Svaigstat merginos, svaigstat. Taip ir ne kitaip.
Numatys ji, mat, dainų eiliškumą, taip gali galvoti tik visiškai šito mūsų darbo nesuprantantis žmogus. Čia Jums ne koncertas, reikia justi vakaro dalyvių nuotaikas, jas sekti, ir pagal tai koreguoti vakaro repertuarą.
Dėl sutarčių: kur dingo pasitikėjimas žmonėmis, reputacijos saugojimas. Neveltui sakoma, kad blogi atsiliepimai sklinda daug greičiau nei geri.
Anksčiau paskambindavo žmogus ir be jokių avansų viens kito nematę susitardavome, o dabar avansai, sutartys. Baisu. Net nebežinau ką parašyti...
p.s.
(beje mes patys pradėjome imti avansus tik tada, kai mus per vieną vasarą apgavo 2 kartus, tam būkite ramios, apgaudineja ne tik paslaugų teikėjai bet ir užsakovai)
Sveiki mielieji,
uzsiregistravau i si puslapiuka tik del vienos priezasties....pasidalinti skaudzia patirtimi.Balandzio 25 buvom uzsisake savo sventei grupe ANTRAKTAS ,taigi mielieji,sukluskit ...jie neatvaziavo
Visa laime,kad paskambinau diena pries, ir isklausiau kvaila pasiteisinima.
Sutari buvom pasirase,rankpinigius sumokeje...Tikrai nuosirdziai patariu kuo rimciau perziureti visas sutartis ir kuo atidziau rinktis grupes.
Linkejimai Danui
uzsiregistravau i si puslapiuka tik del vienos priezasties....pasidalinti skaudzia patirtimi.Balandzio 25 buvom uzsisake savo sventei grupe ANTRAKTAS ,taigi mielieji,sukluskit ...jie neatvaziavo
Sutari buvom pasirase,rankpinigius sumokeje...Tikrai nuosirdziai patariu kuo rimciau perziureti visas sutartis ir kuo atidziau rinktis grupes.
Linkejimai Danui
KaRILE, AS NE I TEMA: PAZISTU jOLITA, GIMUSIA 06 08, TIK 1977 METAIS
Idomu, ko tiek ilgai muzikantai delse, jei planai sugriuvo, turejo, manau ,anksciau pasakyt.....
Idomu, ko tiek ilgai muzikantai delse, jei planai sugriuvo, turejo, manau ,anksciau pasakyt.....
QUOTE(Kaktusienė @ 2008 05 07, 20:52)
su muzikantais is viso butu: nuo iki turi groti, butu nurodytos net tikslios pertraukos, ju zodziai ir dainu eiliskumas; Na, tai tik mano nuomone, galbut turiu toki, sioki kompleksa nepasitikejimo zmonemis, t.y. kad jie gali neivykdyti savo isipareigojimu, bet is kitos puses juk taip norisi, kad viskas butu idealu, ane?
skiedalai..... tai muzikantai galetu is viso sutarti paskaityti per vestuves, nes ten ju zodziai ka turi kalbeti kaip suprantu jau irasyti ir nei zodzio krypt i sona..... o jeigu reiktu jiems atsakyti i koki svecio komentara ar ka ir jeigu nuotakai negrazu pasirodys tai puls su sutartimi kad tu zodziu nebuvo ir pazeistos salygos pinigu nemokes .... vienu zodziu tokia sutartis butu panasesne ieskant prie ko prikibti kad nereiktu pinigu moketi, ...... ir jeigu pertraukos metas o daina dar nepasibaigus . cia jau nepasitikejimas zmonemis cia paranoja.....
[quote=Karilė,2008 05 08, 09:17]
Balandzio 25 buvom uzsisake savo sventei grupe ANTRAKTAS ,taigi mielieji,sukluskit ...jie neatvaziavo
Linkejimai Danui
sakes, mes juos irgi uzsisake, siaip pirma karta girdziu kad jie pavede, nes iki siol atsiliepimus tik gerus girdejau, o dabar jau net supanikavau
ziauriai uzjauciu, net baisu pagalvoti kaip turejot jaustis....
Balandzio 25 buvom uzsisake savo sventei grupe ANTRAKTAS ,taigi mielieji,sukluskit ...jie neatvaziavo
Linkejimai Danui
sakes, mes juos irgi uzsisake, siaip pirma karta girdziu kad jie pavede, nes iki siol atsiliepimus tik gerus girdejau, o dabar jau net supanikavau
ziauriai uzjauciu, net baisu pagalvoti kaip turejot jaustis....
SOS!
Labai reikia jusu pagalbos!
Savo vestuvems issirinkome ir uzsisakeme muzikantus Snabaicius is Panevezio. Tik ju niekada nematem ir planavom rytoj per tecio jubilieju juos pamatyti ir isgirsti. Beda ta, kad Snabaiciai susirgo ir rytoj ju nebus . Gal kas galite rekomenduoti muzikantus, kurie galetu pagroti per mano tecio jubilieju rytoj Panevezyje? Buciau labai labai dekinga! Nenoriu, kad jo taip ilgai planuota svente nepavyktu rasykit man i AZ prasau! dekui
Labai reikia jusu pagalbos!
Savo vestuvems issirinkome ir uzsisakeme muzikantus Snabaicius is Panevezio. Tik ju niekada nematem ir planavom rytoj per tecio jubilieju juos pamatyti ir isgirsti. Beda ta, kad Snabaiciai susirgo ir rytoj ju nebus . Gal kas galite rekomenduoti muzikantus, kurie galetu pagroti per mano tecio jubilieju rytoj Panevezyje? Buciau labai labai dekinga! Nenoriu, kad jo taip ilgai planuota svente nepavyktu rasykit man i AZ prasau! dekui
QUOTE(Karilė @ 2008 05 08, 11:17)
Sveiki mielieji,
Linkejimai Danui
Linkejimai Danui
bet kaip taip galima. bent jau ispeti galejo. mes muzikantu ieskojome apie menesi. tikrai vargom. teko ir i kitus miestus vaziuot medziaga ziuret. tai isivaizuoju po tiek vargo mano muzikantai neatvaziuotu, na buciau labai pikta nuotaka. jokio atsakomybes jausmo mes irgi svarstem ANTRAKTA kaip viena is variantu. na, dabar dziaugiuosi, kad nepasirinkom. prisimenu, kai paklausiu, ar turi kokia nors medziaga perziuret, tai Danas atsake, kad jo isitikinimai neleidzia jam slaptai , be jaunuju leidimo, rodyti vestuviu medziaga kaip savo reklamini video graziai kalba, o ka daro.......
dar nepatiko tai, kad pasake, kad dainuoja pagal fonograma todel kad butu lengviau rengini pravest. jeigu negali atlikti darbo gerai, tai kam isvis imtis
QUOTE(Karilė @ 2008 05 08, 10:17)
isklausiau kvaila pasiteisinima.
Moteriškas cekavumas- kaip pasiaiškino?
QUOTE(Karilė @ 2008 05 08, 10:17)
Sveiki mielieji,
Linkejimai Danui
Linkejimai Danui
siaubas, Karile
o jums pasiule kazakoki kita varianta, ar jus patys kazka sumastet?
Sveikutes,
pasiteisinimas buvo paprastas...pamečiau kontaktus Nors skaminau mobiliu,rasiau el.laiskus,siuncčau faksą,pervedžiau pinigėlius į jo saskaitą.....ir staiga pamečiau kontaktus!
Taip mane sunervavo,kad atlesti tikrai nesiruošiu,duosiu i teismą.Teismo sprendimą tikrai aprašysiu forume.
Tiesa,kitą muzikantą jis pasiūlė,tačiau kaip aš galiu imti kitą ,jei apie jį nesu nieko girdėjus.
pasiteisinimas buvo paprastas...pamečiau kontaktus Nors skaminau mobiliu,rasiau el.laiskus,siuncčau faksą,pervedžiau pinigėlius į jo saskaitą.....ir staiga pamečiau kontaktus!
Taip mane sunervavo,kad atlesti tikrai nesiruošiu,duosiu i teismą.Teismo sprendimą tikrai aprašysiu forume.
Tiesa,kitą muzikantą jis pasiūlė,tačiau kaip aš galiu imti kitą ,jei apie jį nesu nieko girdėjus.
QUOTE(Karilė @ 2008 05 09, 09:51)
Sveikutes,
Saunuolė As tokiu atveju taip pat duociau i teisma (zinoma, jei sutartele normalia turejai)
Vat stai dar karta visoms busimosioms nuotakoms irodymas, kad pasitiketi siais laikais niekuo negalima
Papildyta:
QUOTE(kazlė @ 2008 05 09, 10:11)
Saunuolė As tokiu atveju taip pat duociau i teisma (zinoma, jei sutartele normalia turejai)
Vat stai dar karta visoms busimosioms nuotakoms irodymas, kad pasitiketi siais laikais niekuo negalima
Beje, as dar siulyciau apie ju toki elgesi aprasyti visur, kur tik imanoma (skundai. lt, ju internetinio puslapio atsiliepimuose ir t. t. ) Tokie idiotai (atleiskit, bet negaliu kitaip apie tokius zmones kalbeti) turi buti pastatyti i jiems tinkama vieta. Bent jau as irgi pasistengsiu, kad is mano pazistamu niekas ju neuzsisakytu savo vestuvems ar kitiems vakareliams.
Ir dar isomu, ka jus tada darete? Kas jusu sventeje jus linksmino?