Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(olenka @ 2008 02 04, 12:56)
sveiki,
man atrodo, kad demo versija gali labai skirtis nuo realybes. siulyciau arba nuvaziuot kur nors ju pasiklausyti, jei yra laiko, arba susitikti su jais asmeniskai ir pasikalbeti. tik tada galesit susidaryti sau  tikra vaizda ir spresti  smile.gif
siaip tai atsiliepimai apie juos  ("Metronoma") neblogi

todel ir nenurasau dar ju ax.gif maciau kad jie "berneliuose" koncertuoja, paziuresiu gal patiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 02 04, 14:43)
ir dar siulo "frank orchestra"-jei gerai parasiau, bet apie juos isvis nieko nezinau  verysad.gif  jau puolu i panika!! dar palauksiu turbut pati per vestuve dainuosiu  doh.gif

situos kazkada klausiausi berneliu uzeigoj kaune thumbup.gif lbai patiko, norejom savosioms vestuvems, bet niekaip nebuvau radus ju kontaktu verysad.gif
Atsakyti
Ga turite kokiu atsiliepimu apie grupe Energija?
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 02 04, 14:43)
mano vedantysis siulo man metronoma! bet man nuo ju demo plaukai siurpsta  doh.gif  nebent gyvai ju paklausysiu...gal pasikeis nuomone! ir dar siulo "frank orchestra"-jei gerai parasiau, bet apie juos isvis nieko nezinau  verysad.gif  jau puolu i panika!! dar palauksiu turbut pati per vestuve dainuosiu  doh.gif

sveika! mano ispudziai apie "FRank orchestra" labai liux, pati ieskojau ju kontaktu, gavau is verynio sitame forume- buvau susitikus ir jau juos uzsisakiau smile.gif , manau nenusivilsiu.esu juos girdejus viename pobuvyje, man jie patiko, bet kazkur nukisau ju vizitine- aciu "veryniui" gavau. Man faina kad jie groja 4, neatsibosta tas pats balsas, be to groja saksas, ir gabalai ju ivairus,nera "po stikliuka" ir t.t., be to moka ir valsus ir polkas pagroti- zodziu esu patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2008 02 05, 20:47)
sveika! mano ispudziai apie "FRank orchestra" labai liux, pati ieskojau ju kontaktu, gavau is verynio sitame forume- buvau susitikus ir jau juos uzsisakiau smile.gif , manau nenusivilsiu.esu juos girdejus viename pobuvyje, man jie patiko, bet kazkur nukisau ju vizitine- aciu "veryniui" gavau. Man faina kad jie groja 4, neatsibosta tas pats balsas, be to groja saksas, ir gabalai ju ivairus,nera "po stikliuka" ir t.t.,  be to moka ir valsus ir polkas pagroti- zodziu esu patenkinta. thumbup.gif

Gal galetum man i az parasyti sios grupes kontaktus. Aciu
Atsakyti
As irgi uzsakiau Frank Orchestra. smile.gif Man juos uzrode mano filmuotoja. ji kaip tik maketavo kazkoki jubilieju, kuriame jie grojo ir iskart man paskambino. Nors ju negirdejau, bet girdejau labai gerus atsiliepimus. Tikiuosi, kad nenusivilsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynasaule @ 2008 02 05, 22:39)
As irgi uzsakiau Frank Orchestra. smile.gif Man juos uzrode mano filmuotoja. ji kaip tik maketavo kazkoki jubilieju, kuriame jie grojo ir iskart man paskambino. Nors ju negirdejau, bet girdejau labai gerus atsiliepimus. Tikiuosi, kad nenusivilsiu.  rolleyes.gif

svaikos, o gal kas nors zinote, kur galima ju demo versiju pasiklausyti, gal kas koki tais mailo adresa turite sios grupes (ty Frank Orchestra)?jei taip tai brukstelkite labai prasau.
kitas klausimas, gal kas esate girdeje kokiu atsiliepimu apie grupe "Geri laikai" - jie nera tradiciniai muzikantai, bet groja tikrai grazia muzika, inteligentiska ir pan, bet tikrai norisi atsiliepimu. labai aciu jei kas ka zinote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolbreta: 06 vasario 2008 - 09:42
Su grupe "Geri laikai " buvome susitike ir kad ir kaip gražiai jie groja, bet vestuvėse groja tik 6 val ,toks jų repertuaras. groja tik tai kas jų internetiniame puslapyje. todėl mes nusprendėme rinktis kitus, kadangi mums jų sąlygos pasirodė pernelyg monotoniškos vestuvėms 4u.gif bet jei neilgam laikui imti,t.y kelioms valandoms,tada tikrai aš juos imčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2008 02 06, 12:03)
Su grupe "Geri laikai " buvome susitike ir kad ir kaip gražiai jie groja, bet vestuvėse groja tik 6 val ,toks jų repertuaras.  groja tik tai kas jų internetiniame puslapyje. todėl mes nusprendėme rinktis kitus, kadangi mums jų sąlygos pasirodė pernelyg monotoniškos vestuvėms  4u.gif  bet jei neilgam laikui imti,t.y kelioms valandoms,tada tikrai aš juos imčiau  4u.gif

niu dekui uz info, ale db visai pasimeciau, niu as jiem skambijau ir man ir pasirode, kad jiem siaip viskas dzin, tokie atsipute, bet jei tik toks variantas, tai reikia ieskoti toliau, nenoriu muzikantu lakstanciu aplink stala su garmoska ir kelnojancius zemaicius ir aukstaicius smile.gif gal kas turite kokiu tai nuomoniu apie grupe SySex?
Atsakyti
Na, galbūt Jūs su jais kitaips susitarsite, mes pernelyg ir nelindom jiems į "dūšią", nes kaip jie patyssako, " mes ne vestuviu muzikantai" 4u.gif

Mes susitarėme su MG intenrational ir sėdžiu patenkinta 4u.gif
Atsakyti

! 
Viso žinutės, kuriose buvo prašoma atsiųsti sutarties su muzikantais pavyzdį, ištrintos. Šioje temoje diskutuojama apie pačius muzikantus. O jei kam reikia sutarties, tai tiesioj AŽ rašykite tai dalyvei, kuri pasiskelbė, kad ją turi. Nedarykite, prašau, iš šios temos "pageidavimų koncerto".
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2008 02 06, 13:42)
Na, galbūt Jūs su jais kitaips susitarsite, mes pernelyg ir nelindom jiems į "dūšią", nes kaip jie patyssako, " mes ne vestuviu muzikantai"  4u.gif

Mes susitarėme su MG intenrational ir sėdžiu patenkinta  4u.gif

hmmm...o MG International turi neto puslapiuka?kad demo isgirsti? g.gif
Atsakyti