[quote=*MAGIC*,2008 01 19, 14:13]
Tai,kad tas paprastesnis yra ne tik didmiesčių senukuose :
Labai ačiū už info, aš klausiau Joniškyje, žadėjau dar Šiauliuose pažiūrėti, dabar jau aišku, kur galiu įsigyti, reiks prašyt kad kas iš didelio miesto parvežtų.
Jolantos darbeliai fantastiški , pavydžiu baltu pavydu ir linkiu kūrybinio įkvėpimo kitiems darbams
[quote=žvėrūne,2008 01 20, 14:38]
Labai ačiū už info, aš klausiau Joniškyje, žadėjau dar Šiauliuose pažiūrėti, dabar jau aišku, kur galiu įsigyti, reiks prašyt kad kas iš didelio miesto parvežtų.
Jolantos darbeliai fantastiški , pavydžiu baltu pavydu ir linkiu kūrybinio įkvėpimo kitiems darbams
[/quote]
Pagaliau !!!! Papraisu vyra, kad nupirktu degintuva, tai jau ji turiu. Ir jau isbanziau. Kaifas
[/quote]
Pagaliau !!!! Papraisu vyra, kad nupirktu degintuva, tai jau ji turiu. Ir jau isbanziau. Kaifas
[quote=isdykelee_,2008 01 20, 15:09]
Jolanta S. tavo katinukai nerealus o jau tos uodagos
[/quote]
[quote=žvėrūne,2008 01 20, 15:38]
[/quote]
Ačiū, mergaitės
Jolanta S. tavo katinukai nerealus o jau tos uodagos
[/quote]
[quote=žvėrūne,2008 01 20, 15:38]
[/quote]
Ačiū, mergaitės
dailu
QUOTE(laimonda @ 2008 01 23, 14:02)
Sveikutes Savaitgali isigijau degikli, tad prisijungiu ir as prie degintoju
Jolanta Š., kaip tu isdegini, kad vienur buna sviesiau, kitur tamsiau?
Jolanta Š., kaip tu isdegini, kad vienur buna sviesiau, kitur tamsiau?
galima atsakysiu
Daugiau paspaudus tamsiau išdega, mažiau - šviesiau gaunasi
QUOTE(irmulia @ 2008 01 23, 19:34)
Aha . Arba ten, kur tamsiau - taškiukais deginu, o kur šviesiau - štrichais. Na ir paaiškinau... Bet juk suprasti galima, a?
Kokie darbeliai Jusu visu grazus As ir turejau ta aparaciuka su kuriuo daromos tokios grozybes, bet man su juo nieko nesigavo kazkaip neklauso manes ar medis ar tai ranka vis nukreiliodavo i sona Jum taip nebuvo? o rastus pagal iskarpas pasidarydavote ar is galvos?
Tei va parodysiu jum savo kreivalione Nesuprantu kodel taip negraziai gaunasi man nelygiai kazkaip
Nematau jokių nelygumų, man kaip tik atrodo, kad taip reikia ir gražu
Nu tokios linijos neistisos o tokios lyg punktyrai nemoku paaiskinti