! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Nauja arbatos dėžutė...pusiau deginta, pusiau dažyta
Arbatos dėžutė su puodeliais ir arbatinukais
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Arbatos dėžutė su puodeliais ir arbatinukais
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
QUOTE(justess22 @ 2008 01 18, 13:52)
na bet tu ir saunuole as vakar deginau pakabele lauktuviu nuvesti, tai na... antra pakaba daug maz gavosi, bet deginau tik varda, o visa kita su forminiu antgaliu Tai galiu pasakyti, kad tai daug sudetingiau nei isivaizdavau
Dabar ziuredama i tavo darbelius suvokiu, kiek is tiesu laiko, jegu ir kantrybes tai reikalauja
Justess22, tau medali reikia pakabinti
medalį priimčiau...ypaš didelį ir pagamintą iš juodojo šokolado
Taip taip...iš tikro čia kantrybės daug reikia...o ir rankytę paskausta Na, bet supranta tos, kurios pačios pabandė
Taip taip...iš tikro čia kantrybės daug reikia...o ir rankytę paskausta Na, bet supranta tos, kurios pačios pabandė
[quote=justess22,2008 01 18, 14:52]
Na, vezi man ivarysi su tokiais graziai darbais - mane ir taip sazine grauzia, kad negaliu nuvaziuoti iki Senuku irankio isigyti, o kai pasiziuri i tokius grozius, tai dar labiau grauiza. O dezute medine jau isigyjau. Zodziu Groooooooozis neapsakomas:)
Na, vezi man ivarysi su tokiais graziai darbais - mane ir taip sazine grauzia, kad negaliu nuvaziuoti iki Senuku irankio isigyti, o kai pasiziuri i tokius grozius, tai dar labiau grauiza. O dezute medine jau isigyjau. Zodziu Groooooooozis neapsakomas:)
QUOTE(auksaranke @ 2008 01 18, 14:43)
ne ne...vėžio tai niekam nenoriu įvaryt bet ačiū už įvertinimą
labai gražūs darbeliai. Paskaitinėju šią temelę ir užsidegiau noru nusipirkti šį prietaisą, bet gyvenu provincijoje, tai kai savo senukuose paprašiau degintuvo, tai tokiam jaunam vyrukui tik apatinis žandikaulis atvypo ir nesuprato, ko iš jo noriu. Ar didmiesčių senukuose įmanoma nusipirkti?
QUOTE(žvėrūne @ 2008 01 18, 18:20)
labai gražūs darbeliai. Paskaitinėju šią temelę ir užsidegiau noru nusipirkti šį prietaisą, bet gyvenu provincijoje, tai kai savo senukuose paprašiau degintuvo, tai tokiam jaunam vyrukui tik apatinis žandikaulis atvypo ir nesuprato, ko iš jo noriu. Ar didmiesčių senukuose įmanoma nusipirkti?
Galima . Bent jau Kaune tai tikrai. O Tu parašyk, kokioj provincijoj "tūnai" - gal paaiškės, kad kas nors iš "didmiesčių" važinėja
Justess22 - Tu šaunuolė . Nemėgstu arbatos, bet jau beveik ir užsimaniau, į dėžutę pažiūrėjus .
O aš vis dar katinais "sergu", tik nuotraukas tingiu sumesti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 18, 21:21)
Justess22 - Tu šaunuolė . Nemėgstu arbatos, bet jau beveik ir užsimaniau, į dėžutę pažiūrėjus .
Dėkui ir laukiam tavo kačiukų
QUOTE(žvėrūne @ 2008 01 18, 16:20)
Ar didmiesčių senukuose įmanoma nusipirkti?
Tai,kad tas paprastesnis yra ne tik didmiesčių senukuose :
http://www2.senukai....id=000050680564
http://public.fotki....gintidarbeliai/
Va, vienas iš naujesnių katinėlių . Dar du laukia savo eilės fotografuotis
Vis tiek neilgai nuotrauką rodys, tai po to galima tam nurodytame tinklapyje pažiūrėti
Va, vienas iš naujesnių katinėlių . Dar du laukia savo eilės fotografuotis
Vis tiek neilgai nuotrauką rodys, tai po to galima tam nurodytame tinklapyje pažiūrėti
Jolanta S. tavo katinukai nerealus o jau tos uodagos