Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai VI

QUOTE(maziulele @ 2008 01 28, 22:37)
nu net nezinau g.gif siaip vakar pravede, pora zaidimu surenge, muzika gana siuolaikiska mirksiukas.gif

Laba, tai kokie tie blogi atsiliepimai?
mes ketiname su jais sutarti pasirasyti, bet pagrindinis prasymas-reikalavimas, kad musu vakara pravestu, mat neturesime tu tikru pirsliu ir pan. g.gif
gal is anksto del tu zaidimu tartis?

ka patartum?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano labai geras pažįstamas groja už 600 lt už vakarą ir groja labai gerai su profesionalia aparatūra. Grojimas jo hobi, o ne pragyvenimo šaltinis, todėl jei kam reikia paparsto, gerai grojančio muzikanto, parašykite į asmeninę dėžutę, atsiųsiu telefoną. Tik kiek žinau jis negroja dviejų dienų vestuvėse ir nepasakoja anekdotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enzelika @ 2008 01 29, 11:15)
Laba, tai kokie tie blogi atsiliepimai?
mes ketiname su jais sutarti pasirasyti, bet pagrindinis prasymas-reikalavimas, kad musu vakara pravestu, mat neturesime tu tikru pirsliu ir pan. g.gif
gal is anksto del tu zaidimu tartis?

ka patartum?

aciu 4u.gif

mesirgi su jais pasiraseme sutarti mirksiukas.gif ps mus irgi buvo pirsliai, padejo tevams sutikima padaryti, minejau kad keleta zaidimu pravede, per vidurnakty ilgiausiu mtu sudainavo biggrin.gif

pas mus net to laiko nebuvo zaidimams, tai sakiau kad tik keleta ju pravestu smile.gif

siaip siulau viska nuodugniai su jais susitartti, ir del dainu repertuaro ax.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos smile.gif
Gelbekit mane doh.gif Laukiu nuomoniu apie muzikanta Juoza Sipaviciu is Vilniaus g.gif unsure.gif
Atsakyti
as dar neturiu muzikantu verysad.gif pasimeciau tarp visu pasiulymu!! man reikia geru muzikantu is kauno!!! vedejas bus atskirai!! reikia tik kad gerai grotu!!! laukiu pasiulimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai idomu, gal kas girdejote apie muzikantus Deksniai, gal pas ka is jusu jie grojo?
Buciau dekinga uz bet kokia informacija.
Sekmes smile.gif
Papildyta:
Reduxe, pabandyk "Simply", jie gan brangoki, bet atrodo normaliai...
Atsakyti
Sveikos, gal galit man pagelbėti ir atsiųsti sutartėlę su muzikantais? Mano el. paštas mkbrolis@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(odeta28 @ 2008 01 21, 19:45)
Sveiki,mes savo vestuvems pakvietrme grupe "Bohema".Uz 7 val.paprase 1800 lt.,papildoma valanda kainuoja 250lt.Mums ja rekomendavo vakaro vedejas,nes jis dirba su sia grupe.Tad labai prasau visu,gal kas buvote susidure su sia grupe ir zinot,kaip jie groja. group.gif

Tai nedaug pasiprašė, mes už 6 valandas mokėsim 2000. Bohemą pasirinkom kaip alternatyvą mūsų norėtai gupei. Mums patiko kaip jie dainuoja, jokių meilės laiptų ir meilės laivų tikrai nedainuos, būk rami mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes nors siame forume atsiliepimu apie grupe "2etas" nebuvo labai daug, bet turiu kelis gerus atsiliepimus apie juos, tai juos ir uzsisakem, gros nuo 18 val iki nors 4 val ryto smile.gif kainuos jie 1700 Lt, na savo nuomone pasakysiu veliau, oj veliau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Aš irgi pasimetus visai, nežinau kokius muzikantus rinktis. Pradžioje galvojom rinktis pusiau tradicinius vestuvių muzikantus, bet po to kai išsirinkome pobūviui vietą (restoraną), tai net nežinau ar tokioje vietoje tiktų muzikantai su dainomis "išgerk stiklelį ir parodyk dugnelį" smile.gif g.gif . Dėl to ir pasimetus esu. Gal ką nors galėtumėte patarti, pasiūlyti. Dėkoju labai

Atsakyti
verysad.gif niekas nesamde sio muzikanto ? verysad.gif
na va .... tikejausi isgirsti nuomoniu..... unsure.gif
Atsakyti
mano vedantysis siulo man metronoma! bet man nuo ju demo plaukai siurpsta doh.gif nebent gyvai ju paklausysiu...gal pasikeis nuomone! ir dar siulo "frank orchestra"-jei gerai parasiau, bet apie juos isvis nieko nezinau verysad.gif jau puolu i panika!! dar palauksiu turbut pati per vestuve dainuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 02 04, 14:43)
mano vedantysis siulo man metronoma! bet man nuo ju demo plaukai siurpsta  doh.gif  nebent gyvai ju paklausysiu...gal pasikeis nuomone! ir dar siulo "frank orchestra"-jei gerai parasiau, bet apie juos isvis nieko nezinau  verysad.gif  jau puolu i panika!! dar palauksiu turbut pati per vestuve dainuosiu  doh.gif

sveiki,
man atrodo, kad demo versija gali labai skirtis nuo realybes. siulyciau arba nuvaziuot kur nors ju pasiklausyti, jei yra laiko, arba susitikti su jais asmeniskai ir pasikalbeti. tik tada galesit susidaryti sau tikra vaizda ir spresti smile.gif
siaip tai atsiliepimai apie juos ("Metronoma") neblogi
Atsakyti