Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

[quote=*MAGIC*,2008 01 19, 14:13]
Tai,kad tas paprastesnis yra ne tik didmiesčių senukuose :

Labai ačiū už info, aš klausiau Joniškyje, žadėjau dar Šiauliuose pažiūrėti, dabar jau aišku, kur galiu įsigyti, reiks prašyt kad kas iš didelio miesto parvežtų.

Jolantos darbeliai fantastiški thumbup.gif , pavydžiu baltu pavydu ir linkiu kūrybinio įkvėpimo kitiems darbams 4u.gif
Atsakyti
[quote=žvėrūne,2008 01 20, 14:38]
Tai,kad tas paprastesnis yra ne tik didmiesčių senukuose :

Labai ačiū už info, aš klausiau Joniškyje, žadėjau dar Šiauliuose pažiūrėti, dabar jau aišku, kur galiu įsigyti, reiks prašyt kad kas iš didelio miesto parvežtų.
Jolantos darbeliai fantastiški thumbup.gif , pavydžiu baltu pavydu ir linkiu kūrybinio įkvėpimo kitiems darbams 4u.gif
[/quote]

Pagaliau !!!! Papraisu vyra, kad nupirktu degintuva, tai jau ji turiu. Ir jau isbanziau. Kaifas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=isdykelee_,2008 01 20, 15:09]
Jolanta S. tavo katinukai nerealus thumbup.gif o jau tos uodagos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

[quote=žvėrūne,2008 01 20, 15:38]
[/quote]

Ačiū, mergaitės ax.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su mažučiu kvepiančiu darbeliu blush2.gif

user posted image
Medinė žvakidė "Širdelė"

MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Atsakyti
dailu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Savaitgali isigijau degikli, tad prisijungiu ir as prie degintoju bigsmile.gif
Jolanta Š., kaip tu isdegini, kad vienur buna sviesiau, kitur tamsiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimonda @ 2008 01 23, 14:02)
Sveikutes  smile.gif  Savaitgali isigijau degikli, tad prisijungiu ir as prie degintoju bigsmile.gif 
Jolanta Š., kaip tu isdegini, kad vienur buna sviesiau, kitur tamsiau?  g.gif

galima atsakysiu mirksiukas.gif

Daugiau paspaudus tamsiau išdega, mažiau - šviesiau gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 01 23, 19:34)
galima atsakysiu  mirksiukas.gif

Daugiau paspaudus tamsiau išdega, mažiau - šviesiau gaunasi  mirksiukas.gif

Aha 4u.gif . Arba ten, kur tamsiau - taškiukais deginu, o kur šviesiau - štrichais. Na ir paaiškinau... doh.gif Bet juk suprasti galima, a? ax.gif
Atsakyti
Kokie darbeliai Jusu visu grazus wub.gif As ir turejau ta aparaciuka su kuriuo daromos tokios grozybes, bet man su juo nieko nesigavo cray.gif kazkaip neklauso manes ar medis ar tai ranka vis nukreiliodavo i sona doh.gif Jum taip nebuvo? g.gif o rastus pagal iskarpas pasidarydavote ar is galvos? smile.gif
Atsakyti
Tei va parodysiu jum savo kreivalione blush2.gif Nesuprantu kodel taip negraziai gaunasi man sad.gif nelygiai kazkaip doh.gif user posted image
Atsakyti
Nematau jokių nelygumų, man kaip tik atrodo, kad taip reikia ir gražu 4u.gif
Atsakyti
Nu tokios linijos neistisos o tokios lyg punktyrai g.gif nemoku paaiskinti 4u.gif
Atsakyti