai išdegint O čia jau tokia sritis, kur padarei klaidelę ir nebeištrinsi jos
Na, o aš pasirodysiu su nauju rėmeliu:
Rėmelis su vijokliais (10x15cm)
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Na tu Justess22 kaip visad visur gabi Saunuole : Na o tu dabar tokiu rastus su piestuku ispiesi ant medzio pagal trafaretus kokius ar nea
QUOTE(Koxamte @ 2008 01 26, 19:14)
Na tu Justess22 kaip visad visur gabi Saunuole : Na o tu dabar tokiu rastus su piestuku ispiesi ant medzio pagal trafaretus kokius ar nea
dėkui na, tikrai ne visose srityse gabi esu vat su mezgimais visokiais tai jau man sudėtinga
O raštus tai įvairiai paišau...šiuo atveju ant rėmelio persikėliau su kalke ir dar trūkstamas spragas ranka nusipaišiau su paprastu pieštuku. Bet kalkė ne ant visų paviršių limpa, tai dažnai tenka rankytę palavinti O patį piešinį tai nusipiešiu dažnai ranka ant popieriaus, tada skanuoju piešinį, pakoreguoju su kompiuterinėm programom, susidėlioju norimą ornamentą ir tada atsispausdinu...oi, ilgas čia tas procesas, bet daug kam atrodo, kad čia 5min reikalas
Kur tau, tikrai ne 5 min Tai gi cia uzsiknisimas Na man su mezgimu ir nelabai Bet nerima jamu kas lengviau Dabar bandau savo silpnybe atrast, tai vis bandau visokias ivairianybes Bet dekupazas ir nerimas kazkaip labiausiai "lipo"
Išpeiksit, įtariu, bet pabandyt verta. Labai laukiu kritikos, tik prisiminkit, kad čia mano pirmas blynas
Kad ir kaip noretusi pakritikuot, bet neturiu prie ko prisikabinti man atrodo liuksiskai saunuole
Ačiū Aišku, labai norėtųsi išgirsti ir Justess nuomonę, nes ji profesionalė, mano akimis žiūrint, šioj srity
tai mano nuomonės laukiat :hihih: nugi ir aš nieko blogo negaliu pasakyt kaip pirmam kartui, tai puiku
Nu jeigu Tau įtikau, tai tada patobulėt ir pasipraktikuot reik ir šioj stity. Būsiu barbė - devyndarbė
QUOTE(justess22 @ 2008 01 26, 19:11)
Justess22 labai labai Niu tu tikra profe sioj srity Rankele jau tikrai gerai islavinta Matyt esi labai kantrus zmogus , nes darbo cia Kiek valandu cia praleista
QUOTE(Gegytė @ 2008 01 27, 22:42)
Išpeiksit, įtariu, bet pabandyt verta. Labai laukiu kritikos, tik prisiminkit, kad čia mano pirmas blynas
kokia kritika gali buti, kai zmogus dar tik pradeda Man tai labai graziai padirbejai Ir pamatysi, kuo toliau, tuo geriau gausis Ir pati noriu tuo tiketi Stai mano pirmas blynas (dovana bendradarbei gimtadienio proga) Laukiu ivetrinimo
Ragana, ačiū
Beje, nematau tavo nuotraukyčių
Beje, nematau tavo nuotraukyčių